Amerikanska biolab i Ukraina och vem som egentligen mördade JFK

Den demokratiska presidentkandidaten Robert F. Kennedy Junior, som utmanar den sittande presidenten Joe Biden för partiets presidentnominering, har intervjuats av den oberoende journalisten Tucker Carlson. I intervjun som publicerades på X i går kväll avhandlades såväl de amerikanska biolaboratorierna i Ukraina som mordet på hans farbror John F Kennedy.

RFK Junior hävdade att den amerikanska militären lade ut en del av sin forskning om biologiska vapen till den regering som installerades vid kuppen 2014 i Kiev.

-”Vi har biolaboratorier i Ukraina eftersom vi utvecklar biovapen. Även om USA undertecknade förbudet mot biovapen på 1970-talet, tilläts Pentagon återupptaga forskningen genom Patriot Act som antogs efter terrorattackerna 9/11 2001. Biovapenprogrammet har fungerat under täckmanteln av ”livsvetenskaplig” forskning. Till exempel experiment med ökad funktion på virus och andra patogener, som slutligen övervakades av Dr. Anthony Fauci som ledde National Institute of Allergy and Infectious Diseases mellan 1984 och 2022. Moderna biovapen är skrämmande saker gjorda med genteknikverktyg som CRISPR. När några av dessa virus rymde från laboratorier i USA, redan 2014, förbjöd Obama-administrationen Gain-of-function-forskning och Fauci lade då ut den utomlands. Många av dem gick till Ukraina, medan en del av forskningen flyttades till Wuhan i Kina. Det mesta av forskningen finansierades av Pentagon eller av USAID, en CIA cut-out [ömsesidigt betrodd mellanhand som underlättar utbyte av information mellan agenter].”

Den ryska militären upptäckte tidigt i konflikten bevis för att USA skapade ”biologiska vapenkomponenter” vid anläggningar i Ukraina, men USA har länge avfärdat påståenden om biologiska forskningslaboratorier i Ukraina som ”rysk propaganda”, fram tills den högre tjänstemannen Victoria Nuland bekräftade deras existens vid en utfrågning i senaten 2022. Pentagon fortsätter dock insistera på att forskningen varken är olaglig eller avsedd för militära ändamål.

I Sverige spred svensk massmedia i februari 2022 budskapet att uppgifterna om att USA har biolaboratorier i Ukraina definitivt var ”klassisk rysk desinformation”.

Under intervjun berättade Kennedy också för Carlson att man ljugit för den amerikanska allmänheten om Ukrainakonflikten och pekade på Nulands roll i kuppen 2014 i Kiev samt visionen för tankesmedjan Project for the New American Century (PNAC) om NATO-expansionen som argumenterar för att kriget med Ryssland hela tiden har varit Washingtons plan.

-”Ukraina är en proxy, i huvudsak en kamp mellan två supermakter, mellan USA och Ryssland. USA saboterade fredssamtalen i Ukraina i mars 2022 genom att låta den dåvarande brittiske premiärministern Boris Johnson besöka Kiev och berätta för Vladimir Zelenskys regering att västvärlden inte skulle stödja dem. Som ett resultat är nu 350 000 ukrainska barn döda och 40-50 000 ryssar.”

RFK Junior är brorson till den 35:e presidenten John F. Kennedy och son till Robert Kennedy, JFK:s justitieminister som sedermera blev senator. Båda bröderna blev mördade – JFK 1963 och RFK 1968 under presidentvalet.

Vid intervjun med Tucker Carlson pratade man även om mordet på JFK och enligt RFK Junior var det en grupp amerikanska spioner som var inblandade i attacker mot Kuba som hade motivet, medlen och möjligheten att mörda president John Fitzgerald Kennedy 1963.

-”Den här gruppen var arg på min farbror för att han inte skickade luftskydd under invasionen av Grisbukten och ännu mer efter den kubanska missilkrisen 1962. Efter att JFK ingått en överenskommelse med sovjetledaren Nikita Chrusjtjov om att avveckla kärnkraftskrisen avslutade han också alla kubanska attacker från Office 66 och dessa andra grupper som trakasserade Kuba. CIA arbetade tillsammans med maffian, som ville återtaga kasinon och andra fastigheter i Havanna som nationaliserades efter Fidel Castros kommunistiska revolution. JFK hade velat skilja CIA:s underrättelseinsamlingsgren från planeringsavdelningen som är de som mördar människor, fixar val och störtar regeringar.”

Innan JFK hann genomföra detta mördades han som bekant under ett besök i Dallas, Texas, den 22 november 1963 och vid den efterföljande utredningen skedde det enligt RFK Junior en mörkläggning som leddes av en före detta CIA-chef.

Warrenkommissionen fann att Lee Harvey Oswald var den ”ensamma beväpnade mannen” som mördade presidenten. Oswald själv levde inte under rättegången, eftersom han dödats inne i ett polisgarage av den lokala nattklubbsägaren Jack Ruby.

