Svenska folket verkar missnöjda med landets styrande politiker

Enligt Aftonbladets undersökning bland de som sett partiledardebatten så ”vann” Jonas Sjöstedt (V) debatten, som menar att han tror att folket gillar anställningstrygghet. Men tar man en närmare titt på betygsskalan så inser man omgående att det inte finns någon egentlig vinnare eftersom ingen av partiledarna fick bra betyg – ”varken bra eller dåligt” är det högsta betyget som delats ut, vilket säger en hel del. Expressens undersökning visar ungefär samma resultat.

Det är uppenbart att en stor del av svenska folket är missnöjda med de styrande politikerna i Sverige och jag är inte ensam om att ifrågasätta om det överhuvudtaget finns någon opposition fortfarande.

Folket väljer sina företrädare som ska agera som folkets röst i maktens korridorer, men när det inte blir bättre än så här är det inte mycket att hänga i julgranen. Många väljare går och hoppas på valet 2022 när man tror att det äntligen vänder, men hur i hela friden ska vi få ordning på Sverige med dessa klåpare vid rodret som inget har förstått, eller inte har kurage nog att säga som det är?! 🤔🙈

#inmednyttblod

Källa: Aftonbladet

6 reaktioner till “Svenska folket verkar missnöjda med landets styrande politiker

 1. Jag tyckte att Ebba Busch och Jimmie Åkesson skötte sig bäst. Synd att inte Jimmie tog den där repliken om knarket först. Den är en vinnare, den som pratar om knarket i kombination med kriminaliteten fram till valet 2022 kommer att ha folkets öra, tror jag.

  Gillad av 1 person

 2. Det var en unken, tråkig och rejält trist teaterföreställning. Vem regisserade och betalade detta teaterstycke? Manus kunde de ju från början så någon författare behövdes inte. Riktigt amatörmässig, långt, långt under Mellonivå. Och, då är Mello enligt mitt tyckande riktigt rejält tråkigt och förutsägbart.

  Undrar vad dagen bjuder på? Några våldtäkter, några sprängningar och så några hundra nya miljoner borttrollade i assistansersättningen? Vad mer?

  Gillad av 2 personer

 3. Jag fick inte vara med i debatten, tyvärr. Jag hade tagit upp frågan om Svexit p.g.a. den höga arbetslösheten, samt att vi efter ett Svexit måste dela på jobben. Det där missade givetvis alla de där EU-vurmarna och det missade förvånansvärt nog även Sjöstedt. Riktigt dåligt av honom, anser jag.

  Att det går dåligt för tokliberaler och bombliberaler är inte heller svårt att förstå. Två av kvinnorna är relativt attraktiva, men de behöver helt klart ordentligt med smisk, men de fick inget riktigt smisk, för i studion fanns ingen individ med ryggrad som gav dem smisket som de förtjänar.

  Åkesson var väl hyfsad för sitt parti, men inte heller han var någon höjdare, men kan gamla moderater någonsin bli höjdare? Ytterst tveksamt. Det man kan förvänta sig är väl att SD kommer gå i hop med Moderaterna och föra ännu mer tokliberal bombliberal politik och hurra för USA:s och Israels krigsförbrytelser… som vanligt…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s