Vågar EU satsa på ett beredskapslager på svensk mark?

EU vill bygga nya krisberedskapslager för skyddsutrustning och annat sjukvårdsmaterial, varför svenska myndigheter nu ansökt om att få ha ett av dessa lager i Sverige.

Med tanke på att Sverige historiskt sett har en del i bagaget – exempelvis har vi monterat ned försvaret, skrotat våra egna beredskapslager med mat/mediciner/medicinsk utrustning och olja samt dessutom bränt upp filtar och funktionsdugliga ansiktsmasker – så är det mycket tveksamt om EU överhuvudtaget placera något som har med beredskap att göra inom landets gränser! 🙄

#onlyinsweden

Källa: SVT Nyheter

6 reaktioner till “Vågar EU satsa på ett beredskapslager på svensk mark?

 1. Hoppas faktiskt att EU inte tänker tanken ens..
  Det kaos som råder i Sverige numera, måst avskräck övriga länders representanter, likaväl som att något företag skulle etablera sig inom våra gränser….

  PS: kämpa på mot islamister o extremister..
  Stödjer dig till fullo

  Gillad av 3 personer

 2. Som jag skrivit om tidigare, EU:s Smittskyddsmyndighet finns ju här i Stockholm, ca 300 anställda. Förtroendet är nog inte på topp för Sverige för ett lager här. Inte i ngt annat land heller i EU egentligen, minns hur Frankrike kapade och behöll munskydd. Sveriges folkmord med hjälp av Corona på sina äldre och Ann Linde ovanpå detta, aj, aj, tom tysken tittar förvånat på hur S kör Sverige ner i träsket.

  Gillad av 3 personer

 3. Om EU vill bygga nya krisberedskapslager för skyddsutrustning och annat sjukvårdsmaterial så gör svenska myndigheter helt rätt i att ansöka om att få ha ett av dessa lager i Sverige, där svenska politiker och tjänstemän medvetet och helt oansvarigt har kört beredskapen i botten för att kunna betala den astronomiska EU-avgiften.

  Frågan är väl varför enorma summor av svenska skattebetalares pengar skall ner till EU först, för att sedan tvingas ”ansöka” om beredskap?

  – Det beror på att svenska medborgare har röstat för EU-vurmande partier i tre decennier. Ställ dem till svars!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s