All fakta som går emot etablissemangets version stämplas som lögner

Svensk medias största uppgift just nu, förutom att sprida lögner om Trump och det amerikanska presidentvalet, är att bryta ned
vaccinmotståndet i landet. Det är helt enkelt inte ok att en stor del av invånarna inte vill vaccinera sig och vikten av att respektera individens fria vilja är inte längre relevant i sammanhanget så man kör hårdnackat på sin linje som officiellt är den enda rätta.

Samma strategi som användes för att övertyga klimatskeptiker körs nu ett varv till fast med fokus på vaccin – alla ska med och antingen är du med oss eller emot oss, men vi accepterar inte ett nej.

Kungen fick i dagarna agera affischpojke för att ingjuta trygghet hos befolkningen – att nålen såg ut att vara alldeles för lång och att en hand lämpligt nog skymmer sikten var något som inte fick ifrågasättas, heller inte att det är konstigt att ingen i politikeradeln fått denna dödliga smitta trots att de rest både till fjällen och utomlands, så min kommentar i går på SVT Nyheters sida raderades snabbt. Denna censur sker för övrigt överlag på alla nyhetssidor just nu när människor som inte vill räta in sig i ledet för fram åsikter om vaccinet som inte tolereras.

Så vad gör man för att sätta P för denna ”desinformation” som våra styrande och Big Pharma-bolagen inte tycker om sprids till allmänheten om vaccinet? Man idiotförklarar så klart alla skeptiker och stämplar de som konspirationsteoretiker, lögnare och bluffmakare.

Lämpligt nog har alla stora tidningar i dag publicerat en artikel om att det sprids lögner om vaccinet på Facebook och en läkare, Matti Sällberg på Karolinska Institutet, backar upp att det är helt grundlösa påståenden och konspirationsteorier som sprids om vaccinet. Smart drag för att valla in den lallande fårskocken i rätt fålla.

Artikeln är givetvis helt öppen för alla att läsa, men av någon märklig anledning låser tidningarna de artiklar som berättar om vaccinmotståndet i Europa, exempelvis den som beskriver hur människor i Frankrike inte vill vaccinera sig som både SvD och GP publicerat.

Hur ska det kunna föras en saklig debatt om inte alla sidor får komma till tals, utan bara en åsikt anses vara rätt? Genom att stigmatisera den ena sidan som etablissemanget ägnar sig åt och som även varit utmärkande i klimatdebatten, bygger man bara på den redan utbredda polariseringen i landet. Detta verkar dock vara våra styrandes strategi – splittra istället för att ena.

#followthemoney

#respekteraindividensrättattväljasjälv

30 reaktioner till “All fakta som går emot etablissemangets version stämplas som lögner

 1. Vaccin som innehåller polyetylenglykol kan aldrig vara bra för kroppen. För övrigt har jag etylenglykol i kylsystemet i min bil för att det skyddar mot rostbildning och höjer fryspunkten. Denna glykol är dessutom väldigt giftig, får du i dig detta så angrips njurarna och de slutar fungera varför dialys och/eller transplantation är enda alternativet för att överleva.

  Gillad av 2 personer

   1. Ifall du ser att jag mot förmodan har fel nån gång så är det bara att bjuda tillbaka😉Detta är ju en sanningssökande blogg.

    Gilla

  1. Rolf och tompas11 Ni har båda rätt. ”Glykol” är ett samlingsnamn för åtskilliga organiska substanser som tillhör familjen alkoholer. Alkoholer är ämnen som har en eller flera -OH (syre-väte) grupper i atomen, alltså ethylene glycol är vad vi använder för att sänka fryspunkten. Det finns även propylene glycol, som inte är giftig och används mycket i kosmetika. Andra glykoler används i plast, fernissa, lösningsmedel, insektsmedel, eller bedövningsmedel osv. Etylenalkohol (ethylen) är vad som finns i snapsen, men metylenalkohol, eller methylen, är vad vi kallar träsprit och giftig. Synen förstörs, sedan dör man. Vatten H2O är besläktat, men inte organiskt. Organiskt betyder att det innehåller kol, vilket vatten inte gör. Polyetylenglykol är mycket vanlig i mediciner av alla slag. Anledningen är att den saktar ner effekten av medicinen så kroppen inte skall kunna kvickt rensa bort den som ett främmande ämne. Den är inte speciellt giftig. En snaps är betydligt farligare.

