Är det inte Corona så är det klimatet – skrämselpropagandan går aldrig på sparlåga

Har du det skönt på semestern, slappar i solen eller njuter av att det är helg? Känner du dig trygg i att ha fått dina två vaccinsprutor så att du äntligen kan börja slappna av och leva lite? Nej nej nej! Du ska fortsätta vara rädd och ångestfylld förstår du väl – inte nog med pandemin som dödar folk som flugor, vi får absolut inte glömma klimatförändringarna och att jorden snart går under.

Propagandamaskinerna tar aldrig semester och det finns alltid mål att uppfylla samt nya lättledda individer att indoktrinera, så känn nu hur klimatångesten fyller din kropp!

#followthemoney

Bildkälla: Expressen, GP, SR, DN, Hufvudstadsbladet

8 reaktioner till “Är det inte Corona så är det klimatet – skrämselpropagandan går aldrig på sparlåga

 1. Så klart att det blir vattenbrist … när systemen är dimensionerade för 8 miljoner människor … och befolkningen är mycket större än så …

  Det går att skatta befolkningens storlek genom att mäta vattenförbrukningen … påstår Hans Jensevik …

  Gillad av 2 personer

 2. Kuba har ungefär lika stor befolkning som Sverige … 2203 döda i influensan så här långt …
  Vladimir P sänder nödhjälp … för gammal vänskaps skull …

  Gilla

 3. Du ska fortsätta vara rädd och ångestfylld förstår du väl, det är grunden för att pressa pengar av folk. Någon tar gisslan och hotar att döda gisslan, om dom inte får pengar. Samma sak, sprid ryktet att ryssen kommer, då är det lättare att plundra befolkningen på pengar. Sprid rykten om klimatet eller covid, och pengarna kommer rullande
  Klimat aktivisterna använder samma metod. Ge oss mängder med pengar, annars!!!! Det finns fakta som aktivisterna och deras supporters noggrant mörkar. Dom fakta är inte diskutabla för det är historiska mätningar, inte teorier. Denna uppvärmning som vi upplever nu har inträffar åtskilliga gånger i jordens historia, innan människan fanns. Uppvärmningarna är repetitiva med mycket exakta intervaller. Dom korrelerar mycket väl med astronomiska mätbara fakta som jordens position i solsystemet och planeternas rörelser. Till exempel Milankovitch cycles. Det finns gott om information på webben.
  På sydpolen har det växt skogar och havsnivån har ökat, och minskat. Koldioxiden och andra gaser i atmosfären har ökat väsentligt. Vad som mätningar mycket tydligt visar är att det är en ökande temperatur som utlöser ökningen av gaser, inte gaserna som höjer temperaturen som alarmisterna och oligarkerna försöker pådyvla alla. Stats och oligark-faktan avser istället att skrämma alla att lämna över mer pengar till dom.
  http://clivebest.com/blog/wp-content/uploads/2011/10/correlation-eccentricity-fig.png
  https://environmentcounts.org/wp-content/uploads/2017/05/Milankovitch_Variations.png
  Många, de mest högljudda, argumenterar friskt att ”forskare” och ”fakta” visar att människan står för ökande av gaser och därmed uppvärmningen och att det är ett ”fakta” alla ”forskare” instämmer i.
  I det sammanhanget glöm inte Aristoteles fakta att en femkilos vikt faller fem gånger fortare än en enkilosvikt. Aristoteles ”fakta” var universellt accepterat av all ”forskare” då, från omkring 350 f.Kr. fram till omkring 1590, alltså under omkring 1,650 år, då Galileo släppte vikter från tornet i Pisa, och visade att ”forskarnas” fakta var fel. Galileo blev nära avrättad före ha hade ifrågasatt ”forskarnas” etablerade teorier.
  På samma sätt idag blir de som stör etablissemangets falska bilder om CO2 och andra gaser, en bild som är avsedd att skapa rädsla som ger rätten att konfiskera och plundra andras egendom. De som uttrycker ”felaktiga” ”fakta” bombarderad med virtuella ”ruttna tomater” och precis som Galilei avfärdads som IQ befriade idioter utan hjärna, medan etablissemanget fortsätter att plundra baserat på sina falska ”Aristoteles” teorier.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s