Eftersom amnestikravet är inom räckhåll kan vi väl slippa tjatet

Jag har tappat räkningen på hur många debattartiklar med krav på amnesti för ensamkommande afghaner som Pierre Schori varit medförfattare till det senaste året, men i kvällens SvD är det dags igen då Schori tillsammans med Helle Klein och flera andra återigen står bakom ett upprop som härrör till de asylsökande männen utan legala skyddsskäl, där man menar att vi har en medmänsklig skyldighet att ge dem amnesti.

Det börjar bli löjeväckande och man undrar om de får betalt för alla dessa debattartiklar där de gång på gång propagerar för att vi ska strunta i lagar och regler genom att göra undantag för just denna folkgrupp, medan andra grupper sparkas ut ur landet för minsta lilla misstag. Varför ska Sverige känna skuld för denna grupp och varför måste vi hela tiden se mellan fingrarna i det här fallet? Det saknas ett brett folkligt stöd för detta, men ändå ges det fortsatt mediautrymme för denna typ av öppna hjärtan-propaganda.

Men tyvärr tar regeringen och dess stödpartier inte hänsyn till medborgarnas åsikter och har istället siktet inställt på att rädda kvar afghanerna genom sitt nya migrationsförslag, där man tar hänsyn till den ”humanitära grunden” för barn och vuxna med särskilt ömmande omständigheter samt särskild anknytning, så Schori med anhang behöver nog inte skriva fler tårdrypande inlägg eftersom de ser ut att ha uppnått sitt mål.

#stoppamaktmissbruket

#onlyinsweden

6 reaktioner till “Eftersom amnestikravet är inom räckhåll kan vi väl slippa tjatet

  1. Pierre Schori och Helle Klein har alltid visat svenskföraktande diktatorsfasoner.

    Jag ser helst att de använder sina egna resurser till att hjälpa vem de vill. Tvinga inte oss andra!

    Gillad av 2 personer

  2. Den där quislingen Schori skall rullas i tjära och fjädrar och ställas ut till allmän beskådan och bespottas av allmänheten intill döden ankommer.
    Den särskilt sliskiga lesbiska prästen Klein ska också rullas i tjära och fjädrar och ställas till svars inför Gud allsmäktig. Må hon brinna för evigt i helvetet.

    Gilla

  3. Det som gör mig än mer förbannat att det enbart är unga friska män som inte varit utsatte för det kraftfulla våld som unga flickor o kvinnor varit i Syrien. Inte faan bryr sig vår regering om hur de kvinnor som drabbats av IS våld, där även dess kvinnor varit med i detta. Nu ska terroristkvinnor tas hem men de våldsutsatta, våldtagna och trasiga kristna lämnas efter. Inte faan pratar Schori om dessa, nej nej bara de som fått chans med inte klarat sig ska stanna.

    Gillad av 1 person

    1. Det är skumt det hela med nästan enbart unga män.Någon vet mer än vi vet tydligen och min teori är skrämmande och den innebär att västerländska män är snart oförmögna att bli fäder.Miljögifter,en dålig livsstil med mera skadligt har gjort unga män sterila.Jag är övertygad om att det är på det viset och det framför forskare som tex deltar på Bilderberg.Det är en dyr,ineffektiv och omständlig procedur med ivf.

      Gilla

Lämna en kommentar