32.574 migranter som fått avslag på asylansökan försvann puts väck

Den grekiska migrationsministern Notis Mitarakis medgav i går att man inte vet var 32.574 migranter som fått avslag på sin asylansökan befinner sig och man vet inte vad de företog sig efter att de mottog beskedet.

Ett bidragande problem är att Turkiet sedan den 10 mars i år vägrar ta emot återvändande migranter på grund av coronaviruset, trots att det ingår i migrationsavtalet som Turkiet ingått med EU.

Mitarakis påpekade också att många av dessa försvunna migranter befinner sig illegalt i Grekland och att flera troligen slunkit in i den Europeiska Unionen

Så bra med ett välfungerande gränsskydd för Turkiet, men vi själva verkar inte ha varken säkra gränser eller fungerande rutiner kring asylhantering inom EU. Man vill inte veta hur många illegala migranter som årligen slinker över de yttre gränserna.

För att inte tala om Sverige, där vi har över 100.000 illegala migranter som vi inte orkar varken lokalisera eller deportera. Men Stefan Löfvén, som tidigare slagit fast att hans Europa inte bygger några murar, borde känna sig helnöjd!

#vigillarintefegapolitiker

#oneunionwithoutborders

https://www.ekathimerini.com/259110/article/ekathimerini/news/whereabouts-of-32000-migrants-remains-unknown

6 reaktioner till “32.574 migranter som fått avslag på asylansökan försvann puts väck

 1. Säkert på väg till Pajaslandet Absurdistan.
  Antar att vi fortsätter betala Turkiet trots att de inte uppfyller sin del av avtalet.
  Vi i väst ju oerhört naiva och lättlurade.

  Gillad av 1 person

  1. Turkarna väljer den extrema islamismens beskyddare, så låt dem ha exakt det … i Turkiet! Skicka alla religiösa turkar dit så att de får ha sitt lilla myspys där! Är turkarna, likt Mustafa Kemal Atatürk, d.v.s.ateister, eller tillhör andra kompatibla minoriteter som har drabbats av eländet, så ge dem ev. asyl via ambassader i utlandet! Vid gränsen ska det vara totalstopp och passtvång, anser jag.

   Gillad av 1 person

 2. Det måste vara flera hundra tusentals illigala i Sverige det är ju fler än
  Svenskar på många ställen.
  En journalister beskriver det som när man åker i stan så kan man inte avgöra
  Var i Mellanöstern man är.
  Invandrar företag i Göteborg har importerat illigal arbetskraft i 30 år utan arbetsvisum
  , sen kommer de hit och bor utanför samhället. Jobbar svart.
  Gör företagarna rika och Svenska skattebetalarna fattiga för de får gratis sjukvård
  och barnen går i skolan. Vissa har blivit utvisade men kommit tillbaka flera gånger.
  Det finns de som är för flyktingarna och mot. varför vinner för alltid när majoriteten är emot.
  I Sverige och EU är den stora frågan.
  Folkomröstning är vårt ända hopp.

  Gilla

  1. Fast den kommer inte gå rätt till och majoriteten kommer rösta på de vanliga klåparpartierna så inget förändras. Vårt enda hopp är folkresning skulle jag vilja påstå och det lär inte ske eftersom svenskarna är för fega.

   Gilla

   1. Att rösta är meningslöst. Det är inte bindande varken i riksdagsval eller folkomröstningar. Idag är det MP, ett litet udda minoritetsparti, som i verkligheten kontrollerar immigrationen, och därmed även våldet, kriminaliteten, mord, brott, osv. Ingen röstade för det, med det är vad alla fick. Folkomröstningar är svåra att få till stånd, och inte bindande. Sedan har vi det faktum att det går att styra hur folk röstar, metoder vilka nazisterna utvecklade 1933, metoder som är i fullt bruk idag. Dels genom indoktrinering, vilket bara flödar i svenska de facto statligt kontrollerade media vilken staten finansierar, dels går det att köpa röster genom bidrag och förmåner, som företräde till bostäder och jobb, vilket vi vet sker hela tiden. Andra sätt att styra rösterna är genom att tillämpa metoder som rasiststämpeln, drev och förföljelser, och med att etablera ideologiska axiom som allas lika värde, jämlikhet, utjämningspolitik, osv. Sedan har vi det intensiva övervakningssamhället, datalagringsdirektivet, och åsiktsgranskare som Näthatsgranskaren. Det blir ett system av diktatur som är mycket svårt att knäcka.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s