Den ”frivilliga” vaccineringen varade inte länge

Obehagligt att se hur europeiska länder nu ökar trycket för att få fler att vaccinera sig. Nu senast Frankrike och Grekland som inför obligatorisk vaccinering för vissa yrkesgrupper samt kräver vaccinpass för att få komma in på fik, barer, biografer etc.

Det som från början var frivilligt övergår nu alltmer till tvång och snaran dras långsamt åt, även på många som absolut inte vill sätta sin hälsa på spel genom att låta sig injiceras med detta oprövade vaccin med okända långsiktiga biverkningar, eftersom de är beroende av brödfödan eller i behov av att socialisera.

Om Sverige följer efter får min arbetsgivare kicka mig för jag kommer inte utsätta mig för denna risk!

Intressant i sammanhanget är också att FHM i dag går ut med ”rekommendationen” att folk som varit utomlands ska testa sig när de kommer hem till Sverige igen – det är alltså inget tvång utan bara en rekommendation samtidigt som det är obligatoriskt med både test och karantän i de flesta andra länder. Det är dessutom helt bakvänt att Sverige från dag ett haft öppna gränser utan kontroll och inga krav på varken negativa test eller karantän, men nu nästan två år senare kommer man med rekommendationer. 🤦‍♀️ Obegripligt att inte fler börjar ifrågasätta om vi får hela bilden.

#followthemoney

Bildkälla: DN

11 reaktioner till “Den ”frivilliga” vaccineringen varade inte länge

  1. Döda och skadade av vaccinerna kommer med tiden att göra sig påminda och man får hoppas att folk till slut börjar informera sig istället för att lyda storebror annars är vi verkligen illa ute.

    Gilla

  2. Idag rapporterar Kina 2 nya covid cases (chinadaily), 1.4 miljarder innevånare, omkring 1 miljard frivilligt vaccinerade. Igår var jag i Chongqing, 32 miljoner innevånare, inga regler, inga tvång, inga munskydd. Vi körde till IKEA, omkring 3 mil genom stadens centrum. Föraren hade Kinas guidning system påslaget på mobilen, som mässade ”Ta högerfil nu – beredd svänga höger – 3 km. Ta vänsterfil – rätt fram – 5 Km.” osv. Inte en enda trafikstockning, strålande klar himmel med små lätta moln, ren luft, och vänliga människor. IKEA packat med folk, det är skollov nu, första dagen. Inga munskydd, inga regler. IKEA är imponerande. Vi handla för omkring 500 kronor, åt lunch allt med WeChat. Vid utfarten visste systemet redan att vi handlat, så parkeringen var gratis. Suck – varför kan Sverige inte komma ikapp.

    Gilla

    1. 1 miljard människor som är i riskzonen för okända biverkningar som kan komma om några år och fullt friska människor som vaccinerat sig mot en sjukdom som inte ens är särskilt dödlig – jodå känns väldigt sunt. Men läkemedelsindustrin klagar så klart inte.

      Gilla

      1. Eftersom man i Kina har använt gamla och mycket välbeprövade metoder för att framställa sina vaccin finns inga mer risker än med andra vaccin som brukats under århundraden tillbaka i tiden. Kina använde vaccin för över 3,000 år sedan så erfarenheten är rätt lång. Det finns alltså inga okända biverkningar som med dessa nya experimentella vacciner som aldrig tidigare har använts. Även om Covid inte är dödlig i alla fall skapar den stora störningar i samhället, och dom vill man eliminera, och att bli sjuk är inte så trevligt, även om man överlever. Här är igen den senaste forskningsrapporten.

        Sinovac’s vaccine, named CoronaVac, is
        65.9 per cent effective at preventing symptomatic cases,
        87.5 percent in the prevention of hospitalization,
        90.3 percent against ICU (IVA) admission, and
        86.3 percent against coronavirus diseases-related deaths.

        Delta varianten
        China’s inactivated vaccines provide protection against the Delta variant
        60% effectiveness in preventing infection
        80% effectiveness in preventing severe cases

        Det är naturligtvis envars val om man vill ta risken att dö, skadas eller bara bli sjuk utan att dö, i Covid, för folk dör faktiskt ibland, eller ta den mikroskopiska risken för någon mild biverkning.

        Gilla

      2. Mild biverkning… säg det till alla de som dött av vaccinet eller fått allvarliga biverkningar. Men i Kinas falk, som tydligen skiljer sig från resten av världen i detta avseende, finns det bara ”mikroskopiska” risker och ”milda” biverkningar samt inga dödsfall. 🤔 För det kan så klart inte vara så att befolkningen inte får hela bilden.

        Gilla

      3. Jenny. Befolkningen är hela bilden i Kina för det fungerar mycket annorlunda. I Kina sitter inte mediamoguler, journalister, byråkrater och politiker som mellanhänder och kontrollerar vilken information allmänheten får. Det är inte möjligt att göra det. Det är allmänheten som själva står för informationen, direkt, första hand. Teknologin är designad och byggd så att det inte är möjligt att censurera eller styra informationsflödet som i Sverige. Därför vet vi att den information vi får är korrekt. Vi kan kontrollera det, vilket inte går i Sverige.

        Gilla

  3. Läser nu att Tjeckien gör som USA och flera andra länder – lockar invånarna med lotteri där man kan vinna pengar och prylar, allt för att få fler att vaccinera sig. Skrämmande att denna hets att kavla upp inte får fler att ifrågasätta.

    Gilla

  4. Bara slå på tv:n så kommer påtryckningsreklamen med diverse kreti och pleti som rullat upp ena ärmen….. Bara en tidsfråga innan ovaccinerade blir stoppade både här och där i landet Sverige?

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar