Flera israeler drabbade av ansiktsförlamning efter coronavaccinering

Israel har kommit väldigt långt med sin vaccinering av befolkningen och har redan hunnit vaccinera över 2 miljoner invånare med Pfizers Covid 19-vaccin. Samtidigt har även biverkningar noterats och minst 13 israeler har drabbats av ansiktsförlamning efter att ha tagit vaccinet. Enligt hälsoministern kan det röra sig om ännu fler fall.

Vårdpersonal tvekar nu om man ska ge en andra dos till de som drabbats, men de direktiv som föreligger från hälsomyndigheten är att den andra dosen ska ges om förlamningen har släppt. En person som drabbats och ställer sig tvekande till en andra dos, berättar att förlamningen varade i 28 timmar och den var inte helt borta efter det

I Sverige har vaccineringen inte kommit lika långt, drygt 80.000 svenskar har hittills fått vaccinet, men biverkningar har rapporterats in till Läkemedelsverket och även om de flesta biverkningarna är milda har man hittills haft ett fall av ansiktsförlamning.

Varken myndigheter eller talespersoner för Pfizer vill slå fast att det går att koppla biverkningarna till just vaccinet, men om personer i olika länder som tagit vaccinet drabbas av ansiktsförlamningar som inte brukar uppstå utan anledning, kan man nog dra slutsatsen att det finns en koppling. Sedan är allt relativt och kanske är chansen att man drabbas av en allvarlig biverkning när man tar ett oprövat vaccin liten, jag tycker dock de långsiktiga biverkningarna som är helt okända är det som är den största riskfaktorn – särskilt när man måste vaccinera sig varje år eftersom det bara skyddar i drygt åtta månader. I slutändan är det dock upp till var och en att bestämma om man ska vaccinera sig eller inte.

Israel: 13 cases of facial paralysis linked to Pfizer’s Covid-19 vaccine

8 reaktioner till “Flera israeler drabbade av ansiktsförlamning efter coronavaccinering

 1. Precis så, ordet motsägelsefullt definierar tillståndet i Sverige.

  När det uppkommer en kris infinner sig alltid den s k auktoritetsteflexen. Folket ropar efter en stark ledare.

  I Sverige klev den undermålige statsminister Löfven fram efter en stund – först hade S skickat fram Tegnell. S och Löfven chansade med en ansvarslöst öppen strategi i hanteringen av Corona. Strategin misslyckades totalt med 10 ooo döda i Sverige och knappt 600 döda i Norge. Det är motsägelsefullt när svenska folket då sade ”hurra, honom ska vi ha”.

  Precis samma motsägelsefullhet finns i frågan om införsel av människor som på alla vis som tänkas kan skadar Sverige. Då ropar svenska folket ”Hurra, så vill vi ha det”.

  Löfven och S leder Sverige ner i fördärvet. Omvärlden häpnar över ”the swedish way”.

  Gilla

 2. Att det finns en koppling har redan slagits fast i 17 fall i Norge. Där gällde det dödsfall. Vi har nu sett allvarliga biverkningar av mRNA baserade vaccin på många håll. Bara som info, Kina rapporteras nu ha vaccinera 16 miljoner med det egna vaccinet. Inte ett enda problem har rapporterats. Det är 100% verksamt mot svåra fall, och över 90% verksamt annars. Inte ett knäpp i svenska statsmedia. Inget fall av Bell’s palsy, ansiktsförlamning, har rapporterats. Bell’s palsy inträffar naturligt med 15-30 fall per 100,000.

  Gilla

  1. Nu är ju inte Kina känt för att vara det mest öppna landet i världen. Det normala är att man fängslar de som gör något som regimen inte gillar. Så statistik ifrån Kina tror jag inte på. Höga procentsiffror för något låter ungefär som valresultat i diktaturer. ”Alla” röstade på ledaren. Jomors.

   Gilla

   1. Kina är betydligt mer öppet än Sverige, det är bara att man inte delar med sig till de som inte har med saken att göra. Utlänningar till exempel. Där är locket på. I Sverige är det helt naturligt att alla ska kunna snoka i andras affärer, folk tror mig inte när jag berättar att allas adresser och telefon och inkomster publiceras på webben i Sverige. Hade det skett i Kina hade det nog blivit revolution. Det är stenhårt. Ingen skall tillåta slägga sig i det som han inte har med att göra. Så fungerar även lagarna. Ingen i Kina fängslas för något som ”regimen inte gillar”, dom som efter domslut hamnar i fängelse är dom som inte följer samhällets regler och lagar, upprepade gånger. Terrorister och extremister vill tysta alla och genomföra sin egen agenda och ta makten, det accepteras inte i Kina. Alla som berörs av ett beslut har rätt att styra och påverka det innan det införs, men inte andra. Stödet för regeringen i Kina är så högt därför att regeringen låter alla som berörs påverka och styra innan beslutet tas. Folkstyre. Alla bestämmelser och lagar får de som berörs påverka, och modifiera, innan dom införs. Man behöver inte läsa statistik, det är bara att lyssna på kommentarerna i samhället, nätverken till exempel. Det är förstahands information, inte statistik. Hur mycket kan du själv påverka Pandemilagen, massinvandringen, eller massövervakningen, eller mest av allt, skatterna och hur dina pengar spenderas. Inte alls vad jag vet. Diktatur brukade det kallas.

    Gilla

 3. ”Motsägelsefullt väder trots klimatkris” skriver Jenny ovan. Jag tar fasta på de orden! Här är några motsägelsefulla fakta kring regimens och främst då ekofascisternas i MP:s hantering av verkligheten. Hur står sig de gröna dunster de försöker slå i oss när verkligheten beskrivs som den är?

  Nu är det kallt ute, inte bara i Grekland. Det vitala, ungdomliga och levnadsglada kärnkraftverket Ringhals 1 stängdes nyligen. Då föll 8 % av den svenska elproduktionen bort. Bara sådär. Så, nu när vädret är kallt som det oftast är några månader vintertid importerar Sverige smutsig el från Polen och Danmark. Den elen är producerad genom att kol eldas för glatta livet i stora kolkraftverk som spyr ut tusentals ton koldioxid i timmen. I TIMMEN! I förra veckan motsvarade Sveriges elimport från Danmark ganska precis produktion från Ringhals 1. Just den elproduktionen medförde CO2-utsläpp på 720 ton i timmen! Äkta miljöpartistisk koldioxid.

  I höstas började man testköra en stor kraftkabel mellan Norge och Tyskland. Sverige förväntas kunna exportera el till Tyskland och kontinenten när den får upp farten strax. Detta kommer medföra högre elpriser i Sverige och elbolagen gläder sig åt de kommande vinsterna. Egenintresse kan maskeras som solidaritet.

  Ute på remiss nu i Svedala är ett förslag på uppdrag av regeringen. Regeringen vill höja avgifterna för själva elnäten i Sverige. Vi betalar som alla vet för elen, för elhandeln och sedan några år även för elnäten, så kallad elnätsavgift. Ungefär som när vi betalar kommunalskatt till Fritidsförvaltningen för att få skidspår och isrinkar. Ovanpå det betalar man nu på många ställen även en avgift för att få åka på spåren som man alltså redan betalat.

  Men elbolagen är värre ändå, vi slipper än så länge betala Fritidsförvaltningen för att de ska plocka fram snökanonerna. Men det kommer nog också.

  För att avrunda det motsägelsefulla gröna budskapet kan det vara kul att kunna drämma en extremistgrön kvinna i huvudet med ovanstående och följande fakta. Tillsammans med Island och Schweiz har Sverige OECD-ländernas lägsta andel fossila bränslen i elproduktionen. OECD-snittet ligger på 56 %, Sveriges andel uppgår till – läs och häpna – runt 1 %!

  Oj så nödvändigt det är att Sverige stänger all miljövänlig elproduktion och importerar kolframställd el från Polen och Danmark! Undrar hur en stel-ögd grön ekofascist klarar att hantera sådana fakta? Sveriges enda gröna parti kämpar alltså för nedstängning av all kärnkraft och vi får som följd av det kraftigt ökade CO2-utsläpp.

  Jfr det motsägelsefulla hos regimens maktparti S. S säger sig vara garanten för att svensk industri ska kunna få el samtidigt som de stänger kärnkraftverk. Det är lika motsägelsefullt som när de kallar sig ett arbetarparti när de är ett muslimparti.

  Gillad av 2 personer

  1. @Realist
   Det var många sanningar på en gång.
   Hahaha!
   Bock & tack!
   Jo, somliga har elen inbakad i hyran, mig veterligen..
   Gissa var detta fenomen inträffar någonstans, som regel??
   Annars handlar det, som vanligt om, att pungslå Svenne/Svea på $tålar så importen kan fortsätta.
   What else is new?

   Mvh Per

   Gilla

 4. CORONA-RELATERAD ANSIKTSFÖRLAMNING?

  Jag får ibland lite ansiktsförlamning när jag ser herr statsminister Löfven i televisionen. Förlamningen sitter på min vänstra sida. Den släpper under kvällen, speciellt om jag tar ett glas vin. Det räcker tom att HÖRA honom på radio för att det ska börja domna i vänster ansiktshalva. När jag LÄSER vad han sagt börjar det rycka på HÖGER sida konstigt nog.

  Undrar hur det blir om jag skulle låta vaccinera mig mot Covid? Mer domning? Mer ryckningar? Klåda? Eller, tänk om jag plötsligt kan se och lyssna på herr Löfven UTAN att få domningar och ryckningar??? Kanske jag tom börjar gilla det han säger???

  Huvvaligen och fy tusan och fy fasen!!! Det blir INTE något vaccin för mig!

  Den risken törs jag inte ta att jag skulle börja tycka om det karln hasplar ur sig.

  Robotmannen. Man glömde som alla kan se att ge honom läppar vid snabbproduktionen i robotfabriken. Men, det hanns väl inte med i S-fabriken, det var ju bråttom som tusan att få fram en ersättare. Det hanns ju heller inte med att fylla HELA hjärnskålen som alla kan se och höra.

  Där fick jag ett riktigt tydligt vaccin-motstånd. Det vore ju som att vakna ur en mardröm och upptäcka att man redan ÄR vaken.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s