Vi kommer alla att dö…

Skräckpropagandan fortsätter att mala och man vill så gärna pressa fram ett beslut om covidvaccinering av barn trots att det inte är befogat.

De senaste dagarna har Lärarförbundet fått mediatid där de fört fram sin oro över att ovaccinerade barn samlas i skolorna när höstterminen tar sin början och de verkar helt ha glömt bort att skolbarnen redan gått tre terminer under pandemin utan problem.

Denna morgon är det Charlotte Malmgren, ordförande för Lärarförbundet i Lund, som får spaltmeter för att vädra sin oro och sprida rädsla hos folk genom att deklarera att hennes hjärta klappar för fysiska möten mellan ovaccinerade barn.

”- Hjärtat klappar så klart för fysiska möten, men om det innebär döden, då vet jag inte om det är värt. Jag  har tyckt det varit läskigt från första början. Det innebär döden om det vill sig illa och nu vet vi inte hur smittan kommer slå bland eleverna i höst.”

Är det ingen som tycker det är läskigt att TBC och Mässlingen förs in fritt i landet? Sjukdomar som sedan länge varit utrotade, men som genom migrationen åter blossat upp med nya utbrott de senaste åren både i Sverige och våra nordiskagrannländer. Ingen har krävt tvångsvaccinering varken av barn eller vuxna eller för den delen vaccinpass för att komma in i landet eller besöka restauranger och caféer. Logik? Finns ingen – bara en masspsykos där skrämda människor slutat tänka själva.

#followthemoney

https://www.expressen.se/kvallsposten/lararnas-oro-i-skolan-nar-fler-unga-smittas/

6 reaktioner till “Vi kommer alla att dö…

  1. Malmgren tillhör den del av etablissemanget som vill skrämmas med ordet ”DÖD”
    Hon och övriga i etablissemanget har övergett folket och rationellt tänkande….
    Covid 19 är en överdramatiserad influensa
    Kolla avlidna i Sverige 2019 2020 2021…Ingen överdödlighet allt enligt våra statliga officiella data!!!
    Någon…. jag har skrivit till SD att avslöja ”bluffen det skulle ge SD minst 40% I valet 2022….eller!!???

    Gillad av 2 personer

      1. Synd för jag tror det skulle bli en riktig ”murbräcka”
        Om det disskuteras i riksdagen skulle mycket komma upp till ytan!!

        Gillad av 1 person

Lämna en kommentar