Barbie släpper PK-dockor – svårt att se förebilder för barn när det har med tvång och hot att göra

Leksaksföretaget Mattel Inc har tagit fram nya barbiedockor som ska föreställa sex kvinnor som på olika sätt varit frontfigurer i kampen mot Covid-19, bland annat den 59-åriga brittiska vaccinutvecklaren Sarah Gilbert – professor på Cambridge universitet och delaktig i framställandet av Oxford/AstraZeneca-vaccinet.

Enligt Mattel ingår dockorna i en serie där Barbiedockorna ska anses vara förebilder. Bland de övriga dockorna finns bland annat akutsjuksköterskan Amy O’Sullivan som behandlade den första Covid-patienten på New York-sjukhuset Wycoff Hospital i Brooklyn, två läkare i Las Vegas respektive Kanada som kämpar mot diskriminering och strukturell rasism inom vården och en biomedicinforskare som ledde gensekvenseringen av en Covid-19-variant i Brasilien.

Jag har väldigt svårt att se hur personer som kopplas samman med Covid-19 och vaccinet ska kunna ses som förebilder för barn – särskilt när man genom hot, tvång, våld samt kränkning av mänskliga rättigheter vill förmå alla människor i alla åldrar att vaccinera sig, utan respekt för det fria valet samtidigt som man undanhåller information om de stora riskerna.

För att inte tala om all censur, kontonedstängningar och hysch hysch som förknippas med de många forskare, läkare och experter som presenterar en annan vetenskaplig uppfattning, vilket påvisar att det står utom allt rimligt tvivel att vi bara får en del av bilden medan vi förväntas hålla klaffen när allt mer tyder på att vi blivit förda bakom ljuset.

Beklagligt att man vill påverka även barn i ”rätt” riktning genom att tillverka samt saluföra PK-dockor, men man får hoppas att majoriteten av föräldrarna bojkottar dessa dockor med ett medvetet politiskt budskap – även om jag innerst inne vet att det inte kommer att ske.

#followthemoney

https://www.aljazeera.com/news/2021/8/4/barbie-debuts-doll-in-likeness-of-uk-covid-19-vaccine-developer

6 reaktioner till “Barbie släpper PK-dockor – svårt att se förebilder för barn när det har med tvång och hot att göra

  1. Håller med om att DDR är en dålig liknelse, när Klaus Barbie och Doktor Mengele faktiskt befann sig i Hitlertyskland.

   Gilla

  1. Visst är det ett argumentationsfel som kallas för assosiationsskuld, men jag tror allvarligt att Klaus Barbie (chef i den tyska säkerhetstjänsten Gestapo) och Doktor Josef Mengele säkert hade varit stolta om de hade fått uppleva det här ögonblicket, för att inte tala om stoltheten de hade fått uppleva OM massvis med lägre stående raser steriliseras, eller dör i Covid-19 eller av vaccinet. Massiva experiment på israeler (oftast judar), på inrådan av monopolkapitalister som med all sannolikhet tillhör djävulens synagoga, eftersom de dyrkar pengar, får mig i vart fall att ana ugglor i mossen.

   Jag antar att det är samma Mammon-mentalitet hos läkare, sjuksköterskor, fulmedia och politikeradel som gör att de är mäkta stolta nu och inte trycker på den viktiga roll som vitamin D3 har i motståndet mot förkylningar och influensor, enligt Björn Hammarskjöld.

   Ni som har fått se biverkningarna och döden, kom ihåg vem som upplyste er om er belägenhet och visa därefter er tacksamhet mot de som gjorde detta! Och framförallt, gör något positivt och konstruktivt som skyddar framtidens generationer! Gå med i och rösta på partier som har anslutit sig till Valsamverkanspartiet!

   … innan det är för sent …

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s