   Gilla

 2. Det vore väldigt bra om man helst igår fick reda på sanningen i den här ”härvan”.
  Vad är det som gäller, är det en influensa eller ngt värre än spanska sjukan och digerdöden?
  Hoppas innerligt att riktiga fakta kommer på bordet. Tack för bra info.

  Gillad av 1 person

  1. Vi vet väldigt mycket redan. Sanningen är att viruset är nytt, kroppen har varken immunitet eller träning-erfarenhet av att bilda immunitet. Digerdöden var bakterier, inte virus, som heter Yersinia pestis. Vaccinering måste vägas mot riskerna, för det är inte riskfritt, och när det gäller covid mRNA finns bara lite kunskaper och erfarenheter om riskerna. Enkelt, vilket ger minst risk. Ta vaccinet och riskera biverkningar, eller att inte ta vaccinet och riskera covid. Den som har tagit vaccinet är även mindre sannolik att smitta andra. Förenklat, mindre antal virus i utandningen.

   Gilla

 3. Jag samtalade häromdagen med en ambulansskötare.

  Han tvingades av arbetsgivaren att ”Coronatesta” sig förra våren. Testet visade att han hade antikroppar mot Corona……”men jag har inte märkt något tecken på att jag varit sjuk”, sa han.

  Om du har antikroppar, behöver du ju inte vaccinera dig, sa jag.

  ”Vi kommer att tvingas vaccinera oss”, sa han.

  Gillad av 1 person

   1. ”De kan inte tvinga någon” sa du.
    Jag misstänker att de får välja mellan en spruta och en spark.

    Gilla

   2. Under nuvarande lagstiftning har du rätt, men som bekant är denna så kallade regeringen väldigt snabba med att hitta på nya lagar som passar deras agenda. Sedan kan dom göra det väldigt obehagligt för dig genom att införa krav på vaccinering om du vill åka spårvagn, tåg, flyga, gå in på posten, banken, osv. alltså ett vaccinationspass. Det fungerar så att du håller upp ett ID kort med en QR kod mot en läsare, då kollar den mot en europeisk databas att du är vaccinerad. Om inte får du stiga av. Så här kan det se ut. https://frejaeid.com/wp-content/uploads/2020/03/ch2.png

    Gilla

 4. Nu tar jag inte ställning i just denna fråga men skall individen alltid ha rätt att själv välja? Som jag ser det har samhället skyldighet att skydda även de människor som av någon krystad anledning är motståndare till att använda bilbälte,motståndare till hjälmlag för cyklister osv.Jag tar som sagt inte ställning i huruvida vaccinationsmotstånd är berättigat just i covid.

  Gilla

 5. Man har inom vaccinindustrin jobbat i säkert 30 år med att framställa ett förkylningsvaccin men inte lyckats.
  Förkylning kommer från en av de olika stammar av coronavirus som vi alla har i kroppen.
  Men nu påstår man att man snabbframtagit ett fungerande vaccin mot covid som inte ens är testat under tillräckligt lång tid för att vara ”säkert” och alla skräckslagna medborgare som enbart lyssnar på farbror Tegnell, FMH, ser på SVT och läser alla de vanliga blaskorna, alla dessa människor skriker efter ett sådant vaccin som skall rädda dem från ett så dödshotande virus att det inte ens överstiger normal dödlighet för de flesta föregående åren???
  Det test om man använder för att mäta covidsmittan är utdömt som i hög grad otillförlitligt av medicinska forskare och experter.
  Ibland känns det som om man lever i ett mentalsjukhus!!!

  Gillad av 2 personer

  1. Jo man har faktiskt framställt förkylningsvaccin. Problemet är dels att det finns så många olika virus och förkylningar, och sedan muterar virus ofta. Man vet inte vilket man skall skydda mot i förväg. Man har inte lyckats göra ett generellt vaccin, och sedan varar skyddet bara en kort tid. Corona virus är bara en sorts virus. Alla virus kan vara dödliga, många i alla fall, och det var det som hände när européerna kom till, som exempel, Australien. Urbefolkningen dog av en vanlig för oss ofarlig förkylning. Kroppen hade aldrig utvecklat något skydd. Man gissar att mRNA tekniken en dag kan komma att leda till ett generellt vaccin, men dit är det mycket lång väg kvar.

