Skicka en känga till etablissemanget på nationsldagen

Söndag den 6 juni är det återigen dags för folket att vädra sitt missnöje över våra makthavare genom att marschera för frihet och sanning i den kungliga huvudstaden.

Det ska bli väldigt intressant att se reaktionerna från media, vårdpersonal samt övriga etablissemanget efter manifestationen med tanke på deras passivitet och bristen av fördömanden vad gäller de många demonstrationerna för Palestina den sista tiden. Det finns dock redan fördömande kommentarer i kommentarsfältet till arrangören Filip Sjöströms inlägg om evenemanget, så förmodligen kommer vi på nytt att få en uppvisning i dubbelmoral framöver.

Hoppas många sluter upp – vi runt om i landet som inte kan närvara skickar stöd i tanken till er som håller fanan högt och vågar utmana etablissemanget! ❤🤗💪🇸🇪

https://fb.me/e/2HtWGs6V4

#visägernej

4 reaktioner till “Skicka en känga till etablissemanget på nationsldagen

  1. Eftersom det riktar sig mot våra makthavare så lär media och etablissemanget gå på regeringens bild och i den bilden finns det inget gott att säga om varken frihetsrörelsen eller alla andra som vill ändra på systemet. Vi ska bara finna oss i eller acceptera att landet körs i botten med full fart, den som säger något annat blir uthängd eller kallad för förnekare eller rasist. Regeringen lägger hellre fokus på omvärlden än på äldrevården, skola eller andra samhällsviktiga funktioner. Så min bild är ganska klar om vad som händer den 6 juni, polisen skickas fram på order av regeringen, Expo smyger omkring och fotografera dissidenter, tidningarna skriver om tumulten och om hur ”dessa” människor kan ifrågasätta vårt fantastiska samhälle. Bilden hade självklart varit annorlunda om det hade handlat om en demonstration mot Israel eller för BLM så visst är det skillnad på folk och folk.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s