Det sista vi behöver nu är klimataktivister som kräver att vi utlyser klimatnödläge

Som om samhället inte redan belastas nog av kostsamma polisperationer på grund av den eskalerande grova kriminaliteten, intager dessutom aktivistgruppen Extinction Rebellion centrala Stockholm.

Aktivistgruppen som tidigare har stängt ned hela London har nu siktat in sig på vår kungliga huvudstad, där man för närvarande blockerar vägen på Vasabron och Centralbron som man räknar med att stå kvar på till söndag morgon. Men detta är bara början, under helgen kommer flera aktioner att genomföras runt om i Stockholm och upp mot 400 personer förväntas deltaga för 48 timmar av ”civil olydnad”. Målet är att få regeringen att utlysa klimatnödläge.

Aktivisternas talesperson Johan Olsen menar att den kostnad som det här kostar i resurser för samhället, inte är något i jämförelse med den klimatkris som kommer kosta oss kolossala belopp. Gör den inte det redan? 🤔

I en tid när anarki råder i landet och polisen är i underläge mot de kriminella avskum som tagit över hela områden samtidigt som medborgarnas trygghet är som bortblåst, kommer alltså dessa dårar och förvärrar ett redan pressat läge med krav på att regeringen utlyser klimatnödläge? Man baxnar! 🤦‍♀️

Har vi otur kanske några av de kriminella gängen kommer att ha sina interna uppgörelser eller spränga en byggnad i närheten av deras blockader, så att blåljuspersonal inte kommer fram! 👌

#onlyinsweden

#klimataktivistergohome

Källa: Aftonbladet

8 reaktioner till “Det sista vi behöver nu är klimataktivister som kräver att vi utlyser klimatnödläge

 1. Klimatkrisen dödar……det är väl bra, det är ju alldeles för mycket folk på den här planeten, malaria, virus och annat har svårt att hålla jämna steg med alla människor som sätts till världen…..naturen eftersträvar ju alltid balans, jämvikt…….ska be för att Extinction Rebellion drabbas av plötslig vuxendöd så trafiken kan börja flyta igen och folk kan jobba och sköta sig….ska också be för att naturen i den svängen tar med sig de våldsbejakande områdena, ja inte husen, men väl invånarna…..om man nu fortfarande får tänka högt i Sverige…..kanske borde jag frågat någon först förstås…..det finns säkert någon myndighet som kunde gett mig tillåtelse…..blir jag avstängd nu från nätet, den där näthataren, han som hatar människor som använder nätet….fast han använder det ju själv hela tiden….konstigt det där….nåväl, han kan också få drabbas av plötslig vuxendöd, det vore ju bra, mindre jobb för domstolarna och så blir en lägenhet ledig till någon mördare eller våldtäktsman….

  Gilla

 2. Har han nån brorsa vi kan ringa? Kusin? Nån i släkten borde väl känna plikten kalla? Om inte annat så för skojs skull?

  Gilla

 3. De där i Stockholm, de kan ju åka till Göteborg och lösa av terrorligorna vid vägspärrarna? Eller, de kan ju be terroristerna komma till Stockholm och visa hur en skarp avspärrning går till? De har ju båda en gemensam fiende, svensken och Sverige.

  Gillad av 1 person

 4. Vårt intresse är gemensamt. Vi vill alla ha fred, ekologisk hållbarhet och resurser för framtidens generationer, vilket av en ren händelse kommer sänka CO2. Lösningen är dock inte diktatorisk globalistisk, men demokratisk lokal och nationell, men inte i samma betydelse som fascisters globalism eller bisarra flagg-nationalism, vilken går ut på att invadera andra länder, d.v.s, krigsförbrytelse. Sådana kräkmedel finns både till höger och vänster i svensk politik.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s