Skicka våra politiker på bootcamp till orten i en vecka så lär det bli annat ljud i skällan

Är det en egenskap som en politiker behöver besitta så är det att kunna ljuga bra – något som våra makthavare ofta visar prov på.

Häromdagen var det Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni som deklarerade att det anarkiliknande tillstånd som landet befinner sig i inte är klanernas fel, i går kväll var det sossen Annika Strandhäll som med sitt stomatolleende proklamerade att regeringens budget verkligen var bra för jämställdheten och i dag har ytterligare två nötter yttrat sig. Först Vänsterpartiets Linda Snecker som benämner dömda fångar för ”klienter” i en tweet och sedan vår egen statsminister som i en intervju med Expressen påstår att han gärna skulle flytta till ghettot Rinkeby, där det enligt Löfvén är många som vill bo.👌

Jag har sagt det tidigare, men det tål att sägas igen – skicka alla riksdagsledamöter på bootcamp i ett av våra många ”särskilt utsatta områden” i en vecka utan livvakter så lär det bli annat ljud i skällan. Det är troligen det enda sättet att få dessa tokstollar att inse allvaret!

#deljugersåbra

#onlyinsweden

#vigillarintefegapolitiker

Källa: Fria Tider

14 reaktioner till “Skicka våra politiker på bootcamp till orten i en vecka så lär det bli annat ljud i skällan

 1. Problemet är dessvärre inte att de inte inser allvaret. De vet.
  Problemet är att de inte har för avsikt att göra ett endaste dyft för att göra situationen bättre.
  Tvärtom.

  Gillad av 2 personer

 2. Den där Stefan Löfven måste vara en av de största lögnarna som gått i ett par skor.

  OK Stefan, nu är det så här att vi har fixat en möblerad trea med nya och fräscha möbler till dig och frugan. Lägenheten är helt inflyttningsklar, samt handikappanpassad med tanke på er ålderdom. Som en flott gest så bjuder vi förstås på första månadshyran. Slå nu en signal till Ulla och be henne ta en taxi hit fort som attan innan det blir mörkt, så går vi tillsammans och tittar på er nya lägenhet här i Rinkeby. Lägenheten ligger på bottenplanet, så det underlättar när ni blir äldre och får lite svårare att röra er. Låt er inte störas av att Löfven är det enda svenska namnet på ytterdörren i hela området. Någon måste ju gå före och visa vägen så att säga.

  Nu är Ulla här, kom nu så går vi Stefan…

  Gillad av 2 personer

 3. Tänk vad skönt att få bo på en plats där svenska myndigheter inte vågar sig dit.Tryggt är det också med bemannade vägspärrar.Jag skulle absolut kunna tänka mig att bo där och slippa det svenska pk-samhället.Inga bögaflaggor och inga samkönade par.Det är väl ändå så de flesta normala människor vill ha det i sin ort,trygghet.

  Gilla

   1. Jag överväger faktiskt.På allvar faktiskt.Jag kan räkna upp enbart fördelar.Avsaknaden av myndighetsutövning är väl det jag gillar bäst,hatar lapplisor och knäböjande poliser.Antar att grabbarna vid vägspärrarna inte frivilligt knäböjer för någon.Så arbetar en samhällets försvarare,man knäböjer inte inför fienden.

    Gilla

   2. Lapplisor… Annars så är det faktiskt bättre att helt sonika transportera bort bilskrället som felparkerat. Får lösas ut medelst hög avgift. Knäböjande poliser klarar vi oss gott utan. Ge dem sparken sedan kan de knäböja eller bend over för vem som de behagar. Så särskilt tryggt lär det knappast vara. Om du gillar droghandel, kriminella individer och skottsalvor, go for it man!

    Gilla

   3. Tompas,ja man får väl skynda sig innan det blir rusning dit.Skall jag paxa en lgh till dig också? Det känns ändå lite läskigt att kanske vara ensam svensk i huset.

    Gilla

 4. Våra politikers fjäsk för utsatta områden gör att folket där tror de kan
  Göra vad som helst.
  Hela Sverige styrs efter flyktingarnas önskemål.

  Vad Sverige eller Svenskarna behöver
  Har de inte en tanke om.

  De gör det för att vinna världens och illigala flyktingars förtroende.
  För något förtroende av Svenska folket kan de inte få efter 30 år
  Av mobbning , plundring, och massa lögner.
  Och bevisligen de dummaste politiker i världen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s