Sju polispatruller och tio sårade efter barns gräl om chipspåse

I måndags blev några barn från två olika utländska storfamiljer oense om en påse chips i ett köpcentrum i staden Bielefeld i den tyska delstaten Nordrhein-Westfalen. Det började som ett vanligt gräl mellan barnen, men utvecklades till ett storslagsmål.

Vuxna i köpcentret försökte först medla mellan barnen och sedan separera dem, men det gav de snabb upp eftersom barnen använde sina mobiltelefoner för att tillkalla hjälp från fäder och äldre bröder. När familjemedlemmar strömmade till övergick det hela till ett massivt slagsmål mellan de två klanerna. När polisen anlände med sju patrullbilar för att avstyra bråket, kunde man konstatera att tio personer hade lätta skador.

Enligt uppgift ska de två klanerna ha varit i konflikt med varandra länge och uppenbarligen är konflikten så infekterad att till och med en påse chips kan leda till våldsamma sammandrabbningar.

Visst låter det absurt och skrattretande, men faktum är att klanernas konflikter – som de tar med sig till sina nya länder – blir en belastning för samhället i och med att det krävs såväl utryckningar av blåljuspersonal samt vård av skadade varje gång de drabbar samman, vare sig det är små incidenter som denna eller dödsskjutningar. Det är ett växande problem även i det svenska samhället, där vi redan identifierat flera kriminella klaner som hela tiden utökar sitt territorium.

Men vi förlitar oss i vanlig ordning på att de tre musketörerna Löfvén/Damberg/Johansson har kontroll på läget och kommer lösa det här på ett smidigt sätt inom kort! 🥴

https://www.rtl.de/cms/bielefeld-massenschlaegerei-wegen-einer-tuete-chips-polizei-rueckt-an-4659841.html?outputType=amp&__twitter_impression=true&s=09

6 reaktioner till “Sju polispatruller och tio sårade efter barns gräl om chipspåse

  1. Det nya spännande berikade Europa. Det är just sådana klaner som Kina har varit så framgångsrika i att demontera genom utbildning, detta i Xinjiang, Tibet och Inre Mongoliet. Det är den demonteringen och upplösning av klan-väldenas makt som klanhövdingarna så ilsket protesterar mot. Sedan får ni en helt annan propaganda historia serverad via lögnmedia i Sverige, som vanligt. Varför gör Sverige och Europa inget åt dessa klaner.

    Gilla

  2. De flesta har tvingat in sig till våra länder och de och
    Deras klaner är vidriga och har ingen mänsklighet i sig.
    De uppför som vildar.

    De skulle utvisas allihopa direkt.
    Se dem som vildar och de är inget annat än hot för samhället.

    Läste hur Gothia cup användes till att folk från Uganda köpte sig
    Platser i laget för att ta in folk olaglig.många spelare med många
    Namn och hundra tals likör i bedrägerier d dessa sedan sökt asyl som
    Syrier.
    De är inget annat in brottslingarna.
    Migrationsverket , poliser i,politiker
    Agerar inte att hundratal människor söker asyl efter en fotboll turnering varje år.

    Vi har inte bett dem komma och vi är inte skyldiga att vila dem.
    Det är bara mp som fått massa röster genom att släpa in extrister.

    Fick idag prata med en kille som berättade att hans kusin körde cykel
    Genom en viadukt. Utländska killar stod där och väntade och slog ner henne
    Sparkade henne i huvudet. Hon log på sjukhuset 3 mån.
    Vem som helst kan bli nedslagen var som helst.
    Det är bara att hyra ett flygplan och flyga genom deras hemländer och
    Slänga ut dem med fallskärm.

    Det är mycket bättre än att de stannar här och mycket biligare

    Gillad av 1 person

    1. Vi kanske bör tänka på, och påpeka, att de du talar om, ”klaner är vidriga och har ingen mänsklighet”, är avfällingar i sina egna länder, det är därför dom kommer till Sverige. Dom är ofta eller som regel inte representativa för sin hemländer.

      Gilla

Lämna en kommentar