Svensken verkar nöjd med att skattemedel göder terrorgrupper

För tredje gången sedan den väpnade konflikten mellan Israel och Palestina blossade upp den 10 maj, har flera raketer i dag avfyrats från Libanon mot Israel med moteld från Israel.

Många pekade först ut den Iranbackade terrorgruppen Hizbollah som ansvariga och gruppen som länge haft som mål att bekämpa Israel sägs ha en mer kraftfull vapenarsenal än hela den libanesiska armén. Observatörer ser det dock som osannolikt att gruppen vill riskera att bli indragna i konflikten.

Tyskland tillkännagav för övrigt redan förra året att man terrorklassar och förbjuder hela Hizbollah och tidigare i dag deklarerade den tyska regeringen att man förbjuder tre grupper som har nära kopplingar till Hezbollah och som finansierar terrororganisationen – Deutsche Libanesische Familie, Menschen für Menschen och Gib Frieden.

Inrikesminister Horst Seehofer proklamerade att alla som stödjer terror inte längre kommer att kunna känna sig säkra i Tyskland och att de inte kommer att få något skydd i landet. Enligt inrikesministern pågår för närvarande genomsökningar i flera olika tyska delstater, bland annat Hamburg, Hessen och Schleswig-Holstein.

Man kan fråga sig varför inte Sverige följt efter och förbjudit organisationen, något som Lars Adaktusson (KD) frågade utrikesminister Ann Linde om i en interpellationsdebatt förra året och beskedet var i korta ordalag att Sverige följer EU:s linje där man tycker att sanktioner är tillräckligt.

Vad kan man dock förvänta sig av en regering vars huvudrepresentanter i flera decennier ägnat sig åt att göda terrororganisationen Hamas genom att strössla med skattemedel i okontrollerat bistånd till Palestina samt inte vill stoppa skattepengar till Ibn Rushd som finansierar islamism genom sina kopplingar till Muslimska Brödraskapet?! Men i Sverige går detta för sig och maktmissbruket kan fortsätta obehindrat eftersom väljarna verkar nöjda både med tillvaron samt de som styr landet! 👌💰

#vibetalar

https://english.alarabiya.net/News/middle-east/2021/05/19/Germany-bans-three-groups-close-to-Lebanon-s-Hezbollah

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/interpellation/terrorklassning-av-islamistrorelsen-hizbullah–_H8106

9 reaktioner till “Svensken verkar nöjd med att skattemedel göder terrorgrupper

 1. Väljarkåren lider av kollektivt självskadebeteende.
  Antagligen ett resultat av decennier av sozze-indoktrinering.
  Tragiskt öde för vår nation.

  Gillad av 3 personer

 2. Man värnar om de likasinnade (tror de), men inser inte att de blir till en mumsbit när det väl gäller. Vi vet vad som hände dem, som hjälpte till med senaste statskuppen i Iran.

  Gillad av 3 personer

 3. Vad ni än gör förbjud inte terrororganisationen Israel!
  Uncle Joe & Uncle Joe approves of Israel!
  No war in the MENA without the dudes!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s