Att könsdysforin ökar bland barn och unga är inget att applådera

Hetsen kring könsdysfori bland barn börjar alltmer gå till överdrift i samhället tack vare att etablissemanget hyllar detta som något positivt istället för att hålla sig neutrala, så det är inte konstigt att gruppen barn och unga som är osäkra på sin könsidentitet ökar i samhället eftersom vi indirekt skapar problemet.

I många fall är föräldrarna pådrivande, vilket inte minst en lärarinna på Solvikskolan i Järna fick känna av när hon i februari fick sparken från sitt arbete som lärare eftersom hon vägrade kalla en elev för ”hen”. En av föräldrarna drev enligt lärarinnan på ganska hårt att barnet skulle kallas ”hen”, men lärarinnan vägrade med hänvisning till utvecklingen i dag med barn som förmås att tro att de fötts i fel kön och får genomgå irreversibla hormonbehandlingar.

-”Barn kan leka att de är någon annan än den de är, men det här är ingen lek. Det är allvar för föräldrarna och det är en allvarlig utveckling i samhället. Jag vill inte vara med och bejaka det eller ha något sådant på mitt samvete.”

Dessutom ska barnet själv aldrig uttryckt krav på att kallas ”hen”, utan initiativet kom från föräldern. Lärarinnan föreslog då som kompromiss att hon kunde använda elevens namn istället för ett pronomen, men det vägrade föräldern att gå med på. Skolans styrelse accepterade därför inte heller kompromissen och hänvisade till ett exempel på diskriminering som anges på Diskrimineringsombudsmannens hemsida: ”En lärare använder ett oönskat pronomen i relation till en elev.”

Sjukt så det förslår och att styrelsen så lättvindigt kunde avskeda en lärare när de torde vara medvetna om att många barn inte är mogna att fatta beslut om sin könsidentitet samtidigt som det kan stjälpa mer än hjälpa i många fall är obegripligt. Men bra gjort av lärarinnan som visade kurage genom att inte vika ned sig!

Förra året släppte Socialstyrelsen rapporten ”Utvecklingen av diagnosen könsdysfori”, där det konstateras att personer med könsdysfori har en mycket hög förekomst av olika psykiatriska diagnoser och depressioner samt andra ångestsjukdomar återfanns bland närmare en tredjedel av alla flickor med könsdysfori i åldern 13-17 år. Självmordsförsök, självskadebeteende, adhd och autism var också mycket vanligare än hos den övriga befolkningen. Socialstyrelsen konstaterade också i sin rapport att det är svårt att avgöra om det är just könsdysforin som leder till självmord eftersom det ofta finns många olika parallella och samtidiga psykiatriska diagnoser i de kartlagda suicidfallen, varför psykiatriska diagnoser kan vara mer uttalat bidragande faktorer till självmorden.

Kanske hade skolans styrelse missat detta, men med dessa fakta på hand borde samhället i stort ta ett steg tillbaka istället för att pressa på och bejaka medicinska experiment på barn och unga som uppenbarligen mår dåligt.

https://www.friatider.se/larare-vagrade-kalla-elev-hen-fick-sparken

https://www.ystadsallehanda.se/ledare/ovetenskaplig-vidsynthet-har-ett-hogt-pris/

12 reaktioner till “Att könsdysforin ökar bland barn och unga är inget att applådera

 1. Inget annat att vänta när naturens ordning motarbetas.
  Det är väl knappast en slump att barn blir till av en kvinnlig och en manlig part.
  Och att dessa båda parter av naturen har olika kvalitėer, av lika stor betydelse, att bidra med för barnens utveckling.
  Men i dessa dekadenta tider ska allt sådant systematiskt slås sönder.
  Resultatet blir rotlöshet och själslig förvirring.
  Men naturen vinner alltid i längden.
  Så nutidens liberalism, socialism, anarkism osv kommer att försvinna med tiden. Det är ren evolution.
  Naturen bryr sig inte om ylande PK-individer.

  Gillad av 1 person

   1. Förvisso.
    Men människan har nog sin tid just nu och ersätts på sikt av annan varelse.
    Och jag räknar asteroider och expanderande solar till naturen.
    Döende solar som blir röda jättar bryr sig inte heller om ylande vänsterextremister som ser patriarkatiska förtryckare och nazister i varje buske…

    Gilla

   2. Det bästa vi kan göra för ekologisk hållbarhet, enligt organisationen Population Matters (trots att de verkar vilseledda om klimatet, eller använder det som slägga) verkar vara att få bort sekterister som barnavlar, få bort idioter som är för tillväxt, vilket inkluderar en hel del i Vänstern, men även patriarker, nationalkapitalister och nassar. Vi behöver även få bort de som överkonsumerar, vilket ofta är eliten.

    Man får väl kanske påstå, med de evidens som finns, att de som ersätter idioterna som jag nämner ovan, är högre stående varelser.

    Med högre stående varelser vid kontrollerna, som inte skapar kaos på planeten, så har vi nog betydligt större chans att klara av kosmologiska utmaningar i framtiden.

    /Homo observans

    Gilla

   3. Generellt är det befolkningsökningen som är problemet.
    Mindre antal människor, mindre problem av allehanda slag.

    Gillad av 2 personer

 2. Könsdysfori, smaka på ordet.
  Dysfori avser en känsla av olust eller ledsamhet. Känslan kan vara ett symptom på depression, ångest, likgiltighet eller missnöjdhet. Det kan också vara en normal reaktion orsakad av exempelvis sömnbrist.
  Där har vi det! Ungar som är uppe halva nätterna och mer får förstås för lite sömn.
  Tacka fan för att de då är trötta, likgiltiga, missnöjda och förvirrade.

  Gillad av 1 person

 3. Om jag förstår formuleringen rätt i lagen så har läraren rätt att kalla eleven vid namn istället. Det vore enbart diskriminering om läraren använde hon eller han för eleven, vilket inte var önskvärt. Följaktligen har skolledningen gjort fel och bör ändra beslutet, eller bli stämda.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s