Nästan 100-årig kvinna rånad och knivslagsmål i Kungsträdgården – det nya Sverige levererar

Det eskalerande grova våldet gör sig ständigt påmind i det nya Sverige – så även idag.

I Kungsträdgården i centrala Stockholm har fyra personer – varav tre är födda i Afghanistan enligt Expressen – knivskurits nu ikväll vid ett större bråk och en är allvarligt skadad, i Örebro har en kvinna i 100-årsåldern fått sina guldsmycken avslitna på ett äldreboende efter att en ung man hoppat in genom fönstret och sedan flytt på en cykel samt en man i 25-årsåldern har blivit knivskuren i Örebro vid ett bråk som startade på McDonalds.

Jodå brottsligheten minskar, det finns ingen anledning för Sveriges befolkning att känna sig otrygga och definitivt ingen anledning att gå till botten med vad allt grundar sig i – eller hur är det nu Morgan Johansson brukar säga?! 🥴

#onlyinsweden

Källa: Aftonbladet, Expressen

5 reaktioner till “Nästan 100-årig kvinna rånad och knivslagsmål i Kungsträdgården – det nya Sverige levererar

  1. Hände häromdagen:

    Gilla

  2. Det grova våldet drabbar våra äldre i allt högre grad, vilket inte är något annat än sjukligt och fegt. Att den dyslektiska regeringen med lille Morgan som högsta ansvarig skulle agera, är nog att hoppas för mycket.

    Gillad av 1 person

  3. Obligatorisk utvisning för hel familjen ( återföreningen är viktig) vid upprepad eller direkt vid grövre brottslighet är en väg att gå som borde minska brotten en hel del. Kollektiv bestraffning är jag normalt emot men öppen för undantag när man ger sig på äldre, barn och andra svaga grupper i samhället.

    Gillad av 2 personer

Lämna en kommentar