Personrånen blir allt grövre och ingen går säker – ändå får det fortgå tack vare de styrande syltryggarna

Ännu en dag där vi vaknar till de gamla vanliga rubrikerna om skottlossningar, knivhuggningar, grov misshandel, bilbränder, väpnade rån, anlagda bränder och sexuella ofredanden eller våldtäkter. Jag har slutat rapportera eftersom det sker så frekvent och de flesta ser själva eländet som dagligen radas upp framför ögonen.

Att personrånen blir allt fler och allt grövre är ett växande problem. Inrikesminister Mikael Damberg tycker att regeringen minsann tar krafttag genom att rekrytera fler poliser och tillsätta utredningar, men på sin egen Facebooksida vägrar han svara på när regeringen ska gå från ord till handling och agera på riktigt mot den eskalerande kriminaliteten som i allt större grad drabbar civila.

Som jag skrev om häromdagen deklarerade en kriminolog att kriminella invandrargäng är klart överrepresenterade vad gäller det ökade knivvåldet i landet, något som TV4 valde att klippa bort när intervjun sändes. Denna mörkläggning ses även i övrig media där signalement är en bristvara så länge det inte rör sig om en ”vit” gärningsman.

I morse blev en man i 40-årsåldern rånad och slagen i huvudet med en hammare i centrala Oslo. Polisen i Oslo är tydliga med signalementet som nämns i artikeln och söker efter två mörkhyade män i 20-30 årsåldern den ena med rödsvartrutig skjorta och den andra svart jacka med något gult/orange undertill. Vad är det för rasistiskt med det egentligen och varför är det bara i Sverige som det anses som omöjligt att delge? Vi är skapta med olika hudfärger och vill man hitta en brottsling måste man beskriva hur personen ser ut.

Detta skyddande av brottslingar måste få ett slut och jag förstår inte hur våra makthavare kan vara så förbannat rädda för att ta sitt ansvar! Strunt samma om ni blir kallade rasister av en lättkränkt minoritet i landet och låt vänstermedia gå i taket – är det inte viktigare att skydda riket och medborgarna? Om vi inte börjar prata om vad som egentligen är problemet och ser det för vad det är, så kan vi aldrig hitta rätt lösningar, så enkelt är det.

Men de ryggradslösa politikerna gör som de alltid har gjort och väljer hellre makten samt pengarna framför att göra det som plikten kräver samtidigt som svenska folket tiger still av rädsla för repressalier som åsiktsförföljelse. Därför lär detta fortsätta och bara bli värre, var så säkra!

#detnyasverige

#maktenframförallt

https://www.aftenposten.no/osloby/i/lApJLy/Ranet-med-hammer-i-Oslo-sentrum

8 reaktioner till “Personrånen blir allt grövre och ingen går säker – ändå får det fortgå tack vare de styrande syltryggarna

 1. lll

  Gillad av 1 person

 2. Makten gör inget åt allt detta pga att det nästan alltid är människor som bekänner sig till islam som begår brotten. Islam får inte röras, då blir det ännu mer våld. De mörkhyade är dessutom en viktig väljargrupp i och med att klanledarna kan beordra vilket parti som klanen ska rösta på.
  Klanen kan självklart även stoppa våldet, sådan makt och auktoritet har den. Men den vill inte, det ligger tom i klanens intresse, både som klan och som företrädare för islam, att framträngningen av islam i Sverige fortsätter.

  Gilla

 3. Det står överallt om att bil körde in i folkmassa i Berlin idag. I fredags körde en bil avsiktligt in i en folkmassa i Borlänge. Föraren greps av allmänheten. I Borlänge finns många, många tusen mörkhyade, inte minst från Somalia. Flera stora bostadsområden är deras, dit går man in på egen risk. Nästan alla är bidragstagare, någon arbetsplikt finns inte i Borlänge kommuns strategi för att dela ut bidrag. Borlänge är ett starkt S-fäste, vår försvarsminister styrde där tills han blev just försvarsminister. Han valdes säkert bl a för att han talar utpräglad Borlängedialekt. Andra meriter lyser med sin frånvaro.

  Gilla

   1. Jösses! Undrar ortsborna där fortsätter att rösta för ett större lilla Mogadishu? Då kan Sverige kanske kallas lilla Afrika snart, nu när statyer av de vita välts och mörkt tyg är påbjudet…..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s