Svensk media verkar ha svårt att se skillnad på klänning och abaya

Svenska journalister kan uppenbarligen inte se skillnad på en klänning och en abaya, vilket gör att det blir väldigt missvisande när de skriver sina artiklar. Så för lite vägledning kan jag informera om att abaya är ett svart ytterplagg, vanligen svart, som muslimska kvinnor bär över sina kläder som en sorts rock för att dölja såväl hud som figur.

#hursvårtkandetvara

12 reaktioner till “Svensk media verkar ha svårt att se skillnad på klänning och abaya

 1. Kvinnoförtryck kommer i svart mundering.

  Här en jämförelse:
  Electro house 2016 bounce party mix(part 2 ) shiffle dance (music video)

  Vilka kvinnor (och män) har förmodligen mest valfrihet här i livet och flest möjligheter att leva ett självständigt liv med rätt att bestämma över sin egen kropp, klädsel ocg framtid? Vilken livsstil är mest kompatbel med moderna västerländska värderingar?

  Gillad av 1 person

  1. Moderna västerländska värderingar är inget bra för födslotalet.Ett lands befolkning utplånas där kvinnor först skall förverkliga sig själv och förstföderskor får sitt första och enda missbildade barn vid 35+.

   Gilla

   1. Tänker du på Lisa Holms mördare? Ett värre monster och missfoster får man leta länge efter.

    Gilla

 2. Det värsta är ändå indoktrineringen som kommer med förnedringen i tält-tvånget.Att muslimska kvinnor sedan födseln lär sig att acceptera och propagera mot sina egna mänskliga rättigheter. Som en destruktiv sekt.

  Gilla

 3. Gravidklänning? Är det inte kränkande för gravida kvinnor att jämföra deras tillståndsanpassade och -optimerade samt tidsenliga och ptaktiska klädsel med denna gammaldags, bakåtsträvande, religiösa, ideologiska och frihetsberövande samt deprimerande utstyrsel? Kanske att det går att få Kvällsposten fälld för hatbrott.

  Gillad av 1 person

 4. Självklart skall dessa människor få hålla på med sin bakåtsträvande, aggressiva, förnedrande och intoleranta ”kultur” så mycket de vill, men inte här!

  Vare sig de eller globaliseringens mörkermän som tagit hit dem har rätt att tvinga på detta i vårat samhälle. Man tar seden dit man kommer och anpassar sig. Om inte Allah vill det får han stanna hemma.

  Gilla

 5. Jag vill inte lära mig skilja islams olika tyg-bojor från varandra. Boja som boja. Men S, mp med flera är nog experter.

  Gilla

 6. Jag vill inte lära mig skilja islams olika tyg-bojor från varandra. Boja som boja. Men S, mp med flera är nog experter.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s