Provocerande när politiker aktivt visar sitt stöd för vänsteraktivister

I dag twittrade S-profilen Annika Strandhäll att hon skänkt pengar till vänsterorganisationen Expo samtidigt som hon uppmanar andra att göra likadant.

”Jag kommer alltid stötta @StiftelsenExpo som försvarar det demokratiska samhället mot det hot som rasismen utgör. Rasism motverkas bäst genom att människor utrustas med kunskap om rasismens mekanismer, språk och organisering. Det borde alla göra.”

Att politiker aktivt visar sitt stöd för vänsteraktivister finner jag väldigt provocerande, men Strandhäll är inte den första politikern som skänker pengar till stiftelsen som mestadels är skattefinansierad – 2018 skänkte Liberalernas dåvarande partiledare Jan Björklund 42.000 kr till Expo.

Grundidén med Expo var säkert god en gång i tiden, men numera förknippar jag dem med vänsterextremism som bland annat ägnar sig åt åsiktsförföljelse. Vem minns till exempel inte drevet mot Amineh Kakabave eller det faktum att Bilan Osman – som för inte så länge sedan uttryckte att hon inte pallar med vita människor och känner förakt för vitheten – är anställd av stiftelsen samt att de publicerat texter av Tobias Hübinette, som deklarerat att den vita rasen är underlägsen samt bör gå under i blod och lidande.

Ponera att en politiker skänkt pengar till Nordiska Motståndsrörelsen eller dylik organisation och uppmanat andra att följa vederbörandes exempel, då hade det tagit hus i helvete och vederbörande hade fått lämna alla sina uppdrag omedelbart. Men nu applåderas Strandhälls initiativ och ingen tycker det är särskilt uppseendeväckande. Ingen ifrågasätter heller att Strandhäll har en relation med Sveriges justitieminister Morgan Johansson som vill förbjuda rasistiska organisationer samtidigt som hon själv har politiska uppdrag och stödjer vänsterextremister.

I en normal värld förväntas politiker vara opartiska och seriösa, men i dagens Sverige har vi ett etablissemang som är allt annat än normalt!

#itsokwhenwedoit

Källa: Fria Tider

9 reaktioner till “Provocerande när politiker aktivt visar sitt stöd för vänsteraktivister

 1. Den kvinnan är sällsynt obehaglig! Vilken karriär hon kunde ha gjort i nazismens Tyskland! Kanske skulle hon bett att få stå och peka ut vilka som skulle direkt in i ugnarna och vilka som skulle slavarbeta först innan en ugn blev aktuell? Bidrag förresten, S har ju en gigantiskt stor mängd organisationer i Sverige som alla får bidrag för att stödja hela detta förstörelseprojekt. Nya glada mottagare är olika muslimska organisationer, säkert till deras egen häpnad.
  Bidrag och mutor, det är det som fört S till makten och som håller dem kvar där. Varför lånar sig gamla bondeförbundet till sådant här? Det är inte så många decennier sedan som de marscherade i folkdräkter till fiolmusik och med svenska flaggor! Supernationalister som älskade landsbygden. Nu hatar de Sverige, svenskarna och landsbygden. Vad hände?

  Gillad av 1 person

  1. Nu brinner deras hembygdsgårdar också men har man röstat på Annie Lööf så har man sig själv att skylla.Sverige brinner och det är indirekt C och Annie Lööf som är pyromanerna.

   Gillad av 1 person

 2. Rasism bekämpas naturligtvis bäst med en politik som inte skapar rasistiska känslor. Men när ”godhetens axelmakter” väl har skapat krigen, terrorn, massmigrationen, massdrunkningarna och segregeringen så skall vi inte döma de som har drabbats av rasism, eller jaga dem likt Expo, men förstå och hjälpa. Varför förklarar följande video: ”Neuroscience and Nationalism | Tara Swart | TEDxLSE”

  Gilla

 3. Ett hopp i samtalet pga funna fakta som rör människohandeln till Sverige och vad det kostar. För att räknas som sysselsatt i den officiella statistiken räcker det med en (1) timmes aktivitet per MÅNAD! Så bedrar och lurar regeringen med siffror och statistik. Självklart ljuger regeringen på liknande sätt om allt annat. Allt!
  Jag kan hänvisa till källa om så önskas.

  Gilla

 4. Annika Strandhäll, saknar all form av moral och etik., en lögnare, det blev helt uppenbart när hon såg till att Anne-Marie Begler fick sparken från Försäkringskassan, Annika blev också prickad av KU för sitt sätt att hantera ärendet, en mycket obehaglig person.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s