Grattis Sverige – ökningen är unik

När jag tidigare i morse såg att en presskonferens skulle hållas med anledning av en ny studie från Brottsförebyggande rådet där man skulle presentera färska siffror för antalet dödsskjutningar på uppdrag av regeringen, visste jag vad som väntade och föga förvånande har Sverige flyttats från botten till högt upp på listan över de länder i Europa där dödsskjutningar är vanligast. Brå konstaterar att Sverige är det enda landet i Europa där antalet dödsskjutningar har ökat sedan år 2000 och mellan 2014-2017 var det tydligen bara Kroatien som hade högre nivåer. Brå konstaterar också att ökningen i Sverige vad gäller dödligt våld med skjutvapen inte går att observera i något annat land,

Studien påvisar att åtta av tio dödsskjutningar sker i kriminella miljöer och brotten kopplas till bland annat knarkhandel och kriminella nätverk. Håkan Jarborg, chef för polisen i region Syd, är inte förvånad och menar att ökningen i Sverige är unik.

Även vad gäller dödligt våld totalt har Sverige rört sig uppåt på listan i Europa, från att ligga långt ner till att ligga i den övre halvan.

Grattis Sverige! 🥳👏 Det ökar dessutom landets BNP! 👌

Inom kort kommer justitieminister Morgan Johansson och inrikesminister Mikael Damberg med allvarlig uppsyn deklarera att man har läget under kontroll medan man radar upp alla insatser man gjort för att ‘krossa gängen”. Nu laddar dessutom våra riksdagspartiers rättspolitiska talespersoner för att bräcka varandra i sin strävan efter att leverera sitt recept på hur vi ska komma tillrätta med problemen.

Men ingen kommer att prata om de riktiga orsakerna och vilka åtgärder som behöver sättas in för att stoppa den eskalerande grova kriminaliteten, så farsen kommer fortsätta och folket kommer ge samma klåpare förtroende även nästa år när det är dags att gå till valurnorna så att den Sverigefientliga politiska eliten kan fortsätta styra landet i fördärvet.

#onlyinsweden

#vibetalar

#stoppamaktmissbruket

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/eK96Va/bra-sverige-hade-nast-hogst-niva-av-dodsskjutningar-i-europa

8 reaktioner till “Grattis Sverige – ökningen är unik

    1. Tror inte det bottnar i Oikofobi. Oikofobin som psykopaterna skapar, hos en del av det naiva folket, är bara ett verktyg för den splittring som de viĺl orsaka. Syftet med den splittrade arbetarklassen är att kunna härska över folket (90%). 9% är räddhågsna lakejer till 1% … tills revolutionen eller inbördeskriget kommer.

      Gillad av 1 person

  1. Den psykopatiska eliten vill genomföra något som de vet att folket INTE gynnas av eller som folket INTE vill betala för.

    1. Därför skapas ett problem av eliten med intention att orsaka en förväntad reaktion från folket.

    2. Reaktionen kommer från det reaktiva godtrogna folket som aldrig tror att psykopater kan manipulera.

    3. De psykopatiska eliten presenterar därefter sin lösning på problemet och förväntar sig då att folket ska acceptera något som de egentligen alls inte gynnas av eller annars aldrig skulle ha sett någon anledning till.

    https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2020/01/08/olika-former-av-logn-del-12-problem-reaktion-losning/

    Gillad av 2 personer

  2. Så länge våra politiker inte vill se samma verklighet som alla vi andra kommer detta vansinne att fortsätta, jag håller med Martin Gustavsson i hans resonemang bortsett från en sak och det är att den ”psykopatiska eliten” är inte psykopatisk utan de vet mer än väl vad de gör, det handlar om makt, pengar och rikedomar för en liten elit i samhället. Dessa skäms inte att ha en egen agenda som bara gynnar dom och de sina, alla andra ska bara buga och tacka.

    Gillad av 2 personer

  3. Här lösningen:
    1. Stopp för all invandring från menaländerna.
    2. Avskaffade straffrabatter och den dömde måste sitta av hela straffpåföljden.
    3. Mycket kraftigt skärpta straff.
    4. Och de allra viktigaste. Efter avtjänat straff sker regelmässig utvisning av den dömde, den dömdes familj, släkt och klan.

    Gillad av 2 personer

    1. Lär er av Kina-erfarenheten i Xinjiang. Man letade reda på alla skjutglada, alla utlänningar åkte ut omedelbart. Andra internerades för avradikalisering, en form av utbildning, och släpps ut när dom har klara sin examen att bli vanliga snälla medborgare. Dessutom erbjuds dom gratis språk- och yrkesutbildning, praktik (som USA propagandan kallar tvångsarbete) och referenser för att söka jobb. Svenskarna måste älska detta pang-samhälle för man underhåller ju det med att avlöna de skjutglada med bidrag och skyddar dom som ”flyktingar”.

      Gilla

  4. Blir förvånad att Kroatien har fler skjutningar.
    Har varit där ett flertal gånger och har släkt där.
    Har aldrig hört något om otryggheten där.

    Här är det ju inte bara skjutningar , tror man på
    Allvar att inte allt och alla känner av dessa vidriga och grymma
    Människors attityd.

    Damberg säger att politikerna märkt att vi sticker ut …..
    Konstigt vad jag vet har politikerna förnekat problemen i
    30 år och kallat allt och alla rasister.

    SVT visar åter igen Malmö som en förebild och använder en föredetta
    Kriminell knarklangare som kom ut förra året och har lägenhet .
    Han jobbar inte utan lever på sparade pengar.!!!!!!
    Om han har sparade pengar efter sålt knark.
    Borde inte polisen beslagtagit dem?

    Gilla

Lämna en kommentar