En tredje dos och årlig vaccinering borde få fler att ifrågasätta nyttan

Masspsykosen som media så effektivt skapat kring coronaviruset fortsätter och Israel som kommit långt med vaccineringen, planerar nu för ännu en massvaccinering – denna gång är det barnen som står på tur. I går fick de som tidigare fått en dos med Astra Zenecas vaccin I Sverige reda på att de ska få ett annat vaccin som dos nummer två. Hur människokroppen kommer att reagera på att blanda med ett mRNA-vaccin är det dock ingen som belyser, så vi får åter se det som ett experiment.

Vaccinsamordnaren Richard Bergström har dessutom slagit fast att det troligen kommer att bli aktuellt med ytterligare en dos vaccin – kanske redan i slutet av året, men annars till våren eller sommaren 2022. Lagom till valspurten med andra ord – om det överhuvudtaget blir något val med tanke på regeringens förkärlek för ologiska restriktioner. Det är i alla fall redan nu uppenbart vilka kostsamma valfrågor som kommer att vara i fokus; corona och klimatet, det vill säga inte de frågor som är viktigast för landets överlevnad och kommer sätta våra beslutsfattare på pottkanten, utan de som håller fokus borta från just dessa prekära frågor.

Bergström säger också att det kan bli aktuellt med årlig vaccinering – en guldkantad affär för läkemedelsindustrin med andra ord och man kan bara föreställa sig hur många miljarder som kommer att byta fickor de närmaste åren.

En professor i smittskydd vid Karolinska Institutet slår därtill fast att coronaviruset aldrig kommer att försvinna och att det med tiden kommer bli mer hanterligt liksom våra övriga förekommande luftvägsinfektioner. Då återkommer frågan som jag brukar ställa mig – varför utsätta sig för ett medicinskt experiment i form av en vaccincoctail utan en aning om såväl kortsiktiga som långsiktiga biverkningar om man i övrigt är fullt frisk – något som man dessutom måste göra regelbundet varje år, när de flesta klarar av att bekämpa viruset med sitt eget immunförsvar?

Obegripligt i mina ögon, men alla gör givetvis sitt eget val, dock hade man hoppats på att folk tänker efter innan de hoppar i galen tunna eftersom det grundar sig i maktmissbruk och ofantliga miljarder som rullar hit och dit på spelplanen.

#followthemoney

Bildkälla: Aftonbladet

19 reaktioner till “En tredje dos och årlig vaccinering borde få fler att ifrågasätta nyttan

  1. Då svensken är sozzefierad med bidrag och ytlig TV-underhållning så blir demokraturen möjlig helt i anda med George Orwells 1984.
    Man får hoppas på en stuga i ödemarken så man slipper samtiden.

    Gillad av 2 personer

    1. Det finns gott om stugor i ödemarken till nästan gratis pris.Mycket bra idé där man blir helt självförsörjande.Kollar du inte på trappersarna som bor i Alaska? de jagar,skogar,syr sina egna kläder och är i stort självförsörjande.Serien går på Historychannel på TV. Varför bara drömma? Köp du en stuga där.Drömmeri är för de svaga och oföretagsamma men såna är ju inte du och jag!

      Gillad av 2 personer

  2. Börjar bli ganska uppenbart vad det handlar om nu, va??
    Nån form av-medical tyranni- lurar runt hörnet,som även bidrar till ökad skuldsättning,mao ”globalisternas” våta dröm…

    Mvh Per

    Gillad av 2 personer

  3. Efter infektionen borde smittspridningen från de som varit infekterade vara liten, nästan 1miljon enligt PCR-tester har testat positivt… efter vax är smittspridningen från de som vaxats så hög som 50% MEN enligt PCR-testerna på 8miljoner har typ 11% testat positiva….. då vi vaxat och samhället öppnar upp borde väl smittan spridas ganska brett bara att färre drabbas allvarligt….. vilket redan nu är fallet för det stora flertalet som avlidit är ju 70+ och det stora flertalet av dessa har inte vårdats på IVA heller….
    OCH förutom vax så lägger man på vaxpass och kontroller…. men inte en krona på läkemedel som kan användas vid infektion….. finns inget som talar för att Zink, D-vitamin och HCQ skulle vara farligt……

    Gillad av 2 personer

  4. Vi får hoppas att ”professorn” på Karolinska redovisar sin bonus ifrån läkemedelsindustrin, Då SkV, tidigare SkM, Intresserade sig för läkare som inte redovisade de förmåner de fått. (ex. ‘all inclusive’ ”konferensresor” till varmare breddgrader) Eller handlar det om [stort] aktieinnehav eller liknande?

    Oavsett, så märker man vilka som borde få dessa ”vaccin” i första hand … [/sark]

    Gillad av 2 personer

  5. Just nu har jag barn och barnbarn som är hemma sjuka i en vedervärdig influensa. De har lungplågor som de aldrig tidigare upplevt. Dessutom smärtor i bröstkorgens skelett. Antagligen Covid-19.

    Som väl är, var de innan insjuknandet friska och starka så sannolikt skaffar de sig starkt immunförsvar nu.

    Jag har avrått dem från vaccination och de håller med.

    Gillad av 2 personer

    1. Mmmm man har testat typ 70.000 för influensa sedan i höstas…. hittat 20 patienter…. då symtomen är till största delen samma lika så kan ju testa iofs för unga människor borde kunna få lite sysgas och kanske något preparat osså för och lindra besvären…..

      Gillad av 1 person

  6. Trots att jag nu under drygt ett år levt ungefär som vanligt så har jag inte blivit sjuk. Visst, några stora möten har det inte blivit men jag rör mig som vanligt i centrum, jag handlar och använder inga munskydd. Jag blev erbjuden vaccinering för nån månad sedan men jag tackade nej. Det här verkar ju fungera så om de flesta andra vaccinerar sig så avtar väl smittan. Kanske. Vi får se.

    Gillad av 2 personer

    1. Jag vet inte om det är dags för folkresning än, för folk är tämligen förvillade och accepterar totalitära fasoner, men i mitt förstamajtal ger jag i vart fall folket chansen att stödja min egen revolution, bort från den godhets-signalerande tokliberala s.k. ”Vänstern”, till en äkta Vänster med ryggrad som ämnar återställa beredskapen, så att den blir lika stark i vår nation som den var förr.

      Gillad av 1 person

  7. Folk som är vaccinerade blir alltså sjuka och vissa dör av vaccinet. Ungefär som om ett vaccin mot polio togs fram på rekordtid och hade samma effekt som influensavaccinet och folk stod i kö för att få det.

    Gilla

    1. Om jag var gammal som gatan och rädd för döden skulle jag kanske satsa på vaccinet, men inte mitt under stor smittspridning. Vacciner skall tas i förväg, långt INNAN smittspridningen är som störst. När sjukdomsfallen går ned, förmodligen nu under sommaren p.g.a. att folk får UVB-strålar som ger D-vitamin, då borde det vara rätt tidpunkt att ta det OM man vill ta det inför hösten, i alla fall om jag tolkar virologen Geert Vanden Bossche rätt?

      https://www.bitchute.com/video/fpbNw8o9SZ10/

      Å andra sidan, om d- och c-vitamin skyddar, och dödligheten är extremt låg, varför då ta vacciner som man kan dö av, även om vaccinen är bra rent statistiskt?

      Gilla

Lämna en kommentar