Med facit i hand är det omöjligt att rösta på riksdagspartierna i EU-valet

Sonderar terrängen inför EU-valet och med facit i hand är det omöjligt att rösta på riksdagspartierna eftersom de visat sig vara krigshetsande vasaller som är med på att sälja ut Sverige.

Utöver den usla jordbrukspolitiken, den kollapsade energipolitiken, klimathysterin med den påtvingade gröna omställningen, pandeminedstängningarna, tvingande massvaccinering mot covid inklusive vaccinpasskrav, utökning av WHO:s befogenheter, öppen fientlighet mot Ungern och övriga länder som vägrar räta in sig i ledet samt den misslyckade migrationspolitiken där baksidorna varit kända i decennier, finns otaliga fler områden där våra välbetalda EU-representanter hellre går den Washingtonstyrda politiska eliten i Bryssels ärenden, än att värna sitt eget land samt sätta sina egna medborgare först.

Detta har vi om inte annat sett när det gäller Sveriges påtvingade Natomedlemskap, försvarsavtalet med USA (DCA), vårt aktiva deltagande i västs proxykrig mot Ukraina inklusive aktivt provocerande av Ryssland samt vårt undflyende sätt att hantera Israel och Gazakonflikten.

De EU-kritiska partierna utanför riksdagen har goda intentioner, men när man skummar partiprogrammen saknar många klara besked på ovan nämnda frågor som är viktiga för mig eftersom EU spelar en nyckelroll. När jag öppet ställde frågan till Gustav Kasselstrand hur Alternativ för Sverige ställer sig till dessa frågor fick jag tydligt besked, så redovisar det här om det är fler som undrar.

Ukraina:
Sluta skicka vapen, verka för fredsförhandlingar. Jag erbjöd mig i mitt torgmötestal i Stockholm att personligen leda förhandlingarna om det krävs.

Israel/Gaza:
Även här behövs fokus på diplomati och fredsförhandlingar. Israels bombningar är oproportionerliga och antalet döda och skadade civila/barn horribelt. Hundratusentals flyktingar riskerar att ta sig till Europa.

Nato:
Ett gigantiskt misstag. Sverige bör lämna.

DCA:
Livsfarligt. Stoppa omedelbart.

——————————————————

Oavsett hur vi väljer att rösta, eller om vi röstar överhuvudtaget eftersom det känns rätt meningslöst när majoriteten av de som röstar är fast i dimman efter åratal av massindoktrinering och fortfarande har högt förtroende för såväl massmedia som lögnarpartierna i riksdagen som lydigt går i husses koppel, gäller det att såväl läsa på som tänka till innan man eventuellt avlägger en röst.

Att rösta ”som man alltid har gjort” och återigen gå på de falska vallöften som traditionsenligt avges, borde i alla fall vara helt uteslutet om man vill se förändring och tänker på barn/barnbarn som ska fortsätta leva i den värld som makthungrande och penningkåta politiker skapat samt folket tyvärr gett sitt tysta godkännande till genom att gång på gång legitimera deras makt i allmänna val.

#wakeupandsmellthecoffee

8 reaktioner till “Med facit i hand är det omöjligt att rösta på riksdagspartierna i EU-valet

  1. Självfallet är det så att det bara är den fördummade, IQ-befriade fårskocken som röster på riksdagspartierna.

    0, 26%….. 0,26% !!!!!! röstade på AfS i senaste riksdags-valet! 0,26% av den svenska befolkningen har något mellan öronen! I Tyskland ligger väl AfD på ca 20%.

    Die dumme Schwede.

    Lycka till de som tror att de kan väcka den IQ-befriade populasen i Sverige!

    https://alternativforsverige.se/politik/forsvar-och-sakerhet/

    Gilla

  2. Du skriver Israel bombningar men varför skriver du ingenting om Hamas slakt mot israeliska barn, män och kvinnor?

    Israel gör inte detta för det är kul utan det är på grund av Hamas slakt mot oskyldiga israeliska barn,kvinnor och män.

    Jag kommer rösta på SD då dom iallafall vill ha en hårdare flyktingpolitik och återvandring.

    Afs är alldeles för små och kommer vara en bortkastad röst.

    Gilla

    1. Alla röster på landsförrädarna i riksdagspartierna är helt klart en bortkastad röst.

      Det är Kasselstrand som skriver om bombningarna och han har helt rätt i att det är oproportionerligt, förstår man inte det är man fast i hat mot muslimer. Konflikten började dessutom för flera decennier sedan och inte i oktober 2023.

      Gilla

      1. 7 Oktober har kommit att kallas den blodigaste dagen i Israel historia och har blivit den dödligaste för judarna sedan förintelsen.

        Hamas har dessutom tagit israeliska människor i gisslan och dödat folk.

        Har du inga medkänsla för detta oerhörda lidande som drabbat landet?

        Det har ingenting med att göra vad man tycker om muslimer utan det handlar om medkänsla mot judarna.

        Sen försvarar jag inte allt Israel har gjort utan dom bär också ett ansvar men Hamas och Palestina bär också ett stort ansvar.

        Enda partiet jag vet som kritiserat Hamas och befolkningen som firar på Malmös gator när attacker mot Israel sker är SD. Därför får dom också min röst.

        Viktigt att stå upp för Israel och kritisera Hamas brutala slakt.

        Gilla

      2. Ska du prata om medkänsla som tycker att det är helt ok att Israel hittills slaktat över 30000 civila, främst kvinnor o barn? Det har ingen betydelse vilken religion de tillber, jag står på folkets sida och i denna konflikt bör även Israel kritiseras.
        Lite ironiskt att SD profilierar sig som det mest Israelvänliga partiet som står upp för judarna, när de för några år sedan sjöng nidsånger om desamma tillsammans med partiledaren Åkesson. Tänk vad snabbt man kan vända kappan när det passar ens agenda.

        Gilla

    2. ”WR” ännu en byfåne som inte läst historia? Det är verkligen att göra enkelt för sig om man går på hyckleriet som Israel och USA sprider i den konflikten. Sätt dig nu och läs på, du kan förslagsvis börja ca 1948 då Israel olagligen grundades av kolonialmakterna, sedan kan du komma igen! Fast har du hjärna och inte är hycklare har du bytt åsikt och skriver inte korkade inlägg mer efter att du satt dig in i historien bakom konflikten? Men ”WR” hör nog till den falangen som förläst sig på sagoboken bibeln och kommer således aldrig att ändra sig, så djup är den hjärntvätten tyvärr!

      Gilla

      1. Att ni ens bryr er om sådana som ”WR”.Varför är dom här överhuvudtaget?

        Dom har ju Aftonbladet. Expressen, SVT, DN, SvD m.m.

        som riktar sig ju direkt till de med väldigt lågt IQ.

        Gilla

Lämna en kommentar