I Sverige gläds vi åt att kommuner går med vinst tack vare bidrag

Tragiskt att se hur landets bidragsberoende lyfts fram som något positivt, som till exempel här i Ystad där lokaltidningen använder termer som ”vinst”, ”plus” och ”tack vare”. Man kungör stolt att kommunens ekonomi har stärkts med 65 miljoner kronor på bara fem månader, men det är inte tack vare kloka investeringar eller ansvarsfull politik, istället är det en vinst som enligt kommunalrådet Kristina Bendz (M) beror på de statliga coronabidragen.

Att Sverige lånat miljarder för att kunna betala ut bidrag samt fortsätter låna miljarder för att hålla skutan flytande är tydligen irrelevant i sammanhanget och det är tydligt att vi medborgare förväntas glädja oss över att landet går runt tack vare bidrag som baseras på lånade pengar istället för att vara ett självförsörjande land.

Värre lär det bli framöver med tanke på att det redan är för få personer i Sverige som arbetar och EU ska ha sin del av kakan samtidigt som den oerhört kostsamma migrationspolitiken och det sjuka bidragssystemet ska fortsätta, men sådant pratar man inte högt om i Rosenbad utan det viktigaste just nu är att invagga svenska folket i en falsk trygghet så att de belånar sig ytterligare samt konsumerar mer!

#närsprickerbubblan

Källa: YA

14 reaktioner till “I Sverige gläds vi åt att kommuner går med vinst tack vare bidrag

  1. Att detta är möjligt beror på att det i hela myndighets-Sverige, överallt, finns vänsterfascister som vill ha ett annat Sverige. De hatar Sverige, de hatar gränser, de hatar vita och ser det som sin uppgift att förändra Sverige i grunden.
    Dessa människor, det är samma sorts individer som under nazi-tiden pekade på judarna med kulsprutepistoler och tvingade in dem i tågvagnarna. Det är samma sorts människor som var markpersonalen överallt och som efteråt kunde säga ”vi lydde bara order”. Utan dem hade det inte kunnat ske.

    I Sverige har de också lyckats. Här blir det inte några rättegångar där de hålls ansvariga.
    Lär er känna igen vilka de är.

    Gillad av 1 person

  2. Det är minsann rätt många företagare bland alla de ”flyktingar” vi har i Sverige som snor åt sig pengarna. Det är ju mer än välkänt hur klanerna framgångsrikt t ex utnyttjat återbetalning av moms som aldrig betalats in. Det rör sig om miljardbelopp.

    För 6 år sedan arbetade en god vän på Försäkringskassan. By the way, försäkringskassan ska man inte skälla på, de lyder bara regimens order. Om inte, se vad som hände med Begler. Än idag förföljs hon av regimen.

    Alltnog, vännen skulle granska s k LUH som gällde handikappade muslimska barn med assistans dygnet runt. Det måste ju varje år bedömas hur tillståndet är. Han upptäckte så småningom via kontakter med Försäkringskassans s k ”fuskgrupp” att det var satt i system att det importerades handikappade muslimska barn. Han misstänkte tom att en familj i t ex Somalia betalade för att deras handikappade barn skulle bli fört till Sverige. Här blev barnet plötslig ett av många barn i en storfamilj. Inga DNA-test utfördes. Därefter skedde det som är mer än välbelagt att assistansbolag ägda av muslimer utverkade assistenter dygnet runt. Fuskscheman lades upp osv osv. FK har i flera rättegångar kunnat fälla sådana assistansbolag. Det rör sig om många miljarder. Kompisen rapporterade till ledningen, fuskgruppen lades ner och kompisen flyttades till andra arbetsuppgifter. Orderna kom uppifrån och kunde spåras till regimen.

    Så, var helt viss om att de upplånade pengarna går till muslimska organisationer, skolor, dagis, frisörer och allehanda fake-företag. Självklart till svenska företag också, men dem har Skatteverket ju bättre koll på. De är dessutom inte oberörbara vilket de muslimska motsvarigheterna är.

    Gillad av 1 person

    1. Du,för att inte nämna alla handikappade barn som importeras med syfte att sno åt sig assistansersättning.Det är så djävla sjukt.Ja jag har tystnadsplikt annars skulle jag kunna skriva en roman tjockare än Dostojevskis Brott och Straff.

      Gillad av 1 person

  3. Apropå det jag skriver om pengar till islam, se bara den där vidriga Özz Nujen. Han har krävt och fått Corona-pengar av staten utan att behöva lyfta ett finger. På Gotland har han flera fastigheter. Där svartjobbade kompisen Akilov, kanske de pengarna gick till förberedelser för terrordådet?
    Nujen är en oerhört fräck jävel som har regimens och alla vänsterfascisters beskydd. Om han skulle dömas och sedan utvisas för samröre med terroristen Akilov (vilket skulle ske i USA t ex) så var viss om att Elin Ersson och några likasinnade våldsverkare skulle dyka upp och gråtande försöka stoppa det flyget.

    Gillad av 2 personer

  4. Då har Ystad råd att ge skolbarnen och de äldre bättre mat. Nu när staten lånar mångmiljardär är det svårt att förstå varför domstolarna inte kunde få det ringa beloppet i lånekarusellen som de behöver. Domstolarna kommer att behöv friställa istället för att anställa. Helt horribelt. Ser ut som budgetbeslutarna har hamnat i de kriminellas garn.

    Skickat från min iPhone

    Gillad av 1 person

  5. 3 månader till julafton.
    Med så mycket pengar över kan styret i Ystad festa loss på riktigt med multikulturella bidrag och evenemang.
    Vinterfest med gratis halalkött och brinnande bilar som lyser upp natten! 🎅🏻🤶🏿🤶🏿🤶🏿🤶🏿🤶🏿

    Gilla

  6. Skönt astt Tomelilla blev av med Bendz, iallafall! Jag har alltid gillat Tomelilla bättre än Ystad, i T-lilla kan du gå ner till Coop och lämna in din travbong i morgonrock ock flippflopps, alla skulle vara mer intresserade av din rad än din klädsel! Ystad börjar alltmer likna Malmö. Läste i YA att komunen saknar pengar till rivning av fastigheter i hamnområdet, tur det för efter rivningen blir det väl ett nytt bombhål som ingen vågar bygga på! Ystad har storhetsvansinne, man vill göra som i Malmö, exploatera hamnområdet och dra till sig skattebetalare, lycka till med det projektet inför kommande o-tider.

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar