Sverige satsar på samtal och Belgien på pansarfordon – stor säkerhetsoperation i Antwerpen för att stoppa kriminella invandrargäng

Det går inte en dag utan att den eskalerande grova kriminaliteten i det klanstyrda Sverige gör sig påmind, men den lama regeringen anser att fler poliser på sikt, diverse evighetslånga utredningar och så klart Miljöpartiets bidrag ”allvarssamtal” är nog för att styra upp situationen. I natt skedde för övrigt ännu en ”explosion” när någon kastade in en handgranat på en balkong i ett flerfamiljshus i Solna, men om de får tag i ligisten som gjorde det så kan säkert en socialtant tala ynglingen till rätta – det känns som en bra strategi! 🤪

I Belgien har borgmästaren i Antwerpen, Bart De Wever, förlorat drogkriget mot de kriminella invandrargängen och förra veckan lanserade lokalpolisen operation ”Nattvakt”, vilket klassificeras som den största säkerhetsoperationen i landet de senaste 20 åren, vilket inkluderar fler polisstyrkor, fler regelbundna identitetskontroller och att man får spärra av gatorna i vissa högriskområden när det är nödvändigt.

Sedan 2017 har 66 granatattacker och skottlossningar rapporterats i Antwerpen – ofta med kopplingar till droghandeln. Detta har dock inte krävt någon större polisinsats. De senaste veckorna har dock våldet ökat dramatiskt och en av kommunens åtgärder för att stävja våldet är införandet av amerikanska pansarfordon, så kallade ”BearCats”, som polisen ska använda när de patrullerar gatorna. Dessa fordon säljs normalt sett bara till militären eller SWAT-enheter och är USA:s mest efterfrågade polisfordon som har plats för ett team om tio personer. Borgmästare DeWever menar att de kriminella använder krigsvapen och att man då måste slå tillbaka med samma sorts vapen.

I Belgien såväl som Nederländerna är de kriminella gängen kända som ”mocro-maffia” eller marockans maffia. Gängmedlemmarna är för det mesta från det fattiga området Rifbergen i norra Marocko.

Enligt Europols ”EU Drug Markets Report” kommer nästan en tredjedel av allt beslagtaget kokain via Antwerpen.

Meanwhile in Sweden… kan vi skryta med att 40 olika kriminella klaner styr landet där droghandeln är en central del – dessutom har vi olika nationaliteter som slåss om territorierna. Här vill våra politiker dock inte ta i med hårdhandskarna trots att situationen för länge sedan gått överstyr och påverkar hela samhället, faktum är att man faktiskt hellre verkar vilja fly hela situationen som blir allt mer ohållbar.

Det är faktiskt en skandal att justitieminister Morgan Johansson inte tvingats avgå – i ett privat företag hade en sådan inkompetent person som inte lyckas prestera fått kicken för länge sedan. Men våra makthavare fortsätter med strategin att låta ligisterna få hållas, medan de blundar hårt och hoppas på att de ska försvinna av sig själva!

#onlyinsweden

#vigillarintefegapolitiker

Mayor of Antwerp bets on heavy artillery against immigrant gangs

15 reaktioner till “Sverige satsar på samtal och Belgien på pansarfordon – stor säkerhetsoperation i Antwerpen för att stoppa kriminella invandrargäng

  1. Det är jättebra att de har kraft att säga åt henne att det är förbjudet att filma.Den fattige och utsatte är ett tacksamt offer för exploatering.Minns så väl hur jag äcklades av Rainer Hartlebs film Jordbrobarn.Det djävla svinet kunde ju försöka att filma en klass i Djursholm eller Lidingö.Vill SvT göra reportage kan de göra hemma-hos-reportage bland sina kollegor bland kanyler och haschdimmor.

   Gilla

   1. Sant hllviken men människors integritet skall av olika anledningar respekteras.Min inegritet är inte allmän egendom.Vill hon filma en parkbänk eller nåt så är det väl ingen som bryr sig kan jag tro.

    Gilla

 1. Mördar- och våldtäktsklanerna i Sverige, de är ungefär som maffiaklanerna i USA. Man har delat upp territorierna och klanmördandet sker när någon kliver in och försöker ta över någon del av verksamheten från en annan klan. Man ägnar sig åt allt från det vanliga kring knark, prostitution, utpressning men också det mycket mer sofistikerade. Det handlar då om affärsverksamhet, politik, speciellt på kommunnivå, specialisering på att utnyttja välfärdssystemet, skattesystemet osv osv. Om regeringen velat bekämpa de islamistiska maffiaklanerna hade man för länge sedan tillåtit samkörning av info/datasystem mellan olika myndigheter. I stället har man skapat alla dessa myndigheter vars enda uppgift är att sprida falsk propaganda och påverka både folket, tjänstemän och andra politiker.
  SD har via Weimers nu i EU lag en ”motion” om att AFA ska terrorklassas. Otroligt att Muslimska Brödraskapet inte för länge sedan är terrorklassat. Mördarklanerna borde rakt av klassas som terrororganisationer och bekämpas därefter. Men inget av detta vill regeringen för då tappar de förmodligen makten tror de. Kanske är regeringen också hotad till livet av islamisterna, personligen? Hur många bilar är brända i Sverige? Hur många skolor? Hur många svenskar har blivit hotade till livet, både som privatpersoner och i sin yrkesutövning? Hur många miljarder har klanerna lurat till sig, stulit utöver de miljarder regeringen skänker dem? Hur många politiska positioner har klanerna fått och innehar nu? Hur många moskeer finns det och hur många till kommer byggas de närmaste åren? Hur rädda och osäkra ska vi bli till slut för att röra oss normalt på stan eller vid ”fel” tidpunkter? Hur många tusen kvinnor till ska våldtas? Hur många fler mörkhyade ska få gå före oss till sjukvård, operation, till tandläkare, alla utan att betala för sig? Hur många elrullstolar och pensioner ska de mörkhyade få framöver? Hur många assistenter ska skaffas fram för att vårda importerade handikappade, utvecklingsstörda eller bara äldre (nåja, 55 år) som säger sig inte orka utföra något svenskt arbete? Hur många gånger måste jag möta dessa kvinnor med kassar med nyinköpta kläder och annat och veta att de aldrig kommer att arbeta i Sverige under hela sitt liv? Hur många gånger till måste jag stå ut med att de mörkhyade blir behandlade på ett kungligt sätt i kön till kassan i butiken när personalen formligen fjäskar för dem, när de tar plats och tid så man blir galen att vara med om det?

  Gillad av 1 person

  1. Politikerna behöver inte ens vara hotade,de vet nog själv att det kan vara säkrast att göra som de kriminella säger så att lille Eriks narkotikamissbruk hålls hemligt.De har försatt sig i farliga situationer och vad gör vår säkerhetspolis,vad gör journalister? Det börjar nog bli dags att polisen tar över och styr Sverige.Politiker på alla nivåer är alltför involverade med de kriminella.Jag har tystnadsplikt så jag kan inte säga så mycket mer.

   Gillad av 1 person

 2. Det understryker hur Usa är Europas fiende: dels vill dom oss illa och dels vill deras parasitära monster till vapenindustri sälja sina vapen. 100% negativt inflytande och ni som hoppas att Trump är på er sida är naiva.
  Och demokraterna kanske inte egentligen vill vinna.
  Motsättningen mellan Ryssland och Tyskland nu illustrerar hur Usa spelar ut alla rivaler mot varandra.
  Det kan vara nyliga tullar mot EU-export som motiverar Tyskland men säkert vet jag inte bara att ingen intelligent tysk tror att Rysslands eliter begick nåt attentat mot Navalny.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s