Om en vapenvila inte utropas i Ukraina snart kommer det inte finnas något kvar av landet att rädda

När den tidigare stabschefen till utrikesminister Colin Powell och numera pensionerade arméöversten Lawrence Wilkerson talade med nyhetsbyrån TASS om situationen i Ukraina, poängterade han att det inte kommer att finnas något kvar av landet att rädda om en vapenvila inte utropas snart.

-”De västerländska försöken att få Ryssland på knä med hjälp av Kievregimen har misslyckats å det grövsta och det kommer inte att finnas något kvar av Ukraina om fredsprocessen inte börjar snart. USA, Nato och andra västliga allierades stöd för kriget i Ukraina mot Ryssland är vansinnigt. Det dödar Ukrainas soldater för en hopplös sak som bara syftar till att tjäna pengar till amerikanska och europeiska försvarsentreprenörer samt generera ett brutalt försök att genom ombud få Ryssland att blöda. Det senare målet, hur avskyvärt det än är, har misslyckats med att uppnås. Faktum är att Ryssland helt klart vinner och om en vapenvila inte utropas och en verklig fredskonferens sammankallas snart, kommer det att finnas lite kvar av Ukraina att rädda. Den så kallade fredskonferensen i Burgenstock den 15-16 juni på initiativ av väst, visade sig vara ett fiasko.”

Ännu en militäranalytiker som säger ett sanningens ord som befolkningen i väst aldrig kommer att få höra om eftersom det går emot det falska narrativ som etablissemanget driver utan tillstymmelse till att vilja sansa sig. Mer krig och förstörelse, mer maktmissbruk, mer slöseri med skattemedel och en agenda som suger ut Europa serverat tillsammans med mängder av lögner och floskler är allt vi får.

#followthemoney

https://tass.com/world/1808533

5 reaktioner till “Om en vapenvila inte utropas i Ukraina snart kommer det inte finnas något kvar av landet att rädda

  1. Den stora frågan är om det i smyg är globalisternas mål att få väck befolkningen i Ukraina? Ju färre som blir kvar klagar sedan när Blackrock, Gates och de andra gör upp med Ryssland om hur Ukraina ska styckas? Man vet aldrig vad som pågår bakom skål och vägg…Sedan att Ukraina var chanslöst som land från början med sin disparata befolkningssammansättning spelar nog också in precis som forna Jugoslavien som även det var ett ”tacksamt” offer att stycka.

    Gillad av 4 personer

  2. Jaa denna konflikt, kallad en SMO, kom ju som en blixt från klar himmel. Menar hade det varit en lång verksamhet med att ”ta hand om” naturresurser med investeringar och jobb i Ukrainska energiföretag hade man kunnat förstå… men inget sådant har ju varit för handen. Inte heller har något företag från något land bedrivit forskning i Ukraina…. För inte kan väl expansionen av fredsorganisationen NATO stört Ryssland… Menar USA har ju alltid välkomnat Ryska baser i sitt närområde… Kuba t.ex. Och USA har endast haft 100 militära operationer de senste 30 åren… runt om i världen….. inte många alls jmf med de flesta andra länder…..

    Gilla

  3. Problemet har varit att Ukraina INTE fått använda väst vapen på ryskt territorium. Dom har fått strida med bakbundna händer. Men nu börjar det hända saker… Låt Ukraina fortsätta slåss för sin frihet och slippa det ryska oket. Kan dom slå ryssen i sitt eget land så sparas mycket Ukrainskt blod. Låt Ukraina allteftersom invadera Ryssland och slå på djupet dvs Kreml o Moskva så slipper vi förhoppningsvis den ryska halta björnen i framtiden…..
    För övrigt har inte Ryssland i Ukraina att göra överhuvudtaget.
    https://www.expressen.se/ledare/linda-jerneck/stefan-lofven-lat-sig–utnyttjas-av-putin/

    Gilla

Lämna en kommentar