Vi betalar ett högt pris för att godhetsriddarna ska kunna slå sig för bröstet ytterligare några år

Rapporter som ideligen påvisar att invandrare inte kommer i arbete trots flera års vistelse Sverige har droppat tätt de senaste åren, men oavsett vad statistiken berättar och att ett tydligt mönster framträder där kvinnor sticker ut, finns det fortfarande gott om verklighetsförnekare där ute som likt ett mantra intalar sig själva att den oansvariga migrationspolitiken enbart fört gott med sig. Föga förvånande återfinns dessa åsikter främst bland regeringstrogna och ingen verkar ha tänkt över hur det finansieras.

Nu kommer ännu en rapport som påvisar det uteblivna kompetensregnet med färdigutbildade ingenjörer, läkare och ekonomer som SVT utlovade 2015, men som sex år senare lyser med sin frånvaro. Det är stiftelsen The Global Village som i en rapport sammanfattat hur det har gått för syrierna och det ingen positiv läsning.

Av rapporten framgår bland annat att det bor cirka 250.000 personer med syrisk bakgrund i Sverige och av dessa beskrivs 36,4% som självförsörjande, medan andelen kvinnor är 24,8%. Den sistnämnda gruppen har minskat drastiskt – år 2013 var nämligen 35% av de syriska kvinnorna i Sverige självförsörjande, men därefter har det gått utför.

År 2018 var andelen öppet arbetslösa syriska kvinnor 44% – en ökning från 26,9% år 2013. Andelen arbetslösa män låg på 38,7% år 2018, vilket innebär en ökning från 31,5% år 2013.

Men Sverige fortsätter med sin inhumana migrationspolitik år efter år oavsett siffror som talar sitt tydliga språk, där vi lockar människor att söka lyckan hos den humanitära stormakten under parollen ”alla ska med”, trots att det enda vi kan garantera är ett livslångt utanförskap.

Om drygt år är det dags för det kuvade folket att göra sin röst hörd och med tanke på allt obekvämt bagage som våra beslutsfattare samlat på sig under åren samt det faktum att de gravt missbrukat skattemedel, varav vi fortfarande har en stor del i färskt minne, borde varje medborgare med förnuftet i behåll sparka dessa ryggradslösa politiker dit pepparn växer. Men tyvärr lär sig aldrig de lättlurade väljarna sin läxa och vi kommer därför få dras med samma skräp ytterligare en mandatperiod med allt vad det innebär.

#stoppamaktmissbruket

#onlyinsweden

#vibetalar

https://www.friatider.se/en-av-tre-syrier-i-sverige-sjalvforsorjande

13 reaktioner till “Vi betalar ett högt pris för att godhetsriddarna ska kunna slå sig för bröstet ytterligare några år

 1. Allt som påverkar Sverige skulle vara lagstadgad folk omröstning om och den ska vara bindande, bara inse att den politiken våra hönshuvud har fört och för inte är till goda för oss svenskar som bor här. Vi måste inse att de som sitter på makten inte ska sitta där, hade jag skött mitt arbete så fruktansvärt dåligt hade jag fått sparken och aldrig fått ett jobb igen. Medan våra politiker ljuger, far med osanning och ger bort vår frihet, tar våra pengar och ser till att de får det bättre. Säg en enda sak som har blivet bättre de sista 7-8 åren?

  Gillad av 2 personer

  1. Lite otympligt att rösta om allt. Mycket effektivare och enklare att via en folkrörelse sätta målsättningar som dom skall uppfylla, massinvandringen skall ner 80%, skatten skall ner 30%, massövervakningen avskaffas, förtäckt hemlig beskattning skall vara kriminell, etc. Detta med personligt ansvar för resultat, och möjlighet att avlägsna de som inte sköter jobbet, och det utan några gyllene fallskärmar eller feta pensioner.

   Gilla

   1. Sådana folkrörelser finns redan, de kallas politiska partier. Om inget existerande parti utlovar det du nämner står det dig eller vem som helst fritt att starta ett sådant parti.

    Gilla

   2. Mikael Andersson Så borde det väl vara, men så är det inte. ”Partier” i Sverige är diktatoriskt styrda från toppen av en liten ideologisk partielit, precis som i forna sovjet. Alla skall ha samma åsikt som styret. Ta killen som tog en öl med en SD-are. Han sparkades ut omedelbart. Hela Sverige är ju i praktiken in hårt toppstyrd diktatur, maskerad som ”demokrati”, bara ätt folket är mycket effektivt blockerade från allt inflytande på besluten.

    Gilla

 2. Det har pågått ett förödande krig i Syrien i tio år. Folk har flytt för sina liv, inte för att söka lyckan.

  Gilla

  1. Och att de söker sig till just Sverige som inte ens är i närheten samt dessutom passerar ett tiotal säkra länder under sin väg tycker du inte är särskilt märkligt?!

   Gilla

   1. Asylrätten ger folk rätt att söka asyl där de anser att de har goda möjligheter att få skydd. Om man uppfyller rätten till asyl är det underordnat hur man kommit hit. I realiteten söker sig naturligtvis människor dit där de har störst möjlighet för att leva ett drägligt liv och där de ser en hoppfull framtid för sina barn. Det tycker jag inte alls är märkligt. Min poäng var att de allra flesta helst hade stannat kvar hemma i Syrien om inte kriget brutit ut.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s