Konsten att driva valboskapen framför sig utan några konkreta hinder på vägen

Midsommardagen är en dag när de flesta sover lite längre och tar sig tid att läsa nyheter – en perfekt dag att leverera grävande reportage med andra ord och i Sverige kryllar det av problem som behöver lyftas fram samt det finns ett överflöd av politiker att ställa mot väggen.

Men i Sverige anno 2020 görs inget av detta och ingen annan dag heller eftersom mediehusen numera är styrda – dessutom har man klassificerat all alternativ media som högerextremistisk smörja och vem vill bli kallad rasist eller riskera att bli utstött ur den sociala kretsen?!

Det räcker att titta på de stora tidningarnas huvudrubriker för att se att de är exakta kopior av varandra och dagens journalister har egentligen bara en funktion – att invagga valboskapen i en falsk trygghet som får dem att ifrågasätta makten så lite som möjligt och indoktrinera folket att tycka politiskt korrekt. Man klarar inte ens av att rapportera sakligt om USA:s president Donald Trump.

Tre nyheter basuneras ut av de stora tidningsdrakarna denna morgon:

 1. Det var ett våldsamt knivbråk i Skåne på Midsommarafton, men ett lugn midsommarfirande i övriga Sverige.
 2. Vi påminns om klimathotet i och med Greta Thunberg som idag inleder P1:s sommarpratsprogram där hon sågar både världsledarna och oss vanliga medborgare i sitt revolutionära sommarprat.
 3. EU fördömde igår händelserna i USA och nu får vi återigen veta att strukturell rasism och diskriminering är ett stort problem även i Europa som vi måste arbeta med. Alice Bah Kuhnke tar åt sig äran för att ha lyft frågan från Sveriges sida.

Inte en bokstav om att våra styrande går på sommarlov utan att ha en plan för hur vi ska stoppa den eskalerande grova kriminaliteten som dränerar samhället på resurser och får konsekvenser även för civilpersoner samt definitivt inte ett knyst om roten till problemet, inte ett ord om hur Sverige ska hantera det faktum att islamismen breder ut sig i landet och är en nationell säkerhetsrisk, inte heller en rad om hur Sverige ska kunna leva upp till Miljöpartiets krav att fortsätta med öppna hjärtan-politik och kravlös anhöriginvandring när såväl pengar som kapaciteten tryter och inte heller någon som helst fokus på hur vi ska få bort bidragssamhället som agerar lockbete för all världens lycksökare samt suger ut skattebetalarna, vars egen välfärd alltmer blir ett minne blott.

Skulle någon tidning få för sig att skriva utförligt om detta i vanlig media så hade man medverkat till att få folk att börja tänka, för att sedan kanske lägga ihop två och två samt inse att de faktiskt blir dragna vid näsan, vilket skett under mycket lång tid. Ve och fasa, då hade man indirekt attackerat statsmakten och det går inte för sig i det naiva kungariket i norr där man vill att allt ska lunka på som det alltid har gjort – det vill säga att makthavarna utan hinder ska kunna köra landet i botten medan den ovetande valboskapen ger sitt tysta bejakande!

#onlyinsweden

7 reaktioner till “Konsten att driva valboskapen framför sig utan några konkreta hinder på vägen

 1. Vanligt folk har successivt gett sitt godkännande till hur Sveriges politik utformas och hur den i realiteten körs, tyvärr!

  Men det finns de som protesterar och starkt ifrågasätter vad som sker i landet tack och lov! Vi behöver bara bli många fler och vi behöver agera i den fysiska verkligheten istället för enkom på nätet.

  Det börjar bli helt uppenbart att landets regering befinner sig i ett krig mot sina egna ursprungsinvånare och åsiktsfriheten börjar tunnas ut alltmer och om inte vi alla kraftfullt visar att vi inte backar upp det som sker så kommer vi snart att leva i en totalitär fascism/kommunism.

  Gillad av 2 personer

 2. Eftersom media idag i alt högre grad är beroende av statligt stöd för sin existens ser dom noga till att inte bita den hand som föder dom. Därför kommer inga kritiska frågor och inga avvikande åsikter som stör intentionerna får förekomma.

  Gillad av 3 personer

 3. Om man vågar och orkar se vad som pågår i Sverige idag kan det beskrivas på följande sätt. I Sverige har vi nu en stat som bedriver lågintensiv terror mot det svenska folket via ombud. De som importerats tillåts av staten att utföra terrorhandlingar mot svenska folket. Svenska folket är inte tillåtet att protestera eller slå tillbaka. Staten styr genom statskontrollerad media, statskontrollerat rättsväsende och polis. Staten har ett stort antal myndigheter vars uppgift är att aktivt påverka opinionen och ge en falsk bild av vad som sker. Det är lågt i tak och de som protesterar för kraftig drabbas av olika repressalier och sanktioner. En av de kraftigare är att man pekas ut som avvikande, misshaglig och illojal och mister arbetet. Svenskarna övervakas oerhört och varje försök till uppriktigt samtal tystas omedelbart av ett stort antal medlöpare i statens tjänst.
  Landet är i en skruvande process där företrädarna för staten utför handlingar som endast sker i diktaturer och kraftigt korrupta och instabila länder.
  Det har gått så långt att majoriteten av det svenska folket tänker som staten säger att de ska tänka. Folket lyder staten och säger bara det de får säga. Svenska folket låtsas som om det som utspelar sig framför ögonen på dem inte är sant. På ett sätt förstår jag dem, det som sker är så oerhört att man inte kan tro det är sant.
  Ungefär så kommer historiker, idéhistoriker och andra som söker sanningen om vår tid framöver att beskriva vår nutid.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s