Den heliga kon får en egen gräddfil

Jag är nog inte ensam om att ha noterat att Joe Biden framställs som en helig ko i media trots alla lik den mannen och hans hantlangare har i garderoben och man kan verkligen fråga sig varför man inte bevakar Bidens presidentskap på samma sätt som man gjorde med Trump – det vill säga 24 timmar om dygnet?

Biden har fått ställa till med en hel drös politiska förändringar som borde ifrågasättas och granskas kritiskt, men utan att hamna under lupp trots att att hela världsläget är i gungning. Borde inte media behandla dem på samma sätt om man vill framstå som seriösa och sakliga? Återigen ett tecken på medias brist på opartiskhet samt faktaresistens där de låter sina personliga åsikter och känslor ta överhand.

Föga överraskande har det också visat sig att Facebooks VD Mark Zuckerberg i en läckt inspelning ser fram mot att jobba tillsammans med den nya vänsterpolitiska presidentadministrationen i USA, vilkas värderingar och politik även delas av Facebook.

Det har inte kommit ut något nytt om valfusket, men det är många som undrar varför det är så tyst. Vissa säger att det inte är över ännu så den som lever får se som jag brukar säga.

Några saker att hålla koll på framöver som ytterligare kan påverka de politiska skeendena i omvärlden är Israel, Iran och Taiwan.

#followthemoney

9 reaktioner till “Den heliga kon får en egen gräddfil

    1. Nästan hela hans regering består ju av representanter för Den Djupa Staten, gammelmedia och BigTech, vilka hjälpte honom till makten med beprövade propagandametoder för att styra väljarna. Det är ju inte första gången det har genomförts. Förra gången var 1933 i Europa.

      Gillad av 1 person

  1. Svenska journalisterna behövde Trump för att kunna dölja allt de korrupta
    Och vidriga som sker i Sverige.

    De trodde de skulle kunna tvinga igenom gen generösare migrationspolitik en
    Om de tvingade oss att se på USA problem.

    De har gjort mycket skada den svenska journalist kåre men nu inser man
    Att det inte lönar sig att jobba och slita och betala skatt.

    Svenska politiker har köpt sig stöd från företagare genom” gratis arbetskraft”
    jurister, rättsväsendet. Domstolen har tjänat massa extra på kriminell gratis arbetskraft.
    Ica tjänar hundratals miljoner på gratis arbetskraft sparkar vanliga anställda och byter ut mot
    Ny anställda invandrare staten betalar löner till. Och bostad kvar blir svenska ungdomar utan
    Bostad och lön.

    Journalister skriver 30 artiklar om träd som fällts men inget om svenska ungdomar utan mat
    Medan illigala Afghanistanier garanteras jobb.

    De skriver inte om invandrar kvinnor som får jobb hos gamla och vägrar tvätta
    Dem så de får massa infektioner och sår.
    De skriver inte om hur svenskar får sparken
    För de anmäler fusk, men svensken kostar pengar och flyktingarna är gratis. Så
    Man sparkar svenskarna och sen så håller de med varandra och har inga problem att
    Lura och ljuga.
    Vi är omringade av myndigheter som är totalt blinda idioter som fått jobb på grund av
    Oändliga utredningar om integrationen och utan flyktingar skulle de förlora jobbet.
    Det är enorma resurser och onödiga utgifter som vi inte skulle behöva utan
    Invandringen och ingen vill förlora jobbet. Så halva Sverige lever på låtsas jobb och
    Vi får inte ens behålla 20 procent av våra pengar.

    Tänk en vanlig familj betalar 20-30 miljoner i skatt.
    Om vi inte betalat skatt hade vi haft råd med skola och omsorg.
    Men vi hade sluppit betala alla kriminellas lyxliv
    och inga illigala flyktingar
    hade inte sökt sig hit.

    Hade hela armen journalist som ställt fråga till Stefan.

    Varför ska min dotter tvingas betala för en våldtäktsman advokat.
    Eller en is kvinnas uppehälle.

    Aldrig vågar journalister ställa verkliga och viktiga frågor
    Men löjliga påståenden om göra Trump .

    Vi lever i en väldigt förvrängd värld,
    kriminella människor
    Har ett enormt försprång pga idioter i regeringställning över
    Hela världen håller på att köpa sig makt
    Och struntar i att skydda landet.
    Men de kan ha hur mycket pengar som helst men kan inte
    Skydda sig om inte alla regeringar arbetar mot brottslingarna.

