Facebook trappar upp kampen mot oliktänkande

Intressant att notera att Facebook tar ännu ett steg bort från ett fritt och öppet samhälle i och med att plattformen i går lanserade en ny funktion för att bekämpa ”extremism” som ska testas på användare i USA, där man dels frågar användare om de känner någon som dras till våldsamma ideologier och dels varnar andra för att de kan ha exponerats för skadligt ”extremistiskt” innehåll nyligen. Det finns dock ingen klar definition för ”extremism” och det är oklart vilka grupper eller ideologier man syftar på.

Låter helt klart som att man krattar manegen för en kommande angiveriverksamhet där de som tänker själva och vågar ifrågasätta samt utmana etablissemanget kommer att stå i skottlinjen.

Det är nog bara en tidsfråga innan det kommer till Sverige och justitieminister Morgan Johansson kan väl knappt bärga sig över denna ypperliga chans att nyttja trollarméer för att tysta oliktänkande regimkritiker.

#åsiktsförtryck

https://www.rt.com/usa/528158-facebook-notice-friends-extremists/

13 reaktioner till “Facebook trappar upp kampen mot oliktänkande

  1. Maktelitens folkförakt inom alla områden!

    Gillad av 3 personer

    1. ”Feminist blev gruppvåldtagen” ”Hade kortkort” får vi nog inte läsa… än…
      ”Homosexuell man blev misshandlad till döds” ”Låtsades vara sexpartner mot fel heterosexuell man inför hans vänner” dröjer nog också några valrundor och fulmedia-nedläggningar till.

      Radikalfeminister, feminiserade toffelhjältar och homosexuella har tagit över de flesta partier. Deras klandervärda beteenden får man aldrig kritisera. Polismän, vanligt folk, normala killar och tjejer och t.o.m. äkta barn går däremot att skuldbelägga eller förminska hur mycket som helst tycker fulmedias klandervärda journalister.

      Gilla

  2. Får man frågan av Fb, så får man svara ja och namnge ”Mark Zuckerberg”. Inte att glömma övriga som begår övergrepp på befolkningar: George Soros, Bill Gates (III), Anthony Fauci, centrala delarna av ”Demokraterna” och många fler …

    Gillad av 3 personer

    1. Klockrent, Sasja. Man kan även ange grannar som struntar i samhällsengagemang och tittar på sport, för det är ju synnerligen extremt, med tanke på att EU och Sverige börjar gå om det extrema USA i mordfrekvens p.g.a. okontrollerad massinvandring av terrorister, kriminella, segregering och ojämlikhet.

      Gilla

    1. Alla plattformar som kräver dolda ofria operativsystem, Javaskript, speciella programvaror eller appar för att kunna betraktas och kommentera bör man undvika eftersom man då befinner sig inuti en black box som kan manipuleras av den som kontrollerar den dolda koden. Det öppna fria WordPress fungerar utan sådant och kan användas genom ex. Firefox+NoScript eller Icecat+LibreJS eller en Tor-browser för de som vill vara helt anonyma användare utan att avslöja sin IP-adress.

      Förslag på plattform som ersätter Twitter och Facebook är t.ex. :
      https://mastodon.online/@mrperfect72

      …även om jag själv håller mig till WordPress.com som jag öppnat för helt anonyma kommentarer. Tycker själv att WP ersätter allt annat. Skaffa en gratis WordPress-blogg Håkan! Intelligens är sexigt, eller hur Jenny? 😉

      Gilla

  3. Först skapar CIA det här spionverktyget som används för att bryta mot USA:s konstitution. (Snowden. Se filmen!)
    Sedan raggas det islamistiska extremister, och andra kriminella muslimer, helt öppet, i syfte att skicka dem i krigsförbrytelse mot de nationer som inte lyder Usrael-oligarkin, Turk-regimen och Saudi-diktaturen. Nu påstår man att man vill man hitta ”extremister”… Hmm… Vem är ”extremist”? Hoppas att de har speglar på toaletterna hos CIA, Mossad och andra anslutna underrättelsetjänster! Det är nog dags att de rakar av helskäggen och tar av sig hucklena där inne.

    Gilla

  4. När det gäller USA är alla som inte böjer knä för USA imperialismen extremister. Sverige har ju redan i fullt bruk världens mest effektiva massövervakning med världens mest och bäst utvecklade angiverisystem.

    Gilla

Lämna en kommentar