Stoppa pressarna – Let’s dance är här och lördagarna är räddade

Vilken tur för svenska folket – helgerna efter Mellon är räddade när Let’s dance med idel mediakåta ”kändisar” står på tur att underhålla Sverige!

Nu behöver ingen börja fundera på hur vi ska klara av att försörja ytterligare tiotusentals nyanlända årligen när pengarna är slut, hur vi ska ha råd att upprätthålla en fungerande välfärd när för få jobbar och för många lever på bidrag, hur elkrisen kan komma att slå mot såväl industrin som privatpersoner, hur Sverige dagligen lånar ofantliga belopp för att driva runt maskineriet, hur den grova kriminaliteten breder ut sig och belastar samhället utan att våra överbetalda makthavare gör tillräckligt för att motarbeta den, hur den växande extremismen och polariseringen kommer generera oönskade effekter, hur vårdköerna kan bli allt längre utan att någon tar ansvaret och agerar, hur länge till man kan dra ut på coronapandemin, hur länge till man ska utnyttja klimathysterin för politisk vinning samt dessutom hur de själva ska ha råd att fortsätta upprätthålla sin livsstil med leasingbilar, flotta hus och utlandsresor två gånger per år.

Här finns ingen som ifrågasätter, kritiserar eller pressar beslutsfattarna och ingen som ställer obekväma frågor – nej då här stryks alla medhårs och ingen behöver stå till svars varken för de allvarliga skador man åsamkat landet eller för de säkerhetshot som uppstått av den skadliga politiken.

Lite vaccin bara och sedan leker livet igen! 👌

#onlyinsweden

#viharvälingaproblem

17 reaktioner till “Stoppa pressarna – Let’s dance är här och lördagarna är räddade

  1. Detta är ett patetiskt land vars bäst-före-datum gått ut.
    Bröd och skådespel åt folket hette det visst i romarriket. Bidrag och Lets dance heter det här för att tämja massorna.
    Själv känner jag bara förakt.
    Sverige RIP.

    Gillad av 2 personer

    1. Nu börjar moderatpacket yla om att det inte går att stoppa den här vansinniga invandringen.Bedrövligt men förståeligt,de behöver väl någon att städa deras skitiga toaletter och tvätta deras pissiga underkläder.Jag har nog sett hudfärgen på städarna i de fina kvarteren.Djävla människohandlarare de där moderaterna.Jag håller inte SD alltför högt men en sak är säker och det fungerar inte att brunsmeta så som M och S börjat med.De gör enbart SD en tjänst vid nästa val.

      Gillad av 1 person

      1. Flertalet år, när SD har ökat trots brunsmetningen, borde fått 7-partiet att inse problemet. Att de inte inser att de måste bete sig anständigt tyder på att en eller flera hundar begravna. Exempelvis:

        1. De är korrumperade av ex. Saudiarabien, eller George Soros, att ta emot IS-resenärer och andra icke-flyktingar och icke-barn.

        2. De är komplett dumma i huvudet ex. p.g.a. fulmedias repetitioner av lögn, vilseledning och bedrägeri, d.v.s. en media-inducerad masshysteri, vilket två psykiatriker trodde när jag frågade dem om det kanske var jag som var galen.

        3. Massinvandringen och SD är högerns fullt medvetna plan för att undergräva enheten och skapa konflikt i arbetarklassen och sänka förtroendet för vänstern, genom att få vänstern att ställa sig i en extrem motposition.

        4. De är komplett galna och dyrkar tillväxt så mycket att folkutbytet, av den ateistiska/sekulära befolkningen som nedväxer, blir en självklarhet. Någon förståelse för exponentialfunktion har de inte. P.g.a. av denna okunskap så kallar de vetenskapliga glasklara evidens och matematiska bevis för det nedsättande kontrollordet ”Malthusianism!”, samtidigt som de välkomnar reaktionära sekter och massavel.

        5. polariseringen eldas på av algoritmer som gör att människor hamnar i sina egna bubblor på nätet och därigenom blir allt mer extrema och inskränkta.

        När jag själv tittar på saken så tycks alla fenomenen vara inblandade.

        Vad göra?

        1. Leta upp människor som inte låter sig korrumperas. Det finns människor med bättre karaktär. Stöd dem och rösta på dem!

        2. Sluta betrakta massmedier som infångats med medvetet ljugande, vilseledning och bedrägeri! Bojkotta dem och länka inte till dem! I stället för att länka till fulmedia kan man återge datum för dumheterna och återge dem i andra ord. Man kan ex. ta bort oönskade skript på sin sida genom att gå in i (WordPress-sidans namn + wp-admin + inställningar + delning och enbart välja ”Blogga det här” och ”e-post”, men undvika att använda de klandervärda plattformarna, etc. Man kan meddela sina vänner på de där plattformarna var man finns om de är riktiga vänner, samt efter ett tag stänga ner de där kontona och bocka för dem som ”inte betrodd” i NoScript.

        3. Rösta inte på ett högerparti bara för att vänstern är vilseledd, men gå med i ett vänsterparti och utgör en av de som är vaken och kan väcka den sovande vänstern!

        4. Upplys dem alltid om deras belägenhet med vetenskapliga evidens och matematiska bevis!

        5. Befinn dig inte envetet i bubblor där alla tycker som du. Var alltid öppen mot andra! Tala med alla slags människor (på 2 meters avstånd) när ni möts ex. på promenader! Ge dig medvetet in i andra bubblor, helt enkelt för att undgå sekteristiskt tänkande!

        Gilla

  2. Frank Andersson,Johannes Brost,Ulf Larsson är tre av många som varit med i Let’s Dance och som nu är döda.Let’s Dance-eller kanske Let’s Die är enligt mig dödligare än Covid19.

    Gillad av 3 personer

    1. 😊👍 De kan gärna dansa på tills de dör. Det ska straffa sig att rövdansa. Det är värre än att rövslicka. När får vi se Morgan och Stefan rövdansa i peruker? Eller Lillkrister och kärringen Strandhäll? Valsa kan hon ju. Busch i knähambo med Annie Lööf? Dadgostar och Bolund får fanimej hålla sig till vänster om scenen. De har nog stämt träff med Sabuni där. Looserhålet. Eliasson står gömd där och har order att knuffa ner den i skitgropen. Han är lovad att bli rikspolischef igen. Speaker ät Åkesson.

      Gillad av 2 personer

      1. Sverige får mig att tänka på en gammal svensk folksägen. Hur man hade dans på logen i Hårga i Hälsingland. Plötsligt kommer en ny spelman ut från skuggorna och börjar spela, och alla började dansa och ingen kunde sluta. Sedan leder spelmannen dansarna upp på Hårgaberget, och där fortsätter dansen tills dansarna har nött ett spår som en ring i berget, och man dansar tills bra benknotorna är kvar. Bara en flicka hade sett att spelmannen hade bockfot, det var djävulen själv, och hon följde inte med upp på berget och fick leva. Än idag lär man kunna se den ringen. På något sätt beskriver det dagens Sverige.

        Gillad av 1 person

  3. Jag skrev häromdagen om hur Sverige ibland blir tvunget att hantera fyrbenta vargar. Två har nu avlivats i Ovanåker, Gävleborg. De hade börjat söka föda nära bebyggelse. Många blev påverkade och rädda.

    Det framgår inget om hur Sverige tänker sätta stopp för tvåbenta vargar som inte bara skrämmer utan jagar och fäller byten inne i bebyggelsen. Krav har rests på skyddsjakt även här. Regeringen säger i ett pressmeddelande att det är ”nonsens”. ”Rasism är inte tillåtet i Sverige”.

    Gilla

  4. Politikerna har lagt enorma summor till SVT och SR.
    Sen så har de sett till att våra rika artister får lön och bidrag.

    Företagen massa bidrag, kriminella får massa bidrag för att sluta .vilket de inte gör.
    Man garanterar att fångarna i fängelset får utbildning. Nyanlända garanteras bidrag och
    Massa förmåner.

    Men massa svenska arbetare som blivit av med arbetet får tigga pengar av familjer och
    Vänner.

    Medan politiker höjt sina löner ordentligt och företagare, banker fått statlig hjälp
    Belönar sina chefer med bonusar.

    Den vidriga världen vi lever i är endast möjlig pga politikernas förakt av
    Härliga och ärliga arbetare.

    Deras empati vänder sig till kriminella mördare, is kvinnor, knarklangare
    Bedrövade. Förnedrings rånare, våldtäcksmän.

    Gillad av 1 person

    1. …ändå kan de inte sänka pensionsåldern eller arbetstiden så att människor kan dela på jobben solidariskt.

      Korkade osolidariska arbetare röstar för det osolidariska eländet och undrar sedan varför arbetslösa människor blir självmordsbenägna, sekterister, knarkare, rånare och t.o.m. våldtäktsmän…

      Rösta för världsfred och solidaritet!

      Gilla

Lämna en kommentar