Det nya våldsamma Sverige levererar återigen medan vi tiger still

Det har varit ännu en våldsam kväll och natt i konungariket Sverige där man lyckats få med det mesta av de terrorhandlingar som vi vanliga medborgare tvingas leva med numera – dödsskjutning, väpnade rån, våldtäkt av flicka och skjutning in i bostad – det fattas bara explosioner, knivhuggningar och grov misshandel så är cirkeln komplett, men listan kommer säkert fyllas på under förmiddagen.

Detta är vad våra styrande tycks se som något vi ska acceptera i det nya Sverige eftersom de som håller i styrspakarna – i synnerhet justitieminister Morgan Johansson – inte lyckas upprätthålla tryggheten i landet utan stryker grovt kriminella individer medhårs, medan vi får bekosta hela kalaset. Vi gör det dessutom utan att knorra det minsta, ty vi är det kuvade folket som har accepterat det här som vår lott här i livet till politikernas stora glädje och nu överlämnar vi lotten till våra barn medan vi rycker på axlarna åt eländet!

#onlyinsweden

#väljarnaharocksåettansvar

Bildkälla: Aftonbladet

9 reaktioner till “Det nya våldsamma Sverige levererar återigen medan vi tiger still

 1. Med tanke på att väljarmajoriteten möjliggjort detta så förtjänar vi kanske inget annat öde…
  Känns dock skönt för egen del att veta att man har rent samvete och och inte bidraget till förstörelsen av landet vi ärvde av våra förfäder.
  Ekonomiskt oberoende=✈️

  Gillad av 1 person

 2. Men, men …jag tittar på brottens klockslag. Ska man vara ute så sent efter mörkrets infall? Har inte folk begripit att man springer hem från jobbet, drar ner gardinerna, låser dörren med dubbla lås och hoppas att ingen spränger bostaden utifrån. Man gör bäst att inte vara alltför nära fönster. Och vem är så dum att de låter barnen gå ensam från skolan eller att vara i en lekpark?
  Lär er!

  Gillad av 1 person

 3. Ingen tycks märka att Morgan Johansson inte bara är justitieminister utan även migrationsminister och han är för en bred och massiv invandring till Sverige för det medverkar till berikning och mångfald är styrka. Så när hans idealsamhälle av mångkulturen krackelerar så kan han ju inte ge sig på sina skyddslingar för det skulle vara förödande för både hans egen självbild och det mångkulturella paradis han drömmer om och han likt andra demagoger (pol pot, Mao etc) tror ju fullt och fast uppriktigt att drömmen verkligen kan bli sann. Därför tonar han ner kriminaliteten och umgås gladeligen med muslimska företrädare eftersom de utgör en viktig hörnsten i hans mångkulturella bygge.

  Gillad av 2 personer

 4. När muslimen Akilov i Allahs namn mördade och lemlästade människor här i Stockholm fick polisen en stark uppskattning från allmänheten. Vi gav hyllningar, blommor, polisen fick kramar och tack för insatsen att stoppa denna mördare.
  Sedan dess har tillståndet blivit sådant att tom riksdagsledamöter attackerar polisen verbalt. Vad som händer i de ockuperade områdena om polis, ambulans eller brandkår vågar närma sig det vet vi.

  Nästan alla nyheter varje dag handlar om konsekvenserna av införseln av islam. Polis och nästan alla myndigheter får ägna otroligt mycket kraft och tid åt att ta hand allt helvete dessa människor utför i Sverige.

  Det hade varit bra om vi haft ett fungerande totalförsvar och ett fungerande, välutrustat och välövat försvar. De hade kunnat kliva in stoppat mycket av våldet, plundringen av välfärdssystemen och attackerna på kvinnor.

  Tänk om vår justitieminister hade sett till att polis och nationella insatsstyrkan fick använda skarpt våld oavsett om förövaren avled eller bara skadades mycket tidigare (avlossa vapen mot förövare efter en varning i form av skott i luften)……då skulle medborgarna kunnat känna sig lite tryggare.Mördarna skulle rentav få lite respekt för polisen om de möttes av en skur av kulor mot dem själva. Vi skulle rentav ha känt aningen förtroende för regeringen. Tänk om Löfven i morgon på presskonferens säger att ”nu sätter vi totalstopp för immigrationen, tillståndet i landet kräver det”.

  Inget av detta kommer förstås att ske. Inflödet fortsätter liksom plundringen av Sverige.

  Men det arbetas sedan några år på att försöka hitta formerna för hur vårt totalförsvar ska byggas upp igen. Var pengarna ska tas ifrån är obekant för alla inblandade. Hittills har världens så kallade utsatta prioriterats. I praktiken har det betytt att SIDA bidragit till att hjälpa despoter och hänsynslösa politiker att behålla makten. Sverige kommer ju och tar hand om skiten och då behöver de inte.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s