Kvällsudd om corona och Bulletin

Propagandan kring coronaviruset är extrem just nu och det går inte att öppna en tidning eller lyssna på SR utan att hela tiden matas med nyheter samt reportage om detta uttjatade ämne. Men värst av allt är nog den masspsykos som råder i samhället, som växt till en kaliber som aldrig skådats tidigare. Samtidigt växer frustrationen bland oss som sett igenom dimridåerna kring pandemin och det snabbtillverkade vaccinet, där man förundras över hur människor som i vanliga fall är pålästa inte ens ifrågasätter.

Jag betvivlar dock att den stora massan kommer att vakna upp och inse att de är grundlurade. Det tog drygt ett år för bluffen om klimathysterin att sakteligen börja ebba ut, så någon gång nästa år kanske vi kan lämna även detta bakom oss när nästa skrämseltrick står för dörren.

Media som lever på att skrämma sina läsare kommer givetvis suga så länge som möjligt på karamellen för att få så mycket klirr i kassan som det bara går, medan regeringen passar på att utöka sin makt och pandemilagen vill man nu sätta i verket redan i januari. Jag noterade för övrigt i går att JO avvisar regeringens lagförslag, men det lär inte stoppa Löfvén & Co som troligen kommer att köra över alla negativt inställda instanser precis som man gjorde med afghanamnestin. Märkligt nog oroar det inte folket att staten flyttar fram sina positioner och utökar den redan hårda kontrollen över individen ytterligare.

I dag hade för övrigt nättidningen Bulletin premiär och med tanke på att de samlat många populära skribenter i sitt stall så var förväntningarna högt ställda. Kanske lite för högt, för jag måste erkänna att jag blev lite besviken och mitt första intrycket är att de är ganska PK redan i första numret. Varför skrev man till exempel inget om turerna i det amerikanska presidentvalet med valfusket som svensk media misslyckats kapitalt med att bevaka och där vi ännu inte är i mål, varför gräver man inte i familjen Bidens korruptionsskandal, varför djupdyker man inte i EU:s kassa hantering av migrationspolitiken som genererar fortsatta migrationsströmmar till Europa och varför nystar man inte i coronapandemin där frågan om hur många som dör med respektive av Covid-19 samt huruvida testerna är förlitliga är högaktuella frågor tillsammans med hanteringen av vaccinet som nu rullas ut?

Meningen ”follow the money” borde vara ledorden på redaktionen kan man tycka. Jag vill ogärna tro att de inte vågar, men man hade hoppats på något mer uppseendeväckande i första numret där det är viktigt att göra avtryck, men de kanske behöver bli varma i kläderna innan stordåden kommer så tiden får utvisa om det blir tummen upp eller ned för nykomlingen.

Julafton närmar sig med stormsteg och det jag önskar mig mest just nu är att svenska folket ska vakna upp och våga tänka själva så att de planer som eliten smider måste sättas på is, men jag vet med säkerhet att tomten inte kommer lyckas trycka på rätt knapp i år heller, så vansinnet kommer fortsätta även nästa år!

#followthemoney

20 reaktioner till “Kvällsudd om corona och Bulletin

  1. När det totala antalet döda redovisas repetitivt (utan rimliga jämförelser) så vet man att syftet är skrämsel. Skrämseln är tänkt att skapa blind lydnad som förmodligen skall knäcka företag, ex. restauranger. Skrämseln är sannolikt tänkt att skapa skuldsättning och kanalisera pengar och makt till storbanker och storbolag, vilka genom sin stora makt kan undergräva alla nationella demokratier.

    Självständiga nationer som är demokratier och inte underkastar sig utsätts för sanktioner, deras folkligt valda ledare kallas för diktatorer. Regelrätta krigsförbrytelser kallar man för ”missioner” eller ”insatser”. ”Krig är fred, frihet är slaveri, okunnighet är styrka”, skrev George Orwell 1948 i sin bok 1984. Han pekade tydligare än någon annan ut hur överklassens nyspråk ser ut

    Kärt barn har många namn, men orden fascism, imperialism och monopolkapitalism är väl det som beskriver saken bäst, anser jag.

