Dags att kavla upp igen

För att dölja Ukrainas misslyckade motoffensiv behövs fokusförflyttning och förutom Säpos utspel om den ökade terrorhotnivån, har covidvaccinering åter seglat upp i mediatablåerna efter att den nya varianten av Covid-19 ”Eris” dykt upp i Sverige.

Enligt experter kommer den inom kort bli den dominerande varianten och virologiprofessor Niklas Arnberg rekommenderar personer att vaccinera sig för att ha skydd mot varianten.

Återigen försöker man skrämma människor att kavla upp och enligt Niklas Arnberg, verksam vid Institutionen för klinisk mikrobiologi vid Umeå universitet, löper personer som inte vaccinerat sig och inte varit sjuka i  Covid-19 förhållandevis stor risk att bli svårt sjuka av Eris. Givetvis säger man också att det är av värde att ta en påfyllnadsdos även om man vaccinerat sig tidigare eller om man haft Covid-19. Som av en händelse kommer det även ett uppdaterat vaccin i höst.

Det här en perfekt strategi för läkemedelsindustrin – hitta en ny variant att varna människor för när vaccininintresset sjunker så att man bibehåller ett stadigt inflöde av villiga offer som genererar vinst för företagen som profiterar på såväl människors ohälsa som rädsla samtidigt som man med medias hjälp effektivt tystar vaccinkritiker som varnar för de många biverkningar som skapar ännu fler sjuka människor. Och tyvärr fungerar det alldeles utmärkt när flocken blint lyder den som ger dem instruktioner.

#followthemoney

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/nya-covidvarianten-eris-sprids-i-sverige-virologiprofessor-niklas-arnberg-uppmanar-till-vaccinering

8 reaktioner till “Dags att kavla upp igen

  1. Japp, nog kommer många att kavla upp utan att tänka efter närmare! Men det är exakt samma människor som tror att allt MSM och SVT påstår är absolut sanning. Sådana bryr sig inte om att läsa alla varningar om bluffvaccinerna man kan läsa om i fria media. Som exempel har man jobbat med att få fram ett vaccin mot malaria i TIO år men efter test så ansågs den inte hålla måttet och har inte lanserats!? Men Covid-”vaccin” påstod man ha fått fram på 3 månader. Alla som tänker efter lite inser ju att något kriminellt pågår.

    Gillad av 1 person

  2. Eris? Namnet på en grekisk gudinna, som representerar stridigheter, oenighet och rivalitet.

    Imte helt fel, men ett lämpligare namn vore Gates, Fauci, Soros eller varför inte Mengele, som en hyllning till deras ledstjärna …?

    Gillad av 1 person

  3. Om man, bara en tanke, har medel olika men i princip samma typ och varje dos sänker immunförsvaret….. kan det bli så då att folk lätt kommer upp, de gamla, i 10 doser vilket gör att dessa tior ärständigt förkylda eller värre…. inte alla kanske men alldeles för många….och de äldsta som tar flest drabbas värst…. och tänk om biverkningarna har en medeltid på några år…. kan man då tala om en tickande bomb…….??? Tror det va? Finns en bot som heter nej tack!

    Gilla

  4. – Den senaste varianten kan kringgå immuniteten man fått via vaccin och själva sjukdomen. Många av oss kan drabbas av en rejäl influensalik sjukdom, säger han.
    Jaa och skiljer det andra influensor… och hur vet man både hur/vilka det drabbar osv? Tror inte man vet så himla mycket….och de som klarat de tidigare varianterna…. kommer inte de flesta av dessa klara denna osså?

    Gilla

Lämna en kommentar