Storbritannien på väg att införa hårdare regler för kriminella EU-medborgare

Det här lagförslaget som i dag presenteras i det brittiska parlamentet, om att införa hårdare regler för EU-medborgare med brottsregister och bland annat förbjuda den som dömts till minst ett års fängelse att få komma in i landet, är utmärkt. Det är något som Storbritannien kan genomföra tack vare Brexit, eftersom de från och med nästa år inte längre berörs av EU:s regler om fri rörlighet.

Det här är ännu en sak som talar för att även Sverige borde lämna EU – vi har nämligen mycket god erfarenhet av konsekvenserna som uppstår när man låter farliga utländska kriminella ta över gatorna. Men så länge inget riksdagsparti nyktrar till och börjar driva frågan om Swexit så sitter vi fast i den extremt kostsamma diktaturen som inte gynnar någon annan än de som styr skutan.

#swexit

Källa: Aftonbladet

4 reaktioner till “Storbritannien på väg att införa hårdare regler för kriminella EU-medborgare

 1. Ja, se där en fördel med att ett land självt får bestämma över vilka som släpps in. Men så har ju Storbritannien till skillnad från Sverige en regering som vill både landet och folket väl.
  De stackars utsatta som, trots grov kriminalitet, inte släpps in i Storbritannien ska inte ge upp hoppet! Hör av er till vår justitieminister M Johansson och några partier som heter Miljöpartiet och Vänsterpartiet så ordnar de uppehållstillstånd, bostad och försörjning!
  (Båda partierna sägs överväga att byta namn till Miljöpartiet Muslimerna, båda har ju grön flagga, och Vänstermuslimerna. Morgan sägs mysa vid blotta tanken att Sverige ska bli ännu mer mångkriminellt).

  Gillad av 1 person

 2. Den var väl fin, målet var mångkulturellt och det uppnåddes. Men vi fick också ett mångkriminellt samhälle vilket man skålar för i många kretsar.

  Gillad av 2 personer

 3. @Realist skriver:
  ”Men så har ju Storbritannien till skillnad från Sverige en regering som vill både landet och folket väl.”
  Detta var verkligen en sanning med stark modifikation, d.v.s. en ren lögn.
  ”Storbritannien har fått en allt mer islamisk inramning. 100 officiella shariadomstolar är aktiva i huvudstaden och hundratals nya moskéer har etablerats, enligt en saudisk tidning.”
  ”Detta parallella rättssystem kan existera på grund av en lagteknisk öppning i det brittiska systemet, The British Arbitration Act och systemet med en Alternative Dispute Resolution.”
  ”– London är mer muslimskt än många muslimska länder sammantagna, säger en islamisk imam till tidningen.”
  https://samtiden.nu/2018/10/det-muslimska-london-423-nya-moskeer-och-100-shariadomstolar/
  Redan 2010 skrev Sydsvenskan:
  ”Sharia är på intåg i Storbritannien, delvis med statens goda minne. – Shariadomstolar diskriminerar kvinnor och hjälper till att främja terrorism.”
  https://www.sydsvenskan.se/2010-06-21/islamiska-domstolar-vanligare-i-storbritannien
  Någon som tror att det är mindre av ovanstående idag?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s