    Gillad av 4 personer

    1. Denna skrivning instämmer jag helt i och med.

      Här finns en stor del av förklaringen till den ofattbara passiviteten hos politiken i Sverige när det gäller att ens påbörja släckningen av vårt svenska hus som brinner.

      Gilla

      1. Planen var att sprida viruset för att nå flockimmunitet, medan hetsen är för att skrämma till lydnad, tester och vaccinering som är både riskfylld och onödig om man får tillräckligt med d-vitamin, vilket sommarmånaderna visade.

        Gillad av 1 person

    2. Intressant iakttagelse. Samtliga länder i världen, utom Saudiarabien, kallar sig ”demokratier.” DDR och sovjet var demokratiskt, Nordkorea är demokratiskt, också USA och Sverige. Testfråga. Hur mycket inflytande på valfritt beslut har ni själva haft. Massinvandringen till exempel. Är det inte snarare så att de ”demokratiska” samhällssystemen i både USA och Sverige är medvetet designade för att förhindra folkinflytande på besluten, alltså att förhindra demokrati. I det forna Aten hade familjerna direkt inflytande över de beslut som påverkade deras liv.

      Gilla

      1. Trots att USA och EU är plutokratier så kan man fortfarande kalla dem för ”demokratier”, trots systemens uppbyggnad, medias lögner, coronahets, rysshets, vilseledning, korruption, landsförräderi, imperialism, samt i USA uppenbart valfusk, eftersom folken genom att bojkotta fulmedier, samt genom nya direktdemokratiska partier som valsamverkar faktiskt kan öka nivån av demokrati och anständighet successivt i sina nationer, så länge inte valfusk och korrupta domstolar skulle undergräva demokratin totalt, men då blir naturligtvis revolution helt nödvändig.

        Först och främst bör vi lämna överstatligheten bakom oss, anser jag. Inte enbart av demokratiska skäl, men även av ekologiskt hållbara skäl och beredskapsskäl.

        Gilla

  2. Jag undviker i möjligaste mån gammelmedia av hänsyn till mitt välbefinnande så det känns bra.
    Medborgarkollektivet däremot…
    Tyvärr så ser det illa ut för gamla Sverige.

    Gillad av 3 personer

      1. Jag har varit aktiv partimedlem och politiker på lokalnivå samt varit med och startat ett lokalparti som byggde på direktdemokrati med medlemsomröstningar via app innan företrädarna skulle besluta i de politiska församlingarna.
        Den första erfarenheten sprack på grund av interna orsaker och den andra erfarenheten uppskattades inte av väljarna.
        Så med dessa erfarenheter i ryggen så hävdar jag att det ser illa ut för Sverige.
        Det finns helt enkelt inga vilja bland folk att värna Sverige.
        Själv är jag bara trött.

        Gillad av 1 person

      2. Jovisst ser det illa ut och visst kan man bli trött på väljarna som låter sig hjärntvättas och styras likt elektriska kaniner, men om du läser min presentation så kommer du se att jag, tillsammans med tre andra individer, var de första som startade ett äkta och fungerande direktdemokratiskt riksparti i Sverige, nämligen Aktiv Demokrati som använde WordPress och phpBB, d.v.s. öppen fri mjukvara, samt var transparent såsom demokratin kräver,

        Partiet heter idag Direktdemokraterna. I min presentation kan du läsa om vad som gjorde mig trött dem och vad som läkte min naivitet mot infiltratörerna.

        Jag rekommenderar dig ljusterapilampa samtidigt som du mediterar, samt ev. besöker en healer för metamorfisk teknik! Det fungerar i alla fall på mig. Jag kan genomföra den healing-metoden också, om någon vill ha den utförd i Växjö. Jag gynnades enormt av tre behandlingar med ungefär en veckas mellanrum. Ljusterapilampan skall man använda varje dag.

