Ännu ett avslöjande om hur det oansvariga asylsystemet utnyttjas

Det sjuka svenska asylsystemet har väl vid det här laget utnyttjats av ekonomiska migranter från de flesta länder världen över och vem minns inte de arabiska sidorna med tydlig information om hur man söker asyl inklusive får tillgång till alla förmåner i Sverige, som för några år sedan florerade på nätet och säkert finns kvar.

Nu kommer ett nytt avslöjande om hur det svenska asylsystemet utnyttjats av en ukrainsk jobbagentur som sålt jobbresor till Sverige, men väl på plats har företagets klienter istället skjutsats till Migrationsverket där de sökt asyl med hjälp av en falsk asylberättelse som de lärt sig utantill, för att på så sätt få boende, mat och rätt att arbeta i landet medan asylansökan prövas. I det skriftliga kontraktet står till och med ”våra jurister ordnar flyktingstatus åt er”.

Man kan undra hur många avslöjanden om organiserade resor till Sverige för att söka asyl samt få tillgång till bidrag, vård och skola på skattebetalarnas bekostnad som behövs för att det ska gå upp ett ljus hos stollarna i Rosenbad och deras stödpartier? Bedrövligt!

#onlyinsweden

#vigillarintefegapolitiker

#vibetalar

Källa: SR

12 reaktioner till “Ännu ett avslöjande om hur det oansvariga asylsystemet utnyttjas

 1. Man börjar förstå regioner i vissa länder som vill ”bli egna” länder.
  Här skulle det behöva finnas två alternativ att välja mellan.
  En dekadent, vänsterliberal del styrd av globalisterna som de kan få förstöra.
  Och en sund, socialkonservativ del som styrs av vettigt folk och som har landets och dess folks bästa för ögonen.

  Gillad av 1 person

 2. Bedrägerierna bara växer men man blir inte förvånad.
  Sverige är nog de ända landet i världen som har noll koll.
  Myndigheterna vet inte vad de gör och ingen har ansvar.
  De tickar pengar på att inget göra och släpper igenom vem som helst
  För att behålla jobbet.
  Alla lagar som kan stoppa bedrägerierna tar 30 år att ta beslut om efter
  Tiotals utredningar, men lagar som hjälper kriminell verksamhet och olagliga
  Människor tvingar de igenom trots många varningar.

  Det har gått från att vi inte visste eller vi var naiva
  Till
  Att politikerna har varit fullt medvetna om riskerna och inte naiva
  Utan fullt införstådda men ändå valt att plundra svenska folkets välfärd.

  De är många politiker som blivit snuskigt rika på flyktingarna rättigheter
  Och kriminaliteten har gjort att deras egna olagligheter och skumma affärer
  Inte syns.
  Politikerna har tagit bort de egna ansvaret i lagen.
  Alltså kan de agera hur kriminellt och omoraliskt men kan inte ställas till svars.

  Det är bara människor som tänker bryta mot lagen och göra skumma affärer
  Som tar bort ansvarstagandet.

  Politikerna är väldigt medvetna om vad de gjort och absolut inte naiva,
  De har bra kontakter med näringslivet och lobbisterna.
  Annars skulle de inte ge Illigala flyktingar asyl, så att skattebetalarna tvingas
  Betala rot och Rut.
  Alltså tvingas vi arbetare betala minst halva arbetskostnaden för rika företagare när
  De anställer Illigala människor.
  Arbetskraftsinvandringen som politikerna kallar det är lönedumping.
  De låter människor från andra länder med mycket mindre löner jobba här och
  Svenskarna blir utan jobb, eller tvingas också gå ner i lön.
  Skillnaden är bara att utländska arbetare får ändå en mycket bra lön plus barnbidrag som
  Vi arbetare tvingas betala.
  Och våra företagare får gratis arbetskraft samtidigt som de klagar på
  Kostnaderna som de lurat skattebetalarna på.

  Alltså politiker och företagare utnyttjar välfärden för sina egna fickor och invandrarna
  Använder de som ursäkt.
  Politikerna kan här och nu stoppa invandringen men då skulle de inte
  Kunna stjäla från folket så enkelt.

  Gillad av 1 person

 3. Ja, fy fan!
  Regering älskar ju andra människor mer än både svenskar och Sverige. Den är också underdånig och närmst kärleksfull mot FN. Nu får vi se om den ömheten består. FN vill att Sverige stoppar den omdebatterade nickelgruvan i Rönnbäck utanför Tärnaby. FN:s kommitté för avskaffande av rasdiskriminering uppmanar samtidigt Sverige att revidera lagstiftningen kring gruvdrift så att inga större industrietableringar i det samiska området tillåts utan samernas samtycke.
  Världens moraliska stormakt begår övergrepp mot ursprungsbefolkning och beter sig rasistiskt på hemmaplan. Så säger FN.

  Saken hanteras säkert så att regeringen förblir tyst och skickar 6 miljarder till FN som engångsmuta. Hoppas någon journalist vågar följa upp det här.

  Gillad av 1 person

 4. Malmö siktar på att bli Europas kulturhuvudstad. Visst blir ni glada?

  Firandet med fyrverkeri och smällare liksom glada eldar i Malmö startades kanske lite väl tidigt kan man dock tycka.

  Får jag föreslå en jättekopia av Kaban i Mekka på väl synlig plats? Löfven och Lööf och några till kan invigningstala och Morgan kan virvlande dansa runt tillsammans med andra män, kanske från alla politiska partiet utom SD?

  Gillad av 1 person

 5. Mmm,men vill man inte betala för svensk arbetskraft så har man öppnat för en marknad.Svenska jordgubbsodlare är bland de värsta till att efterfråga utländsk,billig arbetskraft på gränsen till slavarbete.Sedan begår dessa djävla kräk bestialiska brott som tex mordet på Lisa Holm eller mordet på Gert-Inge i Markaryd.Snåla djävla bönder som inte vill betala ordentliga svenska löner driver efterfrågan på pack från Öst.

  Gilla

  1. Men det skall sägas att detta med utländsk arbetskraft finns i många bransher.Stora svenska åkerier har underentrepenörer som förser dessa åkerier med utländska chaufförer.Byggbranschen är ytterligare en smutsig bransch där stora svenska byggföretag har underentrepenörer som anställer.Jag råkade för en tid sedan gå förbi ett bygge i Ystads innerstad och de språk som talades bland arbetarna var något öststatsspråk.Detta svineri med nästintill människohandel orsakar en massa problem i samhället.Dessa underbetalda arbetare måste ju försörja sig och då är det dieselstölder,inbrott och rekognocering för att senare komma hit och begå brott.Det krävs hårda tag och ffa en vilja från Svenska myndigheter.Motståndet från ffa högern mot några som helst inskränkningar i arbetskraftsinvandring är kompakt.Det är endast en stark vänsterregering som kan ta itu med detta.

   Gilla

   1. Du, det är vänstern som skapat detta du beskriver. Det vi bevittnar nu med förhandlingar om LAS mm är försöken att bryta makten hos facket. Det är facket som har allt intresse av att det ser ut som det gör. Det var länge sedan facket stod för något gott. De är ett imperium som bara värnar sig själva.

    Det du kallar högern vet man var man har. Där gäller stålarna och makten. Om M kommer med i nästa regering så säljer de ut allt gemensam så fort de bara får tillfälle. Systemet, brandkåren, statens skog och så vidare i all oändlighet. Det är ju för tusan S som gjorde skolan så bottenlöst dålig. Därefter är det ju S som tillät denna sjuka privatisering med statliga bidrag av skolor. S sitter ju sedan åratal och genomdriver borgerlig politik! Vakna upp ur den ideologiska slummern!

    Hoppet står till SD. De uttrycker de värderingar som S för många, många år sedan övergav. Vad uttrycker S och V? Det är ju helt galet det som de säger och verkställer, se Marias rader ovan. Ovanpå det allt det där genusskitet, om en man känner sig som en kvinna är han en kvinna även om han inte menstruerar. J K Rowlings (Harry Potter-författaren) skrev något sådant och hon blev på minuten hatad av en ylande hop dårar. Sånt har S släppt in och tillåter. De gör precis vad som helst bara de får ha makten.

    Om det varit någon heder i dem hade de avgått för många år sedan, tänkt till och debatterat hur makten skulle utövas, vad man skulle göra med den. Nu är S värre än den värsta hallick, man låter andra utnyttja ett helt folk.

    Just så komplicerat är den politiska tillvaron.

    Gilla

   2. Realist,jag är ingen vän av nuvarade form av facket MEN arbetsköparna måste ha en stark motpart och arbetarna en jämlik förhandlingsposition.Jodå,det är just högern som öppnat upp för denna globala människohandel eller som de själva det-arbetskraftsinvandring.Facket behövs verkligen och speciellt i dessa tider.

    Gilla

 6. Djävla regering som inte ser till att stifta lagar som ger rätt straff! Djävla domstolar som tolkar lagen så muslimvänligt de någonsin kan. Djävla partier som importerar dessa bestar och den religion som inte bara tillåter dem att bete sig så här, den uppmanar dem till det!

