Var är alla fördömanden nu?

När vanliga medborgare två gånger genomfört fredliga demonstrationer mot coronarestriktionerna har hela etablissemanget handfast fördömt manifestationen medan indoktrinerade svenskar låtit diverse otrevliga epitet hagla över deltagarna – varav en del till och med önskat livet ur dem. Polisen var heller inte sena med att upplösa manifestationerna och bruka våld samt pepparspray på de som vägrade avbryta, där bilder av stackars pensionärer som släpas bort etsat sig fast på näthinnan. Arrangören tvingas dessutom betala ett högt vite för att ha brutit mot lagen.

I dag hölls det demonstrationer till stöd för Palestina på flera håll i landet i och med den uppblossade konflikten med Israel, varpå vi återigen fick se att det är skillnad på folk och folk eftersom polisen valde att inte lösa upp demonstrationen i Göteborg för palestinier, trots att det var ett par hundra deltagare, eftersom polisen upplevde demonstrationen som ”ordnad”. Även i Malmö fick demonstranterna hållas när ett 40-tal bilar körde runt i centrum med flaggor och tutade eftersom de höll sig i bilarna, även om det ledde till störningar i trafiken.

Var är alla fördömanden nu och kommer arrangören få betala vite för den olagliga demonstrationen?

Vilket hyckleri och det är uppenbart att när måltavlan är regeringen ska man minsann ta i med hårdhandskarna mot fredliga medborgare som utövar sin rätt att protestera, men när de ”stackars” palestinierna som vår regering gullat med i decennier och låtit skattemedel gå till organisationer med terrorkopplingar tågar på gatorna så är det plötsligt helt ok att stora mängder människor samlas i grupp!

#itsokwhenwedoit

#hycklare

https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/demonstration-i-centrala-g%C3%B6teborg-1.46568238

12 reaktioner till “Var är alla fördömanden nu?

  1. Ja fy fan. Kan det bli tydligare? Jämför med Stockholm 1:a maj. Kommer Damberg att gå ut och fördöma denna demonstration? Finns inte på kartan. Jag känner ett oerhört förakt för politiker och en poliskår som viker ner sig för invandrare. Tvi!

    Gillad av 2 personer

  2. Klart att inga demonstrationer bör få ske i en demokrati som vår! Folk ska lyda centralkommittén blint! Effektivitet! Regeringen visar utmärkt ledarskap totalitärt förmynderi och genom riktlinjer som saknar vetenskapliga evidens!

    Bra att Israel bryter mot FN:s resolution 242. Bra också att svensk media inte märker det. Krigsförbrytelser, etnisk rensning och massflykt bort från plågoandar är kuckelimuck och myspys. Endast så kan jag till slut bli dyrkad som en gud.

    Hamas verkningslösa missiler är också toppen, för då kan Israel-regimens lakejer så påpassligt påpeka att ingen vet vem som är den skyldige, fastän landtjuven och avtalsförbrytaren står med brallorna vid knäna.

    Gillad av 1 person

  3. Det är som du skriver skillnad på folk och folk, nu är det okej att demonstrera och framför allt mot Israel. Kan de ha att göra med att socialdemokraterna släpper igenom ”de sina” i leden eftersom det finns en stor del av antisemitism inom både SSU och inom socialdemokraterna.

    Polisen styrs av ledande politiker och agerar på de som de får order om och i detta fall får ingen ifrågasätta regeringens vaccinmål, det vi har sett liknar en diktartur som slår ner sitt egna folk.

    Gillad av 1 person

    1. Det är skillnad på antisemitism och antisionism, på samma vis som det är skillnad mellan kristendom och nazism. Det ena utesluter inte det andra, men kan heller inte associeras så som du gör. Det är lögn, en lögn som är skapad av Israels nazistiska regim som en taktik för att stoppa kritiken mot krigsförbrytelserna, landstölden och den etniska rensningen, istället för att följa FN:s resolution 242.

      Gilla

Lämna en kommentar