Enligt RFK Junior leddes kommissionen egentligen inte av justitierådet Earl Warren, utan av Allen Dulles, den mångårige CIA-chefen som JFK hade sparkat i november 1961.

-”Bevisen var överväldigande att CIA var inblandad i mordet och mörkläggningen. Den enda killen som gick på varje möte och tittade på alla bevis samt utvecklade frågorna till vittnen var Allen Dulles. Han ledde hela Warrenkommissionen och han borde ha varit huvudmisstänkt. Dulles ska i hemlighet ha kommunicerat med CIA och J. Edgar Hoover vid FBI. Det hela var en koordinerad, typ av Kabuki-teater. 1967 instruerade CIA sina ”Operation Mockingbird”-tillgångar i amerikansk press – 400 seniora skribenter och redaktörer – att avfärda alla kritiker av Warrenkommissionens resultat som ”konspirationsteoretiker”. Alla dokument som är relaterade till JFK-mordet borde ha hävts senast 2017, men CIA sitter fortfarande på cirka 4 000 av dem, även om alla inblandade för länge sedan har dött. Det är ett rimligt antagande att de inte skyddar individer, utan de skyddar ett institutionellt intresse.”

RFK Junior är helt klart en intressant profil som inte ryggar undan för att prata öppenhjärtligt om känsliga frågor och han har redan tidigare varit i hetluften för sin covidvaccinkritik. Han är helt enkelt för ärlig och rättfram för att vara politiker, vilket sticker ut. Med tanke på hur det har gått för hans nära släktingar borde han nog vara försiktig och hur han ska nästla sig in i Demokraternas innersta kretsar med sin rakryggade filosofi återstår att se. Så länge han inte stödjer krig som är Demokraternas paradgren lär det nog bli svårt.

https://www.rt.com/news/581317-rfk-ukraine-biolabs-tucker/

13 reaktioner till “Amerikanska biolab i Ukraina och vem som egentligen mördade JFK

  1. Sanningen är livsfarlig för Deep State i USA och den globalistiska agenda de har för att öka sin makt och jakt på pengar! MSM som fjärrstyrs därifrån drar sig inte för att ljuga folk rakt i ansiktet för de vet att de flesta går på lögnerna utan att reflektera. Frågan är om de flesta i västvärlden någonsin kommer att inse, eller vill inse att de blivit förda bakom ljuset av fulmedia så grundligt att de tappat all förmåga till kritiskt tänkande? Kolla bara sprängningen av Nordstream som exempel, man lyckades lura i stora delar befolkningen med rent nonsens och ljugande som inte ens klarade den enklaste kontroll av fakta och vad som är möjligt. Kanske är det så att många innerst inne vill tro på lögnerna för att sanningen är så obehaglig?

    Gillad av 3 personer

    1. @Helge Kneese augusti 16, 2023 kl. 22:48
      Storleksordningen har bekräftats från åtskilliga oberoende håll. En rapport från Mossad som publicerades i Turkiet hävdar att det rör sig om en miljon människor, men då inkluderar man även permanent krigsskadade invalider.

      Gilla

      1. Ja, enligt samlade bedömningar så har ca 400.000 ukrainska soldater stupat sedan den ryska interventionen 2022. Tillfångatagna och deserterade ukrainare på senare tid säger att de får ca 5 dagars ”utbildning” och skickas sedan till fronten. Ett tecken på att det börjar bli akut brist på kanonmat i de ukrainska leden…Zelenski ska införa allmän mobilisering vilket tyder på att det går mycket dåligt för Ukraina och att de ryska källorna som säger att mellan 500 och 1000 ukrainare stryker med varje dag stämmer ganska bra. En komisk detalj är att ukrainarna förbjudits av britterna att använda Challenger 2 tanks så att de kan förstöras eller komma i ryssarnas händer??!! En stridsvagn som bara är till för uppvisning alltså? Tror varken de ryska eller ukrainska soldaterna är speciellt imponerade av detta alltför tunga åbäke som måste köras till fronten på lastbilstrailers.

        Gilla

  2. Retard! Har du blivit torrjuckad av Putin. Är ju för i helvete ryska soldater som skickas till fronten utan utbildning och utrustning.
    ”kanonmat” Eller Prigozhin som började mynta begreppet sa ”meatgrinder”
    Har med att man skickar in straffångar våg efter våg mot det ukrainska försvarsställningarna.
    Med detta så kan då Wagnergruppen/ ryska armen se vad ukrainarna har sina försvarsställningar.
    Kan vara effektivt om man nu har ”slask” man ändå vill bli av med.
    Tror jag aldrig läst en sån urbota dum kommentar någonsin.

    Gilla

    1. Om manstårpå Ukrainas sida är det väl bara bra om ”Är ju för i helvete ryska soldater som skickas till fronten utan utbildning och utrustning.” blev det svårt nu?

      Gilla

Lämna en kommentar