Islamister frodas både i Tyskland och Sverige – förutom att de utgör ett hot så är de även svåra att utvisa

Tyskland är ett av de länder som terroristorganisationer har som målspektrum, särskilt Islamiska staten och Al-Qaida. Just nu bor det över 1.100 islamister i landet.

Enligt inrikesministeriet bor det för närvarande 619 personer i Tyskland som av säkerhetsmyndigheterna klassificeras som ”islamistiska hot” och dessutom var det i början av oktober 513 personer som räknades som ”relevanta” i detta sammanhang.

I tisdags greps en man från Syrien som av myndigheterna klassificeras som en känd islamist. Han misstänks ha knivhuggit en man i på gatan i Dresden i början av oktober. Trots att förövaren stämplats som ett hot, hade han släppts ur förvar bara fem dagar före attacken. Problemet är dock att mannen inte går att utvisa eftersom Syrien för närvarande är det enda land som har ett fullständigt förbud mot utvisning i Tyskland.

Baden-Württembergs inrikesminister Thomas Strobl (CDU) menar att ett partiellt upphävande av detta förbud skulle vara en klar vinst i säkerhet för landet.
-”De allra flesta människor i vårt land – jag är förresten en av dem – förstår inte varför mördare och brottslingar som begår fruktansvärda brott inte ska deporteras till säkra områden i Syrien.”

Strobls kollega i Nordrhein-Westfalen, Herbert Reul (CDU), hävdade att lagligt dömda allvarliga brottslingar har förverkat sin rätt att stanna i Tyskland, särskilt om de vill störta den fria och demokratiska grundordningen.

Hur många islamister bor det för närvarande i Sverige och borde inte dessa frågor diskuteras mer? Sedan sex radikala islamisters deportering stoppades förra hösten och de släpptes fria, då det fanns hinder mot att verkställa utvisningsbeslutet eftersom männen riskerade förföljelse i sina hemländer, har det inte yppats mycket i ämnet hur Sverige hanterar islamister.

Det enda vi medborgare hör både vad gäller islamister som klassificeras som ett hot mot rikets säkerhet och såväl dömda kriminella individer som saknar svenskt medborgarskap, är att det inte går att utvisa dem på grund av diverse förmildrande omständigheter eller att mottagarlandet inte vill ta emot de utvisade personerna. Det heter att man ”jobbar på det”. Ingen driver heller frågan om att kunna dra in medborgarskap för personer som begått allvarliga brott inom x antal år från att medborgarskapet utfärdades, så att även dessa kan deporteras.

I går kunde man för övrigt läsa att flera tusen av de flyktingar som kom till Sverige 2015 och som fått avslag på sina asylansökningar inte lämnat landet. Ingen vet de facto hur många människor som lever i Sverige utan tillstånd, men en sak är klar – gruppen växer för varje år.

Trots att den höga och okontrollerade invandringen till Sverige genererat så negativa samt kostsamma konsekvenser för samhället, där den ökade islamismen och utbredda kriminaliteten bara är ett av alla problem, så ska vi ändå fortsätta med samma galna migrationspolitik signerad den rödgröna regeringen samt dess knähundspartier så att ännu fler kan strömma in i landet. Det är verkligen inte klokt och man undrar varför ingen drar i nödbromsen!

#locketpå

#onlyinsweden

https://www.welt.de/politik/deutschland/article218520486/Extremismus-Mehr-als-1100-gefaehrliche-Islamisten-in-Deutschland.html

10 reaktioner till “Islamister frodas både i Tyskland och Sverige – förutom att de utgör ett hot så är de även svåra att utvisa

  1. Eftersom ingen vet och ingen verkar vilja veta hur det ser ut i Sverige när det gäller radikala muslimer, IS-krigare, andra personer som stödjer IS och andra radikala rörelser inom Islam blir man blir rädd. Man undrar vad som behöver hända innan det händer något, hos oss får återvändarna från IS skyddad identitet, eget boende och samtal med en tant från socialen. Det finns inga officiella siffror på hur många som har kommit tillbaka från IS eller hur många radikala islamister det finns i Sverige, men hur skulle de kunna veta det när det inte vet någonting om nåt. Det finns de som tror att det finns mellan 200 till ett par tusen män men som sagt ingen vet, ingen vet ju heller hur många som är kvar i Sverige efter det att de har blivit utvisade.
    Lek med tanken att 50-60 islamister hade med vapen tagit över centrum i en stad ex Göteborg eller Malmö, hur många poliser eller militärer hade viljat gå in där för att ta tillbaka centrum? Hade de vågat offrat sig för Sverige?Är de IS soldater med vana att kriga i en urban miljö med närstrider, IED:s, minerade områden och självmordsbombare så har de ett övertag som heter duga, detta är en realistisk tanke detta kan mycket väl hända.

