Det räcker numera att skriva sprängning så vet alla vad det innebär

Se där ja, numera är folk så vana vid att det sprängs varje vecka i vårt samhälle att det inte ens behövs någon utförlig rubrik på löpet utan räcker att skriva ”Sprängning” – denna gång utanför en port i Malmö.

För övrigt är det mesta som vanligt med bränder, flera väpnade rån, knivskärningar och misshandel runt om i landet samt en påminnelse om att det grova våldet även inträffar i mindre orter där man kanske inte förväntar sig det – till exempel en man i 20-årsåldern beskjuten i Lindesberg, grov misshandel av två män i 20-årsåldern i Tierp, 15-åring misshandlad utanför mataffär i Älmhult och tonåring knivhuggen i Skurup.

Men nu börjar de flesta svenskar sin semester, så om man inte brydde sig om den eskalerande grova kriminaliteten innan och alla som på olika sätt offras, lär man definitivt inte göra det nu. Att våra styrande med Morgan Johansson i spetsen gått på sommarlov utan att ha sytt ihop en bred partiöverenskommelse om hur gängkriminaliteten ska bekämpas är heller inget som bekymrar folk.

Fram med rosévin och kall bärs – här ska solas och badas, det där löser våra kompetenta politiker tillsammans med polisen långt ifrån mina kvarter! 👌

#onlyinsweden

Källa: Aftonbladet, Smålandsposten

6 reaktioner till “Det räcker numera att skriva sprängning så vet alla vad det innebär

  1. Ja. Terrordåd. Terrorlagar är tillämpliga.
   Jfr utsatt område-våldsbejakande område, flykting och asylsökare-människor som byter land för att få bättre ekonomi utan krav på motprestation, så kallade ekonomiska migranter.

   Gilla

 1. Det som skulle förvåna kring en terrorsprängning vore väl om polisen meddelade att de gripit terroristen, arresterat honom (en han väl oftast?) och att en domstol dömt terroristen till 23 år utan möjlighet till benådning som utvisning på livstid. Sånt skulle få oss att höja på ögonbrynen.
  Har någon enda gripits, dömts och fått ett straff som stämmer överens med rättsmedvetandet i befolkningen?
  Man glömmer lätt att dessa avskum nästan alltid är i stort sett helt utan utbildning, ingen speciell skolgång, rudimentära kunskaper om det mesta förutom kriminalitet och terror.

  Gilla

  1. Utbildning, vad är det i dessa kretsar? De beter sig som apor. Varför? Därför att de är de som står närmast dessa primater. Se hur det ser ut i deras hemländer. Kaka söker maka är ett understatement.

   Gilla

 2. Sprängning, som vore det den mest naturliga sak i världen att importera. Shit happens som en tyvärr oundviklig del av ”kompetensen”. När muslimska galningar skär halsen av folk, som de två unga dansk/ norska tjejerna i Marocko, hette det minsann ”stick skador”. Inga oönskade associationer här inte…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s