Sinnebilden för svensk politik är hyckleri

Våra styrande politiker är världsbäst på att ta tillfället i akt och visa sig duktiga så fort tillfälle ges och tyvärr fungerar det utmärkt eftersom gemene man inte reflekterar över deras historiska prestation, utan bara ser till här och nu – något som blir extra tydligt varje gång det är val i Sverige och svenska folket inte tar sig tid att fundera över vad dessa partier faktiskt presterat under de senaste två mandatperioderna. Hade man gjort det skulle det tydligt framgå att de i de flesta fall enbart bygger luftslott.

I dagens Aftonbladet krumbuktar sig både regeringen, JÖ-kappvändarna och EU-vurmare i två debattinlägg där man vill ge sken av att man tar ansvar.

I det ena vill regeringen och dess stödpartier påvisa att man verkligen arbetar hårt mot hederskulturen som breder ut sig i landet genom att införa ny lagstiftning från den 1 juli i år. Det är förvisso bra, men att det tagit 20 år att klämma ur sig detta är verkligen inget att vara stolt över och under hela den här tiden har man inte en enda gång vågat sätta ned foten genom att skicka rätt signaler om vad som gäller för de som väljer att bosätta sig i Sverige – istället har man jamsat med och inte vågat stöta sig med sin valboskap. Vem minns exempelvis inte broschyren ”Information till dig som är gift med ett barn”?!

I det andra debattinlägget, som publicerades igår, är det Moderaternas europaparlamentariker Tomas Tobé som anser att Socialdemokraternas migrationspolitik driver på för en ökad invandring till Sverige, vilket är oansvarigt och ohållbart sett till våra djupa segregationsproblem. Han anser därför att det är dags för EU att driva en politik som går hårt åt människosmugglarna och som förhindrar nya folkvandringar genom Europa.

Ni hör själva hur ansvarsfullt det låter och visst är detta riktigt – EU måste stänga porten till Europa – men detta har karln vetat om i flera decennier utan att agera. Däremot har både han och hans parti Moderaterna gått i bräschen för att vi ska ha öppna gränser både till Europa samt Sverige eftersom allt annat vore rasistiskt samt fruktansvärt inhumant! Dessutom var alla partier som yrkade på motsatsen nazister och högerextrema i deras ögon. Nu är det dock dags att vända kappan efter vinden för att säkra ytterligare några år vid maktens grytor och så klart få sköna stålar för besväret!

Sinnebilden av svensk politik ser vi här – ett rent hyckleri, som dessvärre stora delar av svenska folket sväljer med hull och hår eftersom man inte ids tänka till!

#onlyinsweden

10 reaktioner till “Sinnebilden för svensk politik är hyckleri

 1. Alla på bilderna ovan är globalfascister. Deras livskarriärer är att genomdriva den agendan. Allt tuffar på enligt den plan de följer.
  Alternativet är att västvärldens folk vaknar och arbetar för en helt annan samhällsutveckling.

  Gillad av 3 personer

 2. Moderaterna är i mångt och mycket de värsta hycklarna, man har haft flera tilfällen att sätta stopp för vansinnet, och talat om lag och ordning, men det har mest varit snack, Beviset kom när man satte Ulf Kristensson som ledare, han om någon har väl talat sig fram för öppna gränser, och fri invandring. Den enda som försökte var AK Batra, med den påföljden at hon fick avgå.

  Gilla

  1. Och Carl Bildt då, han plogade vägen för öppna gränser, avregleringar och sll den där skiten. Under sin tid som medlare på
   Balkan åt FN for han runt och köpte upp hus, idag värda mångmiljonbelopp.

   Gilla

 3. Äntligen har Sverige fått torped 62 i stridsdugligt skick. Om den används på riktigt sänker den målet. Oavsett .

  Gilla

  1. Det är vad svenska folket behöver, en torped att skicka rakt in i skrovet på globalister, mp, v, alla islamkramare och annat löst folk som bryr sig mer om araber än svenskar och Sverige.
   Sakargument biter ju inte. Fram med torpeden.

   Gilla

 4. Ni har sett det, nu skänker Sverige 430 miljoner till WHO, villkorslöst. Här i Sverige fattas toarullar och näringsriktig mat till de äldre. Förutom allt annat. Våra styrande bryr sig inte ett dyft om svenskarna.
  En torped i skrovet skulle nog få många att ändra beteende.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s