    Gillad av 1 person

  2. Det är inte svårt att förstå varför det inte blir en folkräkning i Sverige. Om man skulle medge att behovet finns är ”man” självklart medveten om att strålkastarljuset riktas på alla de som uppehåller sig här illegalt. Det pågår en strid ström av människor in och ut ur Sverige vars syften med besöket ofta är illegala och brottsliga.

    Om en person vistas här och det inte går att direkt fastställa identiteten bäddar detta självfallet för kriminalitet. Förslag om utökade befogenheter att kontrollera identitet via fingeravtryck mm är på remiss. Ännu idag får polisen bara säga ”hej, hej” till en utlänning med oklar identitet. Polisen får idag ännu inte ta fingeravtryck mm. Ännu idag är det så att om personen säger att han/hon/hen riskerar tortyr och annan kränkande behandling och inte vill åka tillbaka så blir personen kvar här och polisen och svenska folket står där med lång näsa.

    Det blir direkt löjligt när debattörer anför höga kostnader för en folkräkning som skäl att inte genomföra den. Folkräkningar har genomförts med jämna mellanrum och har tjänat ett flertal självklara och goda syften. Det är av ideologiska skäl som en folkräkning nu inte genomförs. Säkert är det många i PK-etablissemanget som skulle skrika att det är diskriminering om folkräkning beslutades. Sådan kommer behövas och kommer genomföras så småningom. En folkräkning skulle bli ännu ett tydligt bevis på vad som skett i Sverige, den skulle smälla högre och smällen skulle pågå i många år. Därför stretar man emot fastän behovet är stort för att kunna planera div ”infrastruktur” mm mm i Sverige.

    Vid en folkräkning skulle självklart varje individ med oklar identitet fotograferas med modern kamera med ansiktsigenkänning (öron numer också), fingeravtryck tas liksom DNA-prov. Övrigt är självklart fakta kring födelseår, ort, boendeadress osv osv.

    Gillad av 2 personer

  3. Hej.

    De är tvärtom mycket lätta att utvisa (det heter f.ö. muslim, inte islamist; du skulle knappast skriva ”nazistist” för att skilja på olika sorters nazister, eller hur?).

    Har personen kommit som flykting, och besökt hemlandet? Då saknar personen flyktingskäl och kan berövas på medborgaskap, PUT och TUT och utvisas helt i enlighet med gällande flyktingkonvention. Konstrar hemlandet puttar man helt enkelt av personen på flygplatsen, och drar in allt ev. bistånd o.d. på fem år, och meddelar att för varje gång man konstrar förlängs denna period med fem år till.

    Har personen begått brott, kan man lagligen dra in medborgarskap et c. enligt ovan.

    Dessutom, som exemplet med Rasmus Paludan visat, kan och får svensk polis och åklagare neka personer inresa trots svenskt medborgarskap. Det enda som behövs är att polis o/e åklagare bedömer att personen kommer vålla oreda, uppståndelse eller liknande.

    Och det där med brott: HMF-lagen som den kallas kan med fördel användas mot imamer o.d. När (inte om, när) någon av dessa predikar död åt homosexuella, eller apostater, eller judar eller någon annan så har person också brutit mot HMF-lagen. Religionsfriheten medger inget skydd från denna.

    Det är viljan det hänger på. Moderater, socialdemokrater, och övriga /vill/ inte sätta hårt mot och kasta ut muslimer ur Sverige.

    Vill man inte, kan man inte.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Gilla

      1. Allting är relativt tompas11 och i denna smutsiga tid är allt rent och fint radikalt som tex begränsning av abort,förbjuda öppen homosexualitet.Två exempel som betraktas som radikala.

        Gilla

  4. Det var inte en flyktingkris, jag tror det var en planerad invasion.
    Muslimerna har sagt att de ska ta över världen.
    Sverige underlättar och finansera deras krig.
    Om det var Putins verk eller muslimernas spelar ingen roll
    svenska politiker är så naiva och ökar bara bidragen till inkräktarna.

    Gilla

Lämna en kommentar