Skolan fostrar många goda medborgare med politiskt korrekta ideal redan från barnsben

I dag skedde flera irriterande incidenter som fick en att småkoka mellan varven. Först kom det ett mail om att ett av de yngre barnens vikarie hade varit hemma från jobbet i dag och testats positivt för Covid-19, varpå man nu skrev till föräldrarna att alla barn i klassen ska testas. Ironiskt nog så är deras ordinarie lärare sjukskriven efter att ha fått Covid-19 tidigare och när det stod klart var det inte tal om att barnen skulle testas eftersom barn inte anses drivande av smittan. Jag skrev direkt tillbaka att mitt barn inte ska testas och att dessa tester dessutom inte går att lita på – har de något att opponera sig över kan han gott vara hemma de 18 skoldagar som är kvar på terminen.

Vid middagen steg irritationen ytterligare när det framkom att de två äldre barnen haft lektioner som kan ifrågasättas. Först var det dottern som berättade att de nyligen haft Samhällskunskap och då fått lära sig om könsroller där sensmoralen var att man som flicka inte behöver gilla rosa och att baka, respektive att pojkar inte behöver gilla blått och vilja bli brandman, utan man kan identifiera sig som vilket kön man vill och ”hens” finns det gott om. Sonen berättade också att de nyligen haft en hel timmes lektion i deras klass med fokus på LGBTQ och deras rättigheter. I sonens klass hade man dessutom pratat om psykiska diagnoser i dag, där läraren berättat att vederbörande led av paniksyndrom och de pratade även om tvångssyndrom samt PTSD där flera barn i klassen berättade att de hade haft panikattacker eller tvångsartat beteende.

Missförstå mig inte, jag respekterar alla människor oavsett könstillhörighet och självklart finns det människor med olika svårigheter att ta hänsyn till, men det jag reagerar mot är varför 10-12 åringar ska informeras om detta? När jag fick i 4:an och 5:an som barn pratade vi definitivt varken om homosexuella eller psykisk ohälsa som borde lämpa sig bättre för högstadieelever. Men i dagens Sverige ska barnen från tidig ålder matas med denna ”kunskap” så att de kan bli osäkra på sitt eget kön redan innan de kommit upp i tonåren och varför inte lägga in lite ångestsjukdomar också så man riktigt stöper de i rätt form från början. Lagom tills de kommer upp i tonåren är de antagligen depressiva med självskadebeteende samt rejält osäkra på om de ska definiera sig som man, kvinna eller blomma! Inte undra på att såväl könsidentitetsproblem som självskadebeteende ökar hos ungdomar i det här landet. 🙄

Hade det inte varit för att barnen ändå ska byta skola till hösten hade jag troligen kontaktat rektorn och ifrågasatt hur detta ens kan vara en del av skolplanen för mellanstadieelever, men med tanke på att eleverna varje vecka från förskoleklass och uppåt tvingas genomlida Lilla Aktuellt från propagandaorganet SVT som gärna orerar om rasism samt kastar hat mot Trump med mera, så ska man väl inte vara förvånad. Det värsta är att det säkert är så här på de flesta skolor av i dag och många föräldrar tänker nog inte på vikten av att förmå barnen att ifrågasätta de normer som skolan lär ut för att fostra nya mönstermedborgare.

#onlyinsweden

#indoktrineringenbörjartidigt

22 reaktioner till “Skolan fostrar många goda medborgare med politiskt korrekta ideal redan från barnsben

 1. Det ska böjas i tid det som krokigt ska bli.
  Det gäller att börja med den vänsterliberala indoktrineringen i tid.
  Sverige RIP.

  Gillad av 1 person

 2. Vi hade i 8/9 skolkök dvs man fick en em vara vecka baka, laga mat osv samt diska….
  Däremot fick vi inte delta i syslöjden

  Även vi killar alltså….. oaktat vad vi identifierade oss som så passerades inte gränsen till syslöjden….

  Gillad av 1 person

  1. Vi hade både hemkunskap och syslöjd likväl som träslöjd. Så jag är nu en jävel på att laga mat, baka, sy och slöjda i trä.

