Klart att det var Trumps fel – vem annars?

Kvällens show från det amerikanska presidentvalet hade det mesta – såväl en Brutus (Mike Pence) som party crashers med hammaren och skäran tatuerade på handen. Mainstream media kunde inte fort nog ta tillfället i akt att anklaga president Donald Trump för att i sitt tal till supportrarna ha uppviglat till att storma parlamentsbyggnaden, trots att mycket tyder på att det hela iscensatts av Antifa eller annan vänsterextrem organisation.

Men de har så klart betalt för att skriva negativa artiklar om Trump 24/7, medan det är förbjuden mark att ifrågasätta eller kritisera den heliga familjen Biden som har både korruptionsaffärer och pedofilimisstankar bland liken i garderoben, så det var väl på sätt och vis väntat.

Jag kvarstår vid det jag sagt hela tiden – den 20 januari avgörs det vem som blir nästa amerikanska president och det återstår att se vad som kommer ske fram till dess.

#itaintovertilitsover

26 reaktioner till “Klart att det var Trumps fel – vem annars?

 1. Vad ska ”journalisterna” dvs. propagandamakarna i MSM skylla på när de nedlagt och ätit upp sitt byte, dvs. Trump?
  Någon kritisk granskning lär det inte bli av Sankt Biden.
  Det är som ”nyhetssändningarna” man sett från Nordkorea.
  Känns skönt att undvika journalistiken så gott det går.

  Gillad av 1 person

   1. Ja, jag såg till exempel att oroligheterna i USA minsann kan kopplas till SD…
    I alla fall enligt sozzeadeln med Strandhäll i spetsen.
    Socialism är ondska.

    Gillad av 1 person

   2. Håkan ”oroligheterna i USA minsann kan kopplas till SD” Peter Wolodarski beklagar sig på Twitter att medier är för flata mot Trump’s lögner. Jag håller med, men varför är både DN och SVT, som kommenterat inlägget, de så mest sprider och propagerar dessa grova lögner. Exempel är valfusk, men främst lögnerna om ”läger”, ”tvångsarbete”, ”förtryck”, ”förföljelser”, ”fängslande”, ”läckta dokument”, ”falska vittnen” ”tvångsaborter”, ”massövervakning”, ”diktatur” i Kina. En gång konverterades demokratin Tyskland till nazismen. Metoden var att missbruka pressfriheten och yttrandefriheten till propaganda. Nu ser vi identiskt samma sak upprepas. Inga bevis för valfusk har kunnat hittas i USA, men Trump har exakt följt nazisternas metod att upprepa lögnen till den blir sanning. Samma sak gäller Kina. För oss som är på plats, det är ju inte svårt att kontrollera.
    https://www.svt.se/kultur/chefredaktoren
    https://twitter.com/pwolodarski/status/1346933158491664385

    Gilla

 2. Det är ju inte utan anledning som svenska politiker hade nära kontakter med ledningen av det forna DDR.
  Sverigestan here we come!
  Spänn fast säkerhetsbältena för nu kör vi så det ryker om skosulorna och bilbränderna.

  Gilla

 3. Inte att förglömma att allt vi får genom svenska media är filtrerat av amerikanska media, som knappast är neutrala i sammanhanget utan Trump fientliga. Om man undviker de stora propagandakanalerna tycks det som om de flesta i USA hat tröttnat på Cirkus Trump föreställningen och helt enkelt vill bli av med honom. Det är det vanliga med dessa ”demokratier” man röstar i praktiken aldrig att ge någon förtroende, det är alltid så att man vill bli av med någon. I demokratier aka diktaturer tillåts folk att rösta på en eller flera skurkar, då väljer folk den som för tillfället ser minst avskyvärd ut.

  Gilla

 4. En facebookvän som sakligt påpekade på GP:s sida att man inte ska vara för snabb att peka ut ansvarig då Antifa likväl kan ha iscensatt det hela, blev blockerad. Inser ni hur sjuk denna påverkanskampanj från media är och att man med alla medel till buds tänker se till att valfusket ignoreras. Om Trump inte vinner kan det amerikanska folket aldrig mer räkna med ett rättvist val och detta hot mot demokratin kan även generera riggade val här i Sverige. Det finns iofs mycket som pekar på att det redan skett iom SD:s märkliga tapp i valet 2014. Vi går en obehaglig framtid till mötes.

  Gillad av 1 person

  1. Det var roligt att man i alla fall fram till nu fick vara med om demokrati och yttrandefrihet.
   Sverige, och väst, RIP.
   Själv hoppas jag på en stuga i ödemarken där man slipper den vidriga samtiden.
   Orkar snart inte mer av vänsterliberala in, dekadens och sozzeri.
   Sodom och Gomorra…?

   Gillad av 1 person

  2. Amerikanska journalister har redan grävt fram att det var just Antifa och Proud Boys med flera som via sociala media planerade och iscensatte det hela. Trump eldade på hetsen. Ingen har hittills presenterat varken några bevis, indicier eller ens kvalificerade misstankar om något valfusk. Det har enbart kommit från Trump som drivit på hetsen och drevet i personligt maktintresse. Det är ryktesspridning. Det är Trump som är faran för demokratin, eller snarare de metoder han tillämpar. Propagandametoderna är klassiska och välbeprövade, repetera lögnen till den blir sanning, hetsa och tysta. Resultatet likaså välkänt, Nazityskland 1933 till 1946. Att vi går en obehaglig framtid till mötes håller jag helt med om, historien om hur nazismen etablerades är just precis vad som upprepas idag. Attacken på Capitolium kan väl jämföra med kristallnatten och upprinnelsen med de propagandamöten och massmöten Leni Riefenstahl filmade för Hitler i Nuremberg massmötena. Vi skall heller inte glömma att även Kina har upplevat detta, både under demokratin 1912 till 1949 och under kommunismen 1949 till 1978. Det går att styra människor, deras åsikter, tankar och handlande med detta metoder, och Trump har just demonstrerat det.

