EU bygger inga murar – tvärtom strävar man efter mer solidaritet

I dag deklarerade EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen att man föreslår att Dublinförordningen ska upphävas och ersättas med ett nytt styrningssystem för migration med gemensam struktur samt en stark solidaritetsmekanism.

I mina ögon är det ett tydligt tecken på att man inte har för avsikt att stoppa den illegala migrationen in i Europa utan att man ämnar fortsätta ned sin generösa migrationspolitik och bejaka människosmugglarnas verksamhet som är beroende av vår givmildhet, istället för att visa var skåpet ska stå genom ett simpelt budskap – 1. Vi kommer inte rädda er i fortsättningen och 2. Åk hem och bygg upp era egna länder för här har ni inget att hämta.

Nej då, här handlar allt om ett gemensamt ansvar för att alla migranter som kommer till Europa ska fördelas rättvist och ni hörde väl vad justitieminister Morgan Johansson yttrade i ett utspel tidigare i dag; det pågår inget folkutbyte i Sverige utan det är bara högerextremister som larmar om massinvandring – det är således fake news att svenskar håller på att bli en minoritet i sitt eget land, även om siffror från SCB påvisar att människor med utländsk bakgrund fortsätter öka markant. 🤪

#onlyinsweden

#solidaritetärledordetfördagen

Källa: SR, Fria Tider

11 reaktioner till “EU bygger inga murar – tvärtom strävar man efter mer solidaritet

  1. Det brukar annars vara så viktigt att följa EU:s regelverk, men Dublinförordningen verkar ingen bry sig om. Om så vore, så skulle Sverige vara ett av de få länder dit det inte gick att fly till, då vi är omringade av länder som undertecknat …

    Gillad av 2 personer

  2. Massa ekonomiska migranter som vi vet kommer kosta nästan 100 000 varje år
    De lever. Massa länder som inte tar tillbaka sina medborgare.
    Och vår Ylva Sosse som vill tvinga hundratals miljoner människor till ett mycket mer
    Våldsamt och osäker liv för att gynna migranter.
    Vad är det för speciellt med migranter så man värderar deras liv mycket mer än
    Européer?

    Halmstad kommun ska nu anställa alla Afghanistanierna i stan så de slipper
    Utvisning.
    Alltså kommunens pengar prioriteras till illigala flyktingar.
    Före svenska ungdomar och andra arbetslösa.
    Vidrigt.

    Gillad av 1 person

  3. Vänd på saken!

    0. Världsfred på alla sätt som vi kan åstadkomma den.
    1. Vi kommer gå ur EU-imperialismen och hjälpa er utlänningar att rädda er själva lokalt och effektivt från det elände som krigsförbrytare skapar.
    2. Vi kommer hjälpa er att bygga upp de länder som krigsförbrytare har raserat. I Sverige har ni vänner som kommer sälja defensiva vapen, bidra med vård lokalt och hjälpa er till en god beredskap och ekologisk hållbarhet.

    Då blir budskapet både rationellt och känslomässigt korrekt. Då tilltalar budskapet en större andel människor, även de som är väldigt känslostyrda.

    Gilla

  4. Vi måste ta hand om de i världen som inte klarar att själva ta hand om sig. Det säger ju värdegrunden just nu.
    Världsbanken drar sitt strå till stacken, man har satsat 160 miljarder dollar på bekämpning av Corona i Afrika…….

    Samtidigt ber Zimbabwes regering de vita farmarna återvända för att få igång jordbruket, de kördes ju iväg för 20 år sedan. Då var Z Afrikas ”kornbod”. De anställda på jordbruken lever i misär efter det att de vita kördes bort. När en vit farmare hälsade på i sitt gamla hem grät de av lycka och uppförde spontant en glädjedans.

    När MP åker ur riksdagen kan de ju åka ner och visa sin solidaritet med både de utsatta och BLM genom att dela vardagen med ”vanligt folk”……

    Gillad av 1 person

  5. Det är fortfarande kalergi-planen enligt grundaren av europeiska integrationsrörelsen, Richard von Coudenhov-Kalergi som gäller vilket EUs företrädare uttalar sig för hela tiden. Tyska presidenten, ett ämbete under förbundskanslern, sade till exempel att ”vara tysk skall inte vara liktydigt med att vara vit, kristen och Europe.” (Men tydligen sinnesslö våldtäktsbenägen Afghan) Ett annat välavlönat högdjur inom politbyrån i Bryssel jag inte kan komma ihåg namnet på sade att ”Europa behöver invandring annars blir resultatet incest”. Allt detta i enlighet med Kalergis vision om att ”vi måste spä ut blodet och skapa en ny Europe för framtiden” ….

    Detta låter onekligen som det mardrömskaos sossarna och de andra globalisterna låtit växa fram.

    Gilla

Lämna en kommentar