        Gilla

    1. Problemet är att han inte har någon som helst möjlighet att göra något åt det. Det svenska systemet med ”demokrati” är så uppbyggt att det förhindrar folkmakt aka demokrati.

      Gillad av 1 person

      1. Det är sant att det svenska systemet med ”demokrati” är så uppbyggt att det förhindrar en hel del folkmakt/demokrati, främst genom att fulmedia har tagit rollen av första statsmakten, samt genom lögner och vilseledning skapar skräck, hets och blind lydnad.

        Det är osanning att vi inte har någon som helst möjlighet att göra något åt det. Vi kan sluta betrakta vilseledningen och välja bättre källor.

        Jag föreslår själv fler nya partier, som likt Vetenskapliga partiet ingår i en valsamverkan, med potential att ta sig förbi 4%-spärren, samt växer, i opposition mot det rådande spektaklet.

        Vi skulle även kunna göra revolution, om bara tillräckligt många människor anser att demokratin har gått förlorad. Själv anser jag inte det, samt vill undvika det, även om det finns allvarliga demokratiska brister.

        Vi har faktiskt många möjligheter att informera och att skapa demokratiska alternativ, som skulle kunna skapa mer demokrati i Sverige.

        Gilla

  3. Kort svar till dig Jenny när du undrar varför skribenterna i Bulletin inte ägnar sig åt USA första dagen utan åt situationen i Sverige. Ingen annan bryr sig om att det svenska huset brinner. Inte regeringen, inte befolkningen, bara något enstaka politiskt parti, SD. Skribenterna i Bulletin är patrioter, de ser hur det är ställt i Sverige och de vill Sverige väl. Vi har en regering och vi har statskontrollerad media i Sverige som inte gjort annat än att bry sig om hela världen när de borde brytt sig om Sverige. Pengar som behövs här skänker regeringen bort till världen. Det pyttelilla Sverige har av stridsdugliga enheter har skickats långt utomlands för att skydda befolkningar i samma länder som vår regering importerar människor ifrån. Är det en så en regering ska få bete sig i Sverige och mot Sverige?

    Det vi har haft länge i Sverige, en hyggligt fungerande demokrati och fred är något vi inte längre kan ta för givet. Svenska folket och politiken är marinerade i tron att allt är och att kommer förbli på samma vis. Demokratin är försvagad och urvattnad och vår försvarsmakt har inte kapacitet att försvara landet och medborgarna mer än ett par dygn. De militära och paramilitära hoten mot Sverige, dvs hotbilden, har blivit allt allvarligare. Inte för en direkt militär attack, men allt övrigt som ryms i begreppet innan är det vi ser sedan några år. Hotbilden mot det civila samhället, vårt sätt att leva och visa tilltro till varandra och myndigheter och institutioner har stadigt växt till det oacceptablas gräns.

    Det största problemet för att en förändring ska ske finns i de föreställningar människor här i Sverige har i sina huvuden. Tillståndet ör faktiskt väldigt illa, antingen man inte vill eller vågar se det.

    Krafter är igång för att rusta Sverige militärt och civilt. Men, det går ohyggligt långsamt mest beroende på politisk ovilja hos S att se och förstå allvaret och att skjuta till pengar. Hur tillståndet i övrigt i Sverige, det svenska tillståndet, kommer att hanteras går inte att förstå. Det kommer inga signaler från politiken att man är speciellt missbelåten med tillståndet i landet.

    Kanske kan skribenterna i Bulletin något bidra till att väcka svenska folket ur dess liknöjda slummer.

    Gillad av 1 person

  4. Angående testernas tillförlitlighet så testade väl han med Teslabilen (Tusk?) sig några gånger och fick olika besked. Enligt SCB så lär totala dödssiffran inte bli högre i år än normalt, om man nu kan säga ordet normalt i Sverige.

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar