Dramatisk ökning av efterlysta jihadister i Tyskland

Efter en begäran från AfD:s parlamentariska grupp som besvarats av den tyska federala regeringen, offentliggjordes det totala antalet efterlysningar som registrerats i den tyska polisens informationssystem (INPOL-Z) per den 30 september 2020 och som uppgick till 174.100. Dessutom publicerades den 7 september 2020 totalt 7.163 öppna arresteringsordrar för 1.456 personer med politiskt motiverad bakgrund eller från utländska myndigheter i Schengens informationssystem (SIS II). Av dessa kunde 5.767 icke exekverade arresteringsorder tilldelas en ”religiös ideologi”.

Stephan Brandner, talesperson för AfD, sade att han var chockad över att se att antalet obekräftade arresteringsorder återigen ökar, särskilt inom religiös ideologi.
-”Jämfört med mars i år ökade antalet obekräftade arresteringsordrar inom området politiskt motiverad brottslighet med 333. Siffrorna är extremt oroande, särskilt med tanke på att de inkluderar 259 arresteringsorder för terroristbrott. Den federala regeringen är också medveten om 169 hot med en öppen arresteringsorder, där minst 165 av dem listats för ”religiös ideologi”. Siffrorna visar tydligt att ​​islamism i alla dess former är det största hotet mot vårt land och vår demokrati. Den som underskattar det och pumpar in mer och mer pengar i kampen mot högerextremism, medan andra extremister kan gå obemärkt förbi, bortser från det faktum att vi sitter på en tickande bomb.”

Det hade varit intressant att få ut dylika uppgifter i Sverige och det borde ligga i de partiers intressen som påstår sig vilja bekämpa islamismens utbredning i landet att lämna in en förfrågan om att få dessa siffror redovisade.

Men i ett land som inte ens lyckats få till skärpta krav för statsbidrag, trots att Säpo länge varnat för att statligt stöd till organisationer finansierar extremism, ska man nog inte ha för höga förhoppningar om att våra styrande faktiskt vill stoppa våldsbejakande extremism!

#canyouwalkthewalkorjusttalkthetalk

Dramatic increase in German arrest warrants for jihadists

4 reaktioner till “Dramatisk ökning av efterlysta jihadister i Tyskland

 1. Skillnaden mellan Tyskland och Sverige är att här lever jihadisterna som vem som, många har fått skyddad identitet, fått boende, socialbidrag och kan fortsätta att radikalisera sig inom olika moskéer. De sägs ifrån myndigheterna att de ska ha samtal med socialen, men vilken kompetens har de för att föra djupare förhör med dessa iskalla mördare, även om inte alla är iskalla mördare så är det iallafall inte speciellt friska i huvudet. Den enda hjälp jag kan se är att de ska återvända och ta sitt straff i respektive land där brotten har begåtts. För ska de rehabiliteras i Sverige så vet vi hur det går, kaffe o bullar, grilla korv eller så får de varsitt armband där de står att de att de ”inte ska mörda”. Här kan vi inte ens hitta de vi ska utvisa eller så har de inget pass sen finns ju alla politiska extremister som gör allt för att dessa jihadister ska stanna i vårt land.

  Gillad av 1 person

  1. Sverige är internationellt välkänt för att ge terrorister och andra kriminella på flykt undan rättvisan skydd och en fristad. Till Sverige flyr dom undan rättsväsendet i sina hemländer och skyddas som ”flyktingar” medan dom helt fritt kan fortsätta sin verksamhet att sprida propaganda, stödja, finansiera och planera terrorism och brott. Att övervaka dom kallar Sverige spioneri. Den Svenska statliga propagandaapparaten stöder dom helt öppen genom MSM och Public Service med falska snyfthistorier om etniska eller religiösa förföljelser och förtryck. Sjukare kan det inte bli.

   Gilla

 2. Jag ska ringa fru Merkel och berätta att de där efterlysta jihadisterna ju finns här! Här i Sverige! Jag menar, så de slipper leta!
  Tänk att de inte visste det! 😁🤶🏿

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s