Tvånget breder ut sig och alla förväntas räta in sig i ledet

Tvång och hot fortsätter breda ut sig I coronapandemins fotspår och nu senast är det Italien som följer Frankrike genom att kräva att alla lärare i landet ska ha vaccinpass för att få undervisa. Utan det gröna passet som visar att en person fått minst en spruta med vaccin, har testat negativt för Covid-19 eller nyligen tillfrisknat från sjukdomen får lärarna inte arbeta och efter fem dagars frånvaro får de inte längre någon lön. Även alla universitetsstudenter måste ha ett grönt pass och det gäller överlag i landet för alla som ska äta på restauranger inomhus eller besöka gym samt andra faciliteter.

Samtidigt kan man läsa om hur människor i bland annat USA får sparken från sina jobb för att de inte haft covidpass. Kanske får vi se en ny arbetslöshetsvåg i kölvattnet av galenskaperna? Den svarta marknaden för intyg och covidpass som redan från början var god lär i alla fall blomstra nu.

Allt fler länder vaccinerar nu även barn under 15 år och samtidigt som denna obehagliga tvångsutövning sprider sig i våra samhällen flaggar forskare för att det kanske inte räcker med en tredje dos som man nu planerat för på många håll, utan det kan även bli tal om en fjärde och femte dos. Skrämmande utveckling och det verkar inte vara något ljus i tunneln eftersom masspsykosen består och folk inte begriper att det som pågår saknar all sans och vett samt det som presenteras i debatten lider brist på både fakta och logik.

#followthemoney

https://www.arabnews.com/node/1906311/world

10 reaktioner till “Tvånget breder ut sig och alla förväntas räta in sig i ledet

 1. Evidens för denna galna och diktatoriska propaganda saknas naturligtvis utan vi skall bara sätta vår tillit till s k experter som ofta även har ekonomiska intressen i vaccinbranschen. Hur någon kan tro på korrupta makthavare i den omfattning de gör övergår mitt förstånd. Jag efterlyser en renässans i individuellt tänkande och logik om vi inte vill vara inlemmade i en totalitär kommuniststat.

  Gillad av 1 person

  1. Den ”galna och diktatoriska propaganda” florerar ännu fritt när korrupta makthavare och deras experter talar genom sina etablerade kanaler som Amnesty International eller DN – med flera. Folk tror på det fortfarande, precis som det tyska folket fram till 1945. Om vi skall få en renässans i individuellt tänkande och logik bör vi börja nu och här. Jag bodde en gång i kommuniststaten Sovjet och DDR, och jag ser ingen skillnad mot vad som händer idag.

   Gilla

 2. Sjukt är det, men om nu personen i fråga faktiskt kan påvisa att han/ hon lider av någon typ av sjukdom som gör att denne inte tål att ta sprutan utan risk för komplikationer med ett läkarintyg!
  Någonting får man komma på när risken blir att man blir av med jobbet, antingen falskt intyg att man har tagit skiten eller finna en läkare som kan skriva ut någon form av intyg att man är i riskzonen för att avlida om man får sprutan!
  Tänker i vart fall inte ta döds-cocktailen!

  Gillad av 1 person

  1. Svårt att veta om psykopaterna enbart vill tjäna pengar eller vill mörda, eller båda delar, men om någon vill tvinga mig att ta risker jag inte vill ta, eller inför någon typ av repressalier, så tycker jag att vi dödar dem medelst folkdomstol och lång utdragen tortyr i välförtjänt arbetsläger. Det låter grymt, men jag anser att vi har ansvaret att avskräcka framtida psykopater från att göra så här mot framtidens generationer.

   Det är min åsikt. Vad tycker ni andra?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s