   Gilla

 5. Ibland undrar jag om Jenny är läskunnig på båda ögonen. Trump är ju expert själv på att skriva och visa på hur korkat han beter sig. Hans Mob gör som han säger – han uppmanar ju Mobben att gå till regeringsbyggnaderna och de gör dom – självklart. Trump är mycket skyldig till natten övningar. Jenny läs allt.

  Gilla

   1. Alltså, en enda helt okänd person, och helt utan bevis eller ens indicier. Är han ett betalt vittne, skojare och bedragare, eller bara en sensationssökande annan ”Adrian Zenz”, Det rör sig om hundratusentals maskiner, som har kontrollerats av kompetent personal. Varför har inge annan upptäckt det i så fall. Vi har ju upplevt hela tidvattenvågor att bevisat falska betalda vittnen, falska läckta dokument eller databaser, förrymda kriminella som kallar sig flyktingar, osv. Varför skulle den här killen vara pålitlig?

    Gilla

 6. Vilka är de som förändrat, närmast förstört Sverige?

  De som medverkande till att Sverige importerade närmare 2 miljoner utlänningar och lät dem få allt utan krav på motprestation.

  Vilka är det?

  Gilla

  1. Mediamaffians intensiva kampanjer, Vi Gillar Olika, immigrationen är lönsam, Sandvik hat tjänat miljoner på immigrationen, vi måste hjälpa utsatta, de flyr ju från krig, vi har råd, Den Humanistiska Stormakten, osv.

   Gilla

 7. Det som skedde och sker senaste dygnet är självklart uttryck för något annat och större än Trump som person. Om USA mådde bra som demokratiskt land, om medborgarna var nöjda med sina politiker och sina liv skulle sådant som nu sker inte kunna ske.
  Analyser bör vara något mer än ett reflexmässigt tyckande.

  Gilla

   1. Jenny, jag förstår vad du menar och delar din åsikt – jösses!

    Kolla de här raderna av Tomas Gur, han gör både Rheinfelt och Borg ansvariga för tillståndet i Sverige på ett både kul och vederhäftigt sätt. https://bulletin.nu/ledare/all/utbildningskostnaden-for-borg

    Två så olika röster ryms alltså inom Bulletin. Det är faktiskt bra, det är det som är demokratins kärna. Det är precis det vi saknat länge i Sverige, att olika åsikter får finnas samtidigt och brytas mot varandra.

    Gilla

 8. Det blir inte något paradis om de ”borgerliga” skulle komma till makten 2022. Direkt skulle det privatiseras sådant som självklart inte skulle privatiseras, t ex Systembolaget, brandkår och en massa annat, statliga byggnader t ex. MEN, troligen stoppar man väl införseln av främmande människor. Som jag ser det är det just detta och vad det lett till i Sverige som är vårt lands allra mest akuta problem.

  Som nästan alltid i livet tvingas man göra val. När nu socialdemokratin inte längre levererar något bra utan enbart något riktigt djävligt så kommer nästa grupp till makten. Efter en tid kommer de också att uppfattas som djävliga och folk kommer försöka få bort dem. Det är bara att hoppas att S under den tiden kan hoppa i ett reningsbad och formulera vad de vill med makten och vad som är bäst för Sverige. Som det är nu håller de fast sig i regeringsbordet allt vad de orkar som enda mål utan en tanke på vad som är bra för folket.

  Gilla

 9. Jenny, när du skriver så ”aldrig mer den blaskan” så gör du ju likadant som regeringen gör nu, du fördömer och tystar. Man SKA lyssna på olika röster, sedan bestämmer man ju själv vad man vill tycka. Annars deltar man ju bara i det påbjudna som råder nu, jaga och tysta de som säger något annat än vad man själv tycker.

  För demokratin är det nödvändigt att olika röster får finnas. Man behöver inte tycka som dem. Jag ogillar starkt mycket av det som skrivs i alla möjliga medier, men jag inser nödvändigheten av att sådana röster måste få finnas.

  Islam t ex påbjuder ju förbud av liknande slag att yttra vad man tänker och tycker om dem. Det är ju inte så bra. Nog skulle ett land som Sverige klara att både Swebb-tv och Gudmundsson får finnas och uttala sig och höras???

  Gilla

  1. Bara för att jag inte läser tidningen så är den väl inte stoppad? Vem som helst kan läsa, jag bara konstaterar att de är ännu ett gäng skribenter som inte vågar gräva, kritisera och ifrågasätta makteliten.

   Gilla

 10. Vi vet idag att upploppet var planera och iscensatts av organisationer som Antifa och extremister som Proud Boys. Trump har nu accepterat att han förlorat och försäkrat att det kommer att bli en ordnad övergång den 20e enligt media. Frågan är, arbetade de som USA-politiker nu kallad ”inhemska terrorister” på uppdrag av Trump. Eller var dom i maskopi. Eller var det en tillfällighet. Ingen vet. Vad vi vet är att Trump hetsade och drev på, och de ”inhemska terroristerna” utförde vad Trump hetsade och drev på till. De skador som Trump har åsamkat USA både ekonomiskt, materiellt, hälso-vis, politiskt, och i förtroende är ofattbara och kommer att hämma USA i generationer, om USA någonsin kommer att återhämta sig, vilket inte är troligt. Oavsett om det förekom valfusk eller inte finns det uppenbart en mycket stark vilja att bli av med honom snarast, helst idag. Tillämpa 25e tillägget till konstitutionen. Vad Biden är eller har gjort hart blivit närmast irrelevant i jämförelse.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s