  Om du blir påkommen med Wilmas avskurna huvud i en väska i sovrummet och blod och markering av likhund i sängen, är det inte rätt uppenbart att den mannen ska åtminstone spärras in på livstid utan benådning. I stället kan han nu trixa med rättssystemet och tillåts dribbla med frågan om det kan bevisas om hon blev mördad eller ej. Bode han i usa och många andra länder och man hittade Wilmas avskurna huvud hos honom enligt ovan, vad tror ni domslutet skulle bli?

  Det här har ju pågått hur länge som helst och det är främst socialdemokratins och vänsterpartiet som är skuld till detta. I deras marxistiska fantasivärld finns inga onda människor, bara människor som blivit utsatta av onda arbetsgivare eller att samhället betett sig illa mot dem. I deras socialistiska fantasivärld där alla är lika blir alla människor snälla och goda av sig själva. Konsekvensanalyser kommer i den socialdemokratiska världen alltid fram till att det inte är fel på det socialdemokratin gör utan det är fel på andra. Så därför kommer människohandeln med import av muslimer att fortsätta länge än. Kolla hur det ser ut i länder där islam dominerar. Knappast trevligt om man säger så. Vi har det inte så trevligt här heller.

  Vi lever i inte i ett fritt samhälle längre. Vi har en regering, en politisk sfär som håller både folket och landet i strypkoppel. Oavsett vad som utspelar sig på gator och i Wilmas pojkväns sovrum tar regeringen (läs främst socialdemokratin) inte ansvar. I stället sätter man strypkoppel på människor, tystar all kritik, tar makten över media och alla annan information.

  Igår gick en samling av Sveriges toppekonomer ut och dömde ut regeringens Corona-strategi som skadlig för landets ekonomi. Det är väl en av få saker som blev bra med Corona, regeringen får berättigad kritik som de inte kan sopa bort. Alla döda äldre. Men självklart försöker man prata bort det, skylla ifrån sig. Som alltid. Det är alltid någon annans fel. Förmodligen de rasistiska svenskarnas.

  S kommer fortsätta på den inslagna vägen med denna människohandel. Det finns nu så många här som sätter press på S inför nästa val, gör som vi säger eller så röstar vi inte på er.
  Det och S uppfattning om vad en människa är och vem som har ansvaret för hur en människa beter sig och kan bete sig mot sina medmänniskor, de två sakerna kommer fortsätta påverka skitsituationen i Sverige.

  Gilla

 7. J Sibelius har födelsedag idag, han föddes för 150 år sedan. Han tyckte om makaronilåda. Sånt är ju ganska gott, men det krävs lingonsylt till.
  Någon riktig motsvarighet till Sibelius har Sverige inte kunnat frambringa. Finska folket har det inte heller lika djävligt som svenskarna har det.
  Det största militära slaget i Norden någonsin skedde på Karelska näste. 150 000 ryssar mot 50 000 finländare. Ryssarna tog visserligen Viborg men de besegrade inte finländarna.

  Sverige blev med hjälp av S, V m fl erövrat på några år utan motstånd från svenskarna. Om någon hade ropat på hjälp från försvaret hade det inte varit till någon nytta eftersom M och Rheinfeldt lade ner försvaret. Nu har vi visserligen polis men den måste vara snäll mot de utsatta. Bjuda på pizza och sådär. Inte vara stygg och skjuta en knivmördare i huvudet.

  Gillad av 2 personer

 8. Att företagen vill ha utländsk arbetskraft är för att politikerna ger dem
  Bidrag.
  Svenska företag vill inte anställa svenska folket med utbildning.
  När politiker gjort att migranter och illigala är billigare att anställa .
  Rot och Rut göder kriminella företag. Flera har fått brev från Skatteverket
  På arbetskostnaden på arbeten som ingen gjort.
  Det är moderaternas förtjänst. Skulle skydda mot svarta jobb.

  Ica sparkar arbetare och får nyanställd ungdomar och Afghanistanier
  Gratis.prao där de jobbar heltid för 3000 kr. ( Gratis för Ica)
  När ungdomarna varit där snart 2 år får de för få timmar
  så de tvingas säga upp sig.
  Ica tjänar många fler miljoner eftersom som vi skattebetalare betalar
  Lönerna.
  Hela politikerna systemet göder företagen och deras vänner politikerna.
  Medan folket blir plundrat.
  Corona ser politikerna till att företag och kändisar får miljonbelopp,
  Samtidigt som vanligt folk som förlorar jobb hamnar på kronofogden.
  Min vännina som jobbat i 40 år fick sparken då hon anmälde 3 Afghanistanier
  När de inte gått till brukare under tre dagar , men rapporterat de varit där.
  Hon har inte pengar till mat. Så jag skickade henne en julgåva så hon har mat under
  Jul.
  Att människor som jobbat hela sitt liv för Sverige behandlas som skit
  Medan parasiter från andra länder behandlas som välfärdens ägare.
  Gör en riktigt arg

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s