Katolska nunnor i Tyskland hyrde ut föräldralösa pojkar till affärsmän och präster

En läckt rapport som man undanhållit allmänheten visar förfärlig dokumentation om våldtäkter och sexuella övergrepp av unga pojkar som var placerade hos katolska nunnor i Köln. Rapporten som härrör från en stämningsansökan från offren, har ännu inte offentliggjorts, men innehållet ska ha läckt till media. Journalister ska ha blivit ombedda att skriva under en sekretesshandling för att få läsa den 560-sidiga rapporten om sexuella övergrepp i den tyska katolska kyrkans regi under 1960- och 1970-talet.

Enligt rapporten ska 175 barn, främst pojkar i åldern 8-14 år ha utnyttjats i över två årtionden.
Affärsmän och präster kunde ”hyra” föräldralösa pojkar som utförde övergrepp på barnen, ibland en hel vecka åt gången, innan barnen återlämnades till nunnorna. Vissa av pojkarna tvingades deltaga i orgier och gruppsex och när de kom tillbaka blev de straffade av nunnorna för att de hade skrynkliga kläder eller var täckta med sperma.
Några av barnen hindrades avsiktligen från att adopteras bort eller skickas till fosterhem så att nunnorna kunde fortsätta hyra ut dem. Utredningen anklagar dock inte nunnorna direkt för deras inblandning i de sjuka och kriminella handlingarna utan argumenterar istället för att övergreppen var ett resultat av systemfel.

Detaljerna läckte ut till media efter att stiftet vägrat att offentliggöra rapporten och krävde att de som skulle ta del av innehållet skrev under en sekretesshandling. Alla som deltog på presskonferensen sägs ha lämnat rummet och vägrat följa kyrkans krav.

Biskopen i Köln säger att rapporten inte offentliggjorts eftersom den inte fullt ut förklarar strategin. Biskop Karl-Heinz Wiesmann, som leder stiftet, har dock berättat för pressen att rapporten var så vidrig att den inte var lämplig för allmänheten. Han själv säger att han blev så illa berörd att han var tvungen att ta en månad ledigt efter att ha läst den.

Det chockerande avslöjandet kommer mindre än ett år efter att en separat utredning visat att Berlins utbildningsmyndigheter har gett sitt stöd och försvarat att kända pedofiler fått vårdnad om fosterbarn.

Ännu en vidrig historia som sett dagens ljus och tyvärr inte den sista. Pedofilringen hos eliten som bland annat kom i fokus med Jeffrey Epstein, har man lyckats lägga locket på. Man undrar för övrigt vad som fått en av världens rikaste män, Amazons grundare och VD Jeff Bezos, att lämna sin post helt plötsligt.

#followthemoney

https://www.rt.com/news/514470-cologne-catholic-child-sex-abuse-report/

24 reaktioner till “Katolska nunnor i Tyskland hyrde ut föräldralösa pojkar till affärsmän och präster

 1. Ju mer makt en del människor har över andra människor ju mer utnyttjar dessa människor sin makt och det historian visar är att många gånger går denna makt ut på just sexuella övergrepp. Allt från den katolska kyrkan, Jeffrey Epstein med följe, RFSLU, pedofiler och våra egna Batik häxor. Det alla verkar ha gemensamt är att de verkar älska att förstöra, förnedra och skada andra människors liv för sina egna lustar och detta gör de ofta med sina överhuvudens goda medgivande. För en sak som historian visar är att ju mer makt man har ju sämre kan man bete sig utan att någon av de utsatta vågar berätta sanningen, tillhör man sen även de lag som den stora massan tycker är det ”vinnande laget” då kan de gå riktigt riktigt illa tänker i första hand på katolska kyrkan. Där detta många gånger tystas ner av de ”vinnande laget” men även av media och andra med insyn i det onda.

  Gillad av 1 person

   1. Pengar kan köpa allt, tystnad eller prat, det är bara priset som varierar. Vi har just denna vecka sett hur pengar köper falska vittnen, som mot betalning berättar om våldtäkter, förtryck, tvångsarbete, fängslande, osv. Det gäller at vara på vakt, det är stor inflation i fejknyheter just nu, och det blir värre.

    Gilla

   1. Jag har försökt skicka värdefull länk 2 ggr.
    Om man läser den bloggen får man veta hur splittrad katolska kyrkan är. Makteliten vill inte att vi ska veta vad som föregår.
    Nätsök ”tradcatknight.blogspot.com”.

    Gilla

   2. Sajten har Akismet påkopplad och den skall ta bort så kallade skräpposter. Tyvärr fungerar systemet inte perfekt och ibland tar den bort helt legitima inlägg. Ändra texten lite och försök igen.

    Gilla

 2. Är det någon som tror att sådant inte förekommer i Sverige? Sverige köper ju in en massa ungdomar och minderåriga som plötsligt bara försvinner. För några år sedan var det flera tusen om året. Kanske RFSL skulle ägnat sig åt sådant i stället för att våldta nyanlända i RFSL:s lokaler.

  Sluta med människohandeln!

  Gilla

  1. Nej! Men vi kan få chatta med den muslimälskande miljöpartisten Amanda Lind idag om Corona. Hon är ju kultur- och demokratiminister samt minister med ansvar för idrottsfrågorna.
   Vad har hon att säga förutom politiska floskler? Hon skulle ju kunna överraska genom att uppträda utan sitt löshår. Det behöver säkert tvättas och saneras från både det ena och det andra och Corona-virus.

   Gilla

   1. Amanda Lind påstås ha castat för en ny karriär som operettskådespelare.Hon skall provspela som rövhålet i Vita Hästen.

    Gilla

 3. Karlshamnsverket gick i veckan upp i beredskapsläge. Det innebär att personal finns där 24 om dygnet för att enligt avtal kunna starta det oljeeldade kondenskraftverket inom 2 timmar.
  Verket har tagits i bruk varje sommar de senaste 5 åren.

  Sveriges samtliga 5 isbrytare är nu igång pga det svåra isläget. Isbrytaren Ale finns i Vänern för att bryta där och isrensa utmed Göta Älv.

  Gilla

 4. Minister Mikael Damberg är minister för ett flertal av de viktigaste områdena (Bekämpning av terrorism, Civilt försvar, Försvar, Krisberedskap och Rättsväsende). Damberg är den som alltid kallas in för att möta pressen när S behöver en person som beter sig normalt. På så vis slipper S exponera Löfven för mycket. Sådant skulle sluta illa opinionsmässigt för S om statsministern tog ansvar när han borde inför svenska folket.

  Minister Damberg uppger att ”det är väldigt osolidariskt. Man blir upprörd över att vissa tar sig friheter på andra människors bekostnad”. Vi uppskattar Dambergs ståndpunkt.

  Det förekommer misstänkt fusk och felprioriteringar när det gäller vaccination mot covid-19 i åtta av landets regioner, rapporterar TV4 Nyheterna.

  Även på Malmö Sjukhus, MAS, snodde chefer vaccin som personal som vårdar Covidsjuka skulle ha. Tänk att sådant förekommer i denna präktiga och fina socialdemokratiskt muslimska stad? Sjukhuset heter nog SUS (Skånes Universitets Sjukhus) numer. Sus och dus i Skåne.

  Gilla

 5. Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Den ända presidenten i USAs historia som har tagit krafttag mot globalisternas sex ringar var Trump. Undrar ni fortfarande varför han plockades bort? Då alla de som borde ha jobbat emot det börjar visa sig delaktiga.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s