   Gillad av 1 person

 3. Den som inte har några problem skaffar sig några, heter det. Vet ni vem som var förebilden för Jackie Chan and Yip Man, tydliga manliga machos. Jo hon var en kvinna som hette Ng Mui och levde på 1700-talet. Ching Shih, (1775-1822) drev en piratflotta på 400 skepp och 50,000 man i Sydkinesiska Havet. Princessan Pingyang, 590s-623, ledde en kvinno-armé på slagfältet, som etablera Tang Dynastin (618–907). Lin Siniang, (1629-1644) var en ung dam som var så skicklig med svärdet att hon tränade soldater. Denna Woke kultur som härjar i Sverige just nu provade man i Kina under Kulturrevolutionen, men den självdog. Nu väljer var och en själv.
  https://mychinaway.blog.se/kvinnor-i-kina/

  Gillad av 1 person

 4. Man saknar ord men sånt ovetenskapligt skit är ju enklare att lära ut än viktigare ämnen som tex matematik.Jag skall säga att jag på avstånd följer en blogg som skrivs av en examinerad högstadielärare och nåt värre får man leta efter.Stavfel,meningsbyggnadsfel,ologiska resonemang och så vidare är hennes främsta meriter.Jag skulle kunna länka men vill ändå inte hänga ut henne som den dock kompletta utexaminerade idioten hon framstår som.Hon jobbar som lärare,ja det fan skrämmande.Fy fan för att vara förälder till barn i denna vrickade tid.Stå på dig!

  Gillad av 1 person

   1. Jag tror nog du förstår vad jag menar. Men ok så här. Efter varje mening sätts det punkt. Därefter ett mellanslag och nytt ord som alltid startas med versal. Har jag uttryckt mig tillräckligt klart eller krävs mer djupgående förklaringar?

    Gilla

   2. Det var sånt du lärde dig förra seklet och som inte längre gäller.Vem sitter och mäter avstånd mellan tecknen i en text? Möjligtvis nåt UFO som bott i en källare de senaste hundra åren och som är född i en kolsäck under förra milleniumet. Fast Tompas11,du har nog ändå rätt där och det gör ont att medge. Nöjd nu?

    Gilla

   3. Jodå det gäller faktiskt fortfarande. Anledningen till detta är att det gör texten lättare att läsa. Detsamma gäller regeln att man delar in en längre text i stycken. Sedan så handlar det inte om att jag ska bli nöjd eller ej utan det handlar helt enkelt om vissa skrivregler som underlättar läsandet. Men hur var det nu, sätter hon punkt, mellanslag och nytt ord med versal?

    Gillad av 1 person

  1. Jag förstår inte riktigt hur vissa ens kan bli lärare. Jag undrar om det inte är någon slags vänskapskorruption som ligger bakom, typ att de är med i samma hjärndöda sekt och tror på den allsmäktige gode Demiurgen tillsammans, trots teodicé-problemet.

   Gilla

   1. Kraven på kvalifikationer förr var ämneskunskap och förmågan att lära ut den. Kvalifikationerna idag tycks vara att bekänna sig till föreskriven ideologi och ha de rätta åsikterna. Numera blir du ju även doktor på att ha rätt åsikter, lex Greta. Förr måste vi ha kunskaper.

    Gilla

   2. Jag har träffat på de där vettlösa lärarna, men vad ska man göra? Dunning-Kruger-effekten omöjliggör en balanserad rimlig diskussion.

    Gilla

 5. Lika så här i Norge, min son fick en ny lärare, självklart tippar åsikter åt vänster på kärringen, ja jag kallar henne det! Jag har bara haft bråk med henne sedan hon tog över klassen! Sexualkunskap för tio-åringar i klassen liknar en orgie av hennes egna perverterade sexuella preferenser! Läraren äskar Islam och lägger en otroligt vikt på detta i relation till andra religoner i religonkunskap! Jag blir som förälder skit-provocerad när någonting kommer upp på tal med henne! Hon är helt oseriös som lärare men troligtvis kommer hon sluta snart, tack och låt så bli!

  Gillad av 1 person

 6. Piper skriver:

  ”Det värsta är att det säkert är så här på de flesta skolor av i dag och många föräldrar tänker nog inte på vikten av att förmå barnen att ifrågasätta de normer som skolan lär ut för att fostra nya mönstermedborgare.”

  I demokratin är det inte skolans/statens uppgift att (upp)fostra barnen, förutom när eleven uppför sig illa. Då ska denne åthutas av lärarinnan.

  Hjälper inte det, ska föräldrarna informeras. Hjälper inte det blir det möte med rektorn, som informerar föräldrarna om konsekvenserna samt vilket stöd och hjälp de kan få av kommunen.

  I övrigt: man kan väl tycka synd om muslimer. Å andra sidan har de mer pondus än svenskar.

  Se video:
  ”British school suspends LGBT lessons after 80% of pupils kept home by parents − report”
  RT (Russia Today)
  5 mars 2019

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s