   Gillad av 1 person

  2. Det finns dock en skillnad mellan de som lever inne på ett mentalsjukhus, och de som lever utanför. De flesta som lever utanför gör det i övertygelsen om att dom är friska.

   Vänligen från Nina

   Gillad av 1 person

 6. Självklart ska vårdpersonal som inte vill vaccinera sig inte få arbeta med direkta patientkontakter.

  Det är precis samma argumentation som fördes när domstol 2017 avgjorde frågan om en barnmorska som vägrade utföra aborter blev diskriminerad eller ej. Domstolen kom fram till att hon INTE blev diskriminerad. Att utföra aborter ingick i hennes arbetsuppgifter.

  Patientkontakter ingår i arbetsuppgifterna för vårdpersonal. Om en Region påbjuder att all anställd vårdpersonal måste vaccinera sig och en anställd vägrar måste annan lösning till. Omplacering etc, kanske ska den personen söka annat arbete precis som barnmorskan borde ha gjort i stället för att ta strid. Hon motiverade sin arbetsvägran med sin kristna tro. En vårdpersonal som inte vaccinerar sig motiverar också sin vaccinationsvägran med en tro, nämligen att det är något skumt med vaccinet. Då är ju lösningen att skaffa annat jobb.

  Så är ju villkoren på arbetsmarknaden. Man har inte rätt till allt här i Sverige även om socialdemokratin sagt att man inte ska behöva vara trött efter jobbet. Det sägs ju att det finns mänsklig rättigheter om allt möjligt. Så är inte fallet så länge det inte finns någon som garanterar det och backar upp det praktiskt. Men några MÄNSKLIG rättigheter finns inte. Det finns bara sådana rättigheter som människor kommer överens om.

  Det finns inte någon högre makt som garanterar MÄNSKLIGA rättigheter. Om man vill vara en hederlig och normalt tänkande person ska man inte använda det begreppet och inte heller tro att man kan bete sig hur som helst som anställd i ett arbete.

  Som medborgare kan man vägra även om det självklart kan få konsekvenser nu när pandemilagen finns. Det skulle kunna komma till en sådan situation att alla medborgarna var tvungna att vaccinera sig om vi hade en allvarlig pandemi. Villkor skulle kunna sättas för sådant, t ex att om man inte gör det så kommer det inte några pengar, personen kan hållas internerad och avskild från andra osv. Det är sådant som skulle kunna finans i nästa pandemilag.

  Man har inte rätt att göra vad man vill bara för att man bor i Sverige. Förhållandena ändrar sig nu i snabb takt och det blir mer som i andra länder.

  Gilla

  1. Vaccinering skyddar inte totalt mot att smitta tredje person. En vaccinerad person kan vara en spridare. Virus sprids även vid fysisk kontakt, du kan bära det på händerna efter att ha vidrört något som hade virus på sig, som en sedel eller dörrhandtag.

   Gilla

 7. Jag känner mig tveksam till vad jag ska göra. Tillhör riskgruppen
  Men vaccinet är framtagna väldigt fort och tycker att informationen
  Inte är att lita på.

  Om man fått en riktig information , kunde man själv beakta riskerna och
  Välja vad som verkar bäst .

  Men i Sverige så verkar politikerna tror att de vet bäst
  Och anser antagligen att vi inte är intelligent nog för egna beslut.

  När man ser politiker som bara skryter om vad de gjort och påstår
  Att de vet bäst i hela världen.

  Så inser man att de troligt vis är dummast i världen för de ser och hör inte på
  Andras argument
  Eftersom de aldrig tror sig göra fel, så kan de aldrig ändra sig

  Verkar som våra politiker stannat och slutat utveckla sig under ungdomens
  Dagar. För de verkar tro att de är odödliga. Starka, snygg , kan och vet allt.
  Och anser att alla välutbildade är gamla dinusarer som inte fattar något.
  Tyvärr är våra politiker en skam som inte förstått när du levt länge och lärt
  Mycket. Så inser du att du under din livstid bara hinner lära dig en bråkdel
  Av vissa saker. Alltså de är för dumma att förstå det, vilket gör att de hela tiden gör
  Bort sig.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s