Etiopisk flykting som blev symbol för lyckad integration i Italien våldtagen och mördad av afrikansk migrant

42-åriga Agitu Ideo Gudeta från Etiopien blev en välkänd person när hon i flera internationella medier blev en symbol för lyckad integration i Italien med sin getfarm år 2018. Nu har hon åter skapat rubriker, men denna gång handlar det om hennes död.

Gudeta flydde från Etiopien 2010 efter att ha deltagit i regimkritiska protester och lyckades skapa sig ett nytt liv genom att starta sin framgångsrika getfarm ”La Capra Felice” (The Happy Goat) på övergiven mark i Trentino’s Valle dei Mocheni-bergen, där hon framställde getost samt skönhetsprodukter

Nyligen hittades Gudeta död på sin farm och en man från Ghana som arbetade på farmen har erkänt att han våldtagit samt mördat Gudeta genom att slå ihjäl henne med en hammare.

Tragisk historia och om Gudeta symboliserade den lyckade integrationen som de flesta europeiska länder eftersträvar, kan migranten från Ghana illustrera konsekvenserna av en okontrollerbar illegal migration där man släpper in fler migranter än man klarar av att hantera, varav många är kriminella avskum som borde få en returbiljett omgående. Tyvärr får de flesta ändå stanna kvar och fortsätta begå grova brott som tär på samhället samt genererar onödiga utgifter för skattebetalarna.

Hur svårt kan det vara att sålla agnarna från vetet och låta de som vill integreras samt göra rätt för sig få stanna – medan de som begår brott, inte vill bli en del av samhället och aktivt motarbetar demokratiska principer snarast sparkas ut ur landet? För våra politiker är det uppenbarligen en hel vetenskap, med tanke på att man i decennier ägnat sig åt att skydda brottslingar och hitta på diverse kryphål för att de arma stackarna ska få fortsätta parasitera på det svenska samhället!

#vigillarintefegapolitiker

https://www.aljazeera.com/news/2020/12/30/ethiopian-refugee-symbol-of-integration-in-italy-killed-on-farm

3 reaktioner till “Etiopisk flykting som blev symbol för lyckad integration i Italien våldtagen och mördad av afrikansk migrant

  1. Överallt läser man hur Sverige slår rekord
    På att ge bidrag och ta emot illigalt människor.
    Alla människor från hela världen som kommer hit
    Får bo i Sverige flera år gratis och får sjukvård och tandvård gratis.
    Samtidigt som Svenska människor tvingas jobba till 70
    Och betala dyrt för sjukvården och tandvården.
    Många får inte vård och har inte råd att gå till tandläkaren.

    Men politikerna garanterar att is terroristerna får bidrag.

    När man ser vilka lagar och rättigheter politikerna tvingat igenom
    Så är målet tydligt .
    Att plundra hedliga och hårt arbetande svenska skattebetalare
    För att finansiera alla kriminella och vidriga
    Människor från hela världen. Ju vidrigare de är ju mer bidrag får de.

    Gillad av 2 personer

Lämna en kommentar