Kom an kom an pirater med era bomber och granater och farliga pistoler med krut och kulor i

Alla minns väl den populära barnsången med Pippi Långstrump och visst kan texten i viss mån appliceras på dagens Sverige. Vissa delar av texten kan vi dock stryka för här får inga banditer ”tji” och här kommer varken hjältar eller poliser till undsättning, så här sitter vi rejält på pottkanten med ett folk som knappt vågar gå ut längre när det är mörkt medan politikerna upprepar sina klyschor som för allt fler bara framstår som tomma ord.

”Det är fruktansvärt” hör man allt oftare från medborgare som på olika sätt drabbas av den grova kriminaliteten. Det är skamligt att det enda våra styrande gör är att bygga luftslott utan att bli ifrågasatta varför man inte tar sitt förbannade ansvar och gör mer.

Det senaste dygnet har i vanlig ordning varit späckat med diverse skottlossningar och mordförsök samt så klart nya bilbränder. I går kväll brann det exempelvis en bil med batteri i centrala Svedala, varför alla i området uppmanades att gå inomhus och stänga dörrar, fönster samt ventilation. Explosioner är också standard numera och i går kväll var det boende i en fastighet i Bromsten som fick sin beskärda del av ”buset” när en handgranat exploderade i anslutning till huset.

Jodå, det händer alltid något i det nya Sverige. Jag undrar vad den kära Astrid Lindgren hade tyckt om att det trygga och fantastiska Sverige förvandlats till en krigszon där folkvalda politiker helt glömt bort sin uppgift?!

#detnyasverige

Källa: Aftonbladet

7 reaktioner till “Kom an kom an pirater med era bomber och granater och farliga pistoler med krut och kulor i

 1. En bil brann i Svedala. Batteribil tydligen. Det ansågs så farligt att vi som tittade på SvT i resten av Sverige också fick veta det. Varför frågar jag mig?

  Gilla

 2. Tja, man tog pengar frän tex militären & lade på import av utländsk dito..
  Så det kan bli… & alla j.vla politruker sjöng i samma kör.
  Varför??

  Skolsabotören major Björklund drog till Italien, efter uträttat värv, & är lika skattefinansierad där som här…
  Häpp!!

  PS Hoppas man går till botten med Estoniahistorian & att nåt verkligen händer.
  Hur många politruker är ev insyltade i denna härva??
  Ni fattar”scoopet”, va?

  Mvh Per

  Gilla

 3. Man sade att Sverige inte ska ha några gränser. På fullt allvar diskuterades i SR P1 om behov av den svenska flaggan fanns överhuvudtaget. Den betydde ju egentligen inte något alls och symboliserade i själva verket förtryck. I panelen sades att den var obehövlig och inte stod för någonting. Programmet finns att lyssna på.

  Världen var allt och Sverige inget, ja Sverige var rentav uselt. Speciellt de vita svenskarna var usla och väldigt, väldigt rasistiska och transfobiska. Så när gräns och tull och inte ens flagga fanns längre skrev socialdemokraterna skrev avtal med islam. Världen skulle komma till Sverige. Glada, välutbildade och företagsamma människor.
  Bildt talade om stora världen och förde in oss i EU. Sen kom en lång rad ledare som återigen klargjorde sade att det inte finns något ”svenskt”. Och om det fanns så var det betydelselöst och i många avseenden rasistiskt. Se bara på Linné, denne rasistiske mångfaldshatare. Hur understod han sig!?!

  Det fanns plötsligt inte någon svensk historia knappt, inget viktigt hade utspelat sig. Framtiden knackade på dörren.

  Plötsligt hade centerpartiet tagit av sig folkdräkterna, gömt de svenska fanorna och centerns ungdomsförbund ville ha totalt fri invandring. Man ville tillåta incest och nekrofili. Våldtäkt blev något en kvinna ”tog illa vid sig av”. Miljöpartiet fortsatte som de gjort ända sedan starten, man gjorde vad som helst för att få och behålla makten. Flest röster vanns på att tillsammans med centern och socialdemokraterna börja folkutbytet på allvar.

  Program gjordes i SR P1 om ”det muslimska inflytandet på vikingadräkten” (det finns att lyssna på). Många hängivna lärare upprepade sådant och lade till något litet extra som de själva ansåg viktigt. Historieämnet blev däremot oviktigt, ja rentav obehövligt. Sveriges eventuella historia var ju betydelselös i alla händelser. Viktigare var då att eleverna fick kunskap om hur rasistiska och transfobiska deras föräldrar var. Sådan information bedömdes också som allra viktigast för alla nyanlända små Ahmeds och Fatimor att ta till sig. Endast så skulle de ivriga och begåvade eleverna rätt kunna förstå det nya, gränslösa Sverige, deras nya hemland som de skulle ta över.

  Föraktet för bildning blev också allt större, det var rentav en förutsättning för alltihop. Om folket inte fick veta att Sverige har en historia skulle det gå mycket lättare att föra in alla nya, fina tanker.

  Föraktet för vad generationer åstadkommit blev enormt. Föraktet för Astrid Lindgren, för Sven-Ingvars med den fantastiske Sven-Erik Magnusson blev ännu större. Något lite kunde kultureliten nådigt erkänna att texten till Anita var skriven av en poet och i sig ganska bra. Men den texten var ju alltför ekivok, i varje fall för de nya människorna och deras syn på världen. Dessutom hamnade ju poeten få sinnessjukhus.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s