    Kriminella anställer duktiga människor och data tekniker
    Politiker umgås med galna makthavare som bara tänker på makten
    Och hur de ska samla pengar.
    Men har glömt hur man säkrerheten.

    Vad som är sant om Trump eller inte har jag inget intresse av men om
    Våra barns framtid offras för andra länder medborgare,

    Och journalisterna är skyldiga till mycket pga mörkläggningen.

    Gilla

    1. Maria!
      Detta sker och har blivit möjligt därför att S sedan decennier inte förmått få till stånd en genomgripande diskussion inom den stora rörelsen om vad man ville och vill med makten annat än att äga den.

      När idéerna saknades började allt fler gynna sig själva inom rörelsen. Allt fler blev korrumperade inom fackföreningsrörelsen, inom alla sidoorganisationer S byggt upp. Allt oftare användes bidrag för att köpa lojalitet. Nya myndigheter skapades med enda funktion att hjälpa S sitta kvar vid makten. Nya myndigheter föreslås nu i dagarna. De ska inte utföra något sedvanligt myndighetsarbete utan bara vara lobbyorganisation åt S.

      Detta att göra något bra för Sverige blev underordnat att behålla makten. Nu är S-rörelsen att likna vid en väldig maffiastruktur som lever sitt eget liv. Målet är hela tiden att behålla makten. Att äga den politiska makten ger den ultimata möjligheten att tjäna pengar. Makten i sig är berusade och eftersträvansvärt. Att få kunna styra, bestämma och göra vad man vill. Häri liknar S ett kriminellt nätverk. S dominerar och styr ett helt land. Stödet från MP med deras kriminella politik är avgörande för att S ska behålla makten. S låter dem hållas. Via S och MP har vi fått gangstergängen och allt annat. S härskar genom att söndra.

      Genom åren trasas demokratin, utredningsväsendet, juridiken, rättsväsendet, sjukvården, försvaret och allt annat sönder. Alla ser nu S verkliga ansikte. S har genomfört politik åt C, L, M i första hand. Som belöning har de fått sitta kvar vid makten. Nu syns revorna i samhällsbygget. Det går nu för de flesta att se vilka som är ansvariga. S agerar nu hotfullt, precis som varje kriminellt nätverk gör när deras makt hotas.

      När allt det här är över, om 2-4 år, då får vi kanske se hur ett skadat och skamfilat S börjar kopiera SD:s partiprogram i ett försök att göra det till sitt. Stämningen i samhället kommer vara sådan att det är vad befolkningen efterfrågar tydligare än idag.

      Gilla

  2. Skjutningarna förra året ökade ju dramatiskt. Om man granskar siffrorna ser man att mördarna är dåliga på att träffa rätt helt enkelt. Siffrorna visar att det är alltför få som vare sig träffas eller dödas i förhållande till antalet avlossade skott.
    Så, vi uppmanar till mer skjutövningar inför avrättningen. Lär er skjuta, sikta rätt så att ärendet kan bli som det som polisen kallar ”ett avslutat ärende”.

    Fördelen med ett dödande skott är ju avsevärt mindre belastning på den svenska sjukvården vilket nu i Coronatider vore önskvärt.

    Gillad av 1 person

  3. Gräddfil. Vem fixar gräddfil åt sig och sin familj i Sverige? Coronavaccin t ex? Fackpamp som fixar bostad här i Stockholm åt sina barn? C och MP i Stockholm som fixar så kompisar fick köpa vårdcentral för en spottstyver när det blev tillåtet att stjäla från det allmänna? Och så vidare.

    Sverige har nu skakig elförsörjning, trasiga vägar och slitna vattenledningar. Ett berg av investeringar har skjutits på framtiden. Prio har varit att lägga hundratals miljarder på dessa utlänningar.

    Hur attraktivt blir Sverige för utländska investerare med sliten infrastruktur? Vem fixar gräddfil till ett område att bo i med säker elförsörjning, sophämtning och vakter mot kriminaliteten? Nu blir det allt viktigare att känna rätt personer, att kunna trycka en hög med sedlar i rätt hand.

    Vi bor nu i det nya Sverige, fakelakins förlovade land. Betala så får du välfärd. Betala så får du beskydd. Betala så får du snabb sjukvård.

    Se, DET var vad S skapade. Det var vad de ville trots att munnen sade något annat. Den som sitter vid makten är en som samlar in fakelaki-kuverten. Våra vänner från utlandet vet hur man tar sig fram i ett sådant land.

    Gilla

Lämna en kommentar