EU fortsätter skicka fel signaler och lockar fler migranter till Europa

Stora delar av Europa lider av konsekvenserna av decennier av oansvarig migrationspolitik signerad EU, som slår hårt mot samhället och framförallt visar sig i form av våld, vandalism, våldtäkter samt grova rån.

I ett sådant läge hade det naturliga varit att bejaka sin självbevarelsedrift och strypa tillförseln av illegala migranter, men icke – då ett sådant beslut går stick i stäv med globalisternas agenda. Så vi fortsätter med öppna hjärtan-politik ackompanjerad av EU där vi dessutom skickar fel signaler om och om igen istället för att slå näven i bordet en gång för alla.

En punkt där man hade kunnat göra skillnad om man ville, vore att förbjuda NGO:er att patrullera Medelhavet med räddningsfartyg. Finns det ingen som plockar upp migranter från de överfyllda båtarna och skeppar in dem på europeisk mark, så blir budskapet som sänds klart och tydligt – försök inte ta er till Europa för ingen kommer att rädda er när båten förliser så det är stor risk att du och din eventuella familj dör!

Men fy vad inhumant skriker människorättsorganisationerna! Är det? Med tanke på hur inhumant det är att locka människor in i utanförskap, arbetslöshet, bostadslöshet, fortsatt fattigdom och med stor risk för att råka illa ut så är det nog mer humant att låta migranterna stanna i sina närområden eller försöka bygga upp sina egna hemländer och går inte det så kan man alltid söka asyl från hemlandet.

Men i det globaliststyrda EU fortsätter vi den stadiga importen av illegala migranter samtidigt som vi göder människosmugglarna, trots att hjälp på plats är mer effektivt samt gagnar fler.

Senast idag rapporteras det om att italienska kustbevakningen har evakuerat 49 migranter från en räddningsbåt i Medelhavet som den brittiske anonyme gatukonstnären ”Banksy” har finansierat. Evakueringen kom efter att besättningen vädjat till europeiska myndigheter att snarast komma till undsättning.

Banksy, som inbillar sig att han gör en god gärning, har finansierat det tyskflaggade fartyget ”Louise Michel”, som ska plocka upp migranter som tar sig med båt över Medelhavet från Nordafrika till EU. Under fredagen räddades dessutom drygt 130 människor från en gummibåt som hade börjat ta in vatten.

Kommer de köras tillbaka eller inackorderas i Europa? Ni vet redan svaret!

#returntosender

Källa: Aftonbladet

7 reaktioner till “EU fortsätter skicka fel signaler och lockar fler migranter till Europa

  1. För Sveriges del skulle det gå ganska lätt att inom gällande regelverk få situationen under bra kontroll. Problemet, det som hindrar samhällets olika instanser att vidta nödvändiga åtgärder, är av politisk natur. Normen, värdegrunden eller vad man vill kalla det sätter stopp för polis och rättsväsende. Om PK-agendan inte fanns skulle hårdhänt omhändertagande, ev med dödligt våld av polis och hårda livstidsdomar snabbt få stopp på utvecklingen. Konfiskering av egendom och generös utvisning av familjen och indraget bistånd för klanen, det vore effektiva medel. Men sådana rimliga åtgärder går inte för sig. Så våldet fortsätter. Vem eller vad ska sätta stopp? Vi har ju inte ens tillräckligt med militär som kan genomföra en kupp och skapa ordning med vapen. Kanske måste man avlägsna en del politiker?

    Gilla

    1. Om bidragen avvecklas, vem ska då betala hyrorna där muslimerna bor? Vad säger den privata hyresvärden då? Den köpkraft muslimerna har är betydande för handeln. Vi fick veta att summorna de skickar till sina hemländer är så stor att den tom påverkar kronkursen. Det räcker definitivt inte att sänka skatt och avveckla bidrag. De är ju här nu, visst kan man hoppas på att de antingen skulle återvända hem frivilligt eller exporteras, men inget av det kommer ske. En ganska trolig sak som kommer ske däremot är villkorade bidrag, att någon form av motprestation måste till för att få bidragen. Inte tusan går det att ha hundratusentals kvinnor som sjavar runt, handlar och föder barn? Det blir för provocerande när värdegrunden ändras och säger att man måste göra rätt för sig. Nödhjälpsarbeten, ut och rensa sly, dra rullstolar, sopa gator på ett miljövänligt sätt, rensa kvarteret efter nattens muslimska våld, vad vet jag, det borde finnas massor med sådan som behöver utföras. Jag skulle däremot aldrig äta bär som de plockat med tanke på alla de sjukdomar de har och bristen på kunskap om handhygien.
      Det som behövs är stora strukturreformer som t ex Assar Lindbeck föreslog. Viktigast förstås en total kursändring inom politiken. Det kommer givetvis inte att ske, ingetdera.

      Gilla